Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש להשמיע דרך המערכת המקורית של טויוטה את המוסיקה מהאייפון, אין למערכת אף כניסת USB או AUX או כל יציאה אחרת, יש מאחורה צינג'ר מקורי של טויוטה שמחובר למערכת - הוא ללא שימוש ואין בעייה לנתק אותו אם זה יעזור למשהו.

אני סופר עצלן ואין לי כח להתעסק עם חוטים אז אם יש איזשהו פיתרון טוב בחיבור בלוטוס - אשמח לשמוע.

מצד שני לא רוצה להוציא על זה יותר מידי כסף (נניח 500 ש''ח), ולכן אשמח לפתרון זול.

תודה לעוזרים.

פורסם

הי עמנואל,

אחלה רכב!

אני מתאר לעצמי שאתה חושב להתעלק על הכניסה של הצ'ארג'ר ולחפש שם את חיווט הסיגנל אבל אין לי מושג איזה סוג של חיבור ובקרות יש שם, לא חושב שהייתי הולך בדרך הזו.

הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה במובן של המערכת המקורית זה לפרק אותה ולבדוק אם אפשר להתחבר ישירות ללוח ולהוסיף כניסת AUX או LINE IN ואז להבין איך עוברים אליה.

אישית - הייתי מחפש HU יד 2 שתומך בהזרמת BT, יחידה אינטגרלית ומתקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה,

האמת שמצאתי פתרון מכיוון לא צפוי, הבעלים הקודמים התקין מערכת דיוידי (הרכב אצלי יותר מ 3 שנים ובחיים לא ניסיתי אפילו להפעיל אותה....) אשר משתלטת על המערכת המקורית ברגע שנדלקת.

למערכת הזאת יש כניסת A\V INPUT מקדימה, אז קניתי כבל AUX , ב 15 ש''ח, וזה עובד פיקס, אפילו יש שליטה מהגה על הווליום.

השאלה היא, האם במקום להשתמש בכבל AUX, שנדרש לחבר בכל כניסה לרכב, ניתן לחבר למערכת איזשהו מתאם בלוטוס? האם אתה מכיר משהו כזה?

תודה.

פורסם

ביקשת קיבלת

NVX VUBT2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה !!!

רק שאלה, יש סיבה שהמלצת ספציפית על המוצר הזה ?

נראה שיש ל NVX מוצרים יותר יעודיים לרכב לדוגמא :

http://www.nvx.com/nubt1-universal-bluetooth-audio-receiver/

שכנראה אני אזמין אותו כי ההתקנה היא הרבה יותר פשוטה (פשוט מחברים למצת).

ושוב תודה !!

פורסם

האחד שהמלצתי עליו הוא מתאם BT לAUX ולכן נראה לי מתאים יותר. אבל זה תלוי בפתרון שהכי מתאים ונוח לך ולכן - תתחדש!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...