Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורות פיבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מחפש מישהו רציני שמכין קורות ל2 אלמנטים באיזור המרכז ,מספרי טלפון יתקבלו בברכה אפשר לכתוב כאן או לשלוח בפרטי.

תודה

פורסם (נערך)

הבן אדם עמוס עד הגג בעבודה, אם הוא לא עונה תשאירו הודעה.

לא תמיד הוא הוא יכול להיות זמין לשיחה.

מי שרוצה עבודות מעכשיו לעכשיו גם ישראל וגם יוסי הם לא הפתרון.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הבן אדם עמוס עד הגג בעבודה, אם הוא לא עונה תשאירו הודעה.

לא תמיד הוא הוא יכול להיות זמין לשיחה.

מי שרוצה עבודות מעכשיו לעכשיו גם ישראל וגם יוסי הם לא הפתרון.

אני שמח בשבילו שיהיה לו רק טוב אבל לרדוף אחרי בן אדם שלושה שבועות שכל פעם הוא אומר לך מחר מחר ואז לא עונה יומיים זאת לא דרך להתייחס ללקוחות . לגיטימי גם לענות ולהגיד אין לי זמן דבר איתי עוד חודש עוד חודשיים אבל לבזבז לי שלושה שבועות בכן כן מחרתיים ניפגש זאת לא דרך .

לא רוצה עבודה מהיום להיות גם עצמאי ויודע מה זה לחץ השאלה היא איך מתמודדים עם לחץ . קיצר העבודה הלכה ליוסי ואני יודע שזה לא יהיה מחר או מחרתיים כי הבן אדם אמר לי זאת. אז נכון אני משלם על זה כמעט כפליים אבל אני מעדיף לשלם יותר ולקבל יחס כמו בן אדם.

פורסם

אני יכול לבוא להגנתו של זה או של זה עד מחר אבל כשלקוח נפגע אז כבר נעשה נזק.

אני מכיר את שניהם כבר שנים ארוכות ומדובר בשני בעלי מקצוע מדהימים.

ג'וניור מחובר לדיבורית שלו כמו לאינפוזיה ועובד בצורה ובתנאים מבולגנים למדי - זה אופי באיזשהו מקום - אבל כשהוא עושה את העבודה היא נעשית באמת, על הצד הטוב ביותר.

יוסי היה צריך להוולד יקה! - הוא עובד בתנאי מעבדה, מסודר עד לרמת הבורג, נקי, מבריק ומצוחצח - מסודר כמו פלוגה גרמנית ומתקתק כמו שעון שווייצרי.

לכאן או לכאן - ברגע שהם מתחילים לעבוד - זה נגמר טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...