Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

הCONNECT של טויוטה מציע ניווט, רדיו אינטרנטי ופיצ'רים זניחים נוספים כמו פאנגו, ספר רכב אלקטרוני והזמנת טיפול לרכב.

אני רוצה שיהיה ברכב WIFI- אתחבר עם הטאבלט שיש לי , אוריד תוכנות ניווט ואפליקציות נוספות, בין היתר לשמיעת רדיו.

חשוב שיהיה ניתן לחבר מכשירים נוספים בנפרד, על מנת לאפשר לכל אחד מהיושבים ברכב להחליט מה שהוא רוצה

הנכדים אוהבים שירים וסרטים מצויירים, אני שומע ג'אז ומדי פעם נעזר בתוכנות ניווט .

אודה לכם אם תוכלו להסביר כיצד להפוך את הרכב העממי לרכב "חכם"

אם אני לא טועה ,צריך לרכוש מודם אלחוטי ולחבר אותו לרכב כך שיופעל בזמן התנעת הרכב .

תודה מראש

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

מצאתי דיון דומה מלפני כמה שנים -http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?392158-התקנת-WIFI-ברכב

עד כמה ההמלצות שם רלוונטיות לתחילת 2017 ?

פורסם

אני מעדיף לקנות באיביי או באתרים הסיניים (בגלל המחירים בארץ)

האם צפויות בעיות תאימות כלשהן ?

מקור חשמל=שקע מצית?

אם אני לא טועה צריך גם סים תומך (איזה סים בדיוק ?) +חבילת גלישה ללא הגבלה .

אני לא רוצה לפספס פרט חשוב כלשהו , אשמח לקבל הסבר מפורט של כל מה שצריך "לפרויקט" הנ"ל .

תודה

פורסם

מקור חשמל הכוונה לשקע מצית(אפשר לעשות אותה נסתרת).

צריך סים דאטה (למרות שראיתי גם סים רגיל עובד).

אם תוכל לקנות מודם wi fi שהוא 4g עדיף.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

עכשיו רק נותר למצוא חברת סלולר שאפשר לקנות דרכה סים דאטה .

אודה להמלצה אם ישנה חבילה משתלמת לשימוש ברכב .

לגבי המודם-האם ישנו דגם מומלץ ? לגבי תאימות לסים בארץ לא צפויה בעיה כלשהי, נכון ?

פורסם

למה כל הסיבוך הזה?

היום אנחנו גם ככה מקבלים חבילת גלישה גדולה בנוסף לתוכנית שיחות וכמעט כל סמרטפון יכול לשתף את החבילה.

פשוט תפעיל את הפונקציה בפלאפון כל פעם שאתה מגיע לאוטו, וככה כולם יוכלו להתחבר לחבילת גלישה שלך.

פורסם

בהמשך למה שמייק כתב, יש אפליקציה מגניבה לאנדרואיד שנקראת Tasker.

היא יודעת לנטר את כל מה שקורה בטלפון ולהפעיל פעולות בהתאם, סתם לדוגמה, ניתן להגדיר בה שבכל פעם שהסוללה מגיעה ל- 5% היא תשלח SMS אוטומטי לאשה שהסוללה נגמרה ושלא תדאג.

בכל אופן, לי ברכב יש מערכת אנדרואיד והטלפון מתחבר אליה בבלוטוס, הגדרתי בטסקר שמותקנת על הטלפון שבכל פעם שהטלפון מתחבר לבלוטוס ברכב תופעל נקודת גלישה אלחוטית מהטלפון - כך גם המערכת מתחברת לנקודת ויפי הזו ומקבלת אינטרנט.

אבל אם הבנתי נכון את פותח השרשור, הוא בכלל מדבר על חיבור להשמעת מוזיקה מהטלפונים?

פורסם

אין משהו שהוא קבוע . בתדירות גבוהה-כן אבל לא כל הזמן .

השמעת מוסיקה מיוטיוב ,לא מהטלפון עצמו.

חבילה ללא הגבלה תשרת אותנו טוב , לא חושב שראיתי חבילות כאלה בחברות הסלולר .

• תוכן חדש...