Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ברכב מערכת של פיוניר, עם מצלמת רוורס, אשר מותקנת על הגלגל באמצע המתקן של הגלגל הרזרבי(ג'יפון, הגלגל תלוי מאחור) לאחרונה החלפתי את הגלגל ספייר, וכנראה שהפנאצר מכר החזיר לי את הגלגל על החיווט, וכתוצאה מכך היה קצר החל לעלות עשן ונשרף החוט עם הRCA הצהוב של הוידאו.

החלפתי אותו לאחד חדש. חיברתי את המתח לנורת רוורס כמו שהיה, שאני מכניס את הרכב לR המצלמה עובדת,(רואים את הנורות האדומות של האינפרה אדום,) אבל אין תמונה. החלפתי לכבל בננה חדש ועדיין אין תמונה.

מה אני מפספס בחיבור?

האם החיבור הוא לא כבל צהוב למערכת, ואדום ושחור הם המתח?

פורסם

אין לדעת איזה נזק יצר הקצר.

אולי המצלמה בכל זאת ניזוקה למרות פעילות הלדים. אפשר לנסות לחבר אותה למוניטור/טלויזיה אחרים ולבדוק.

אולי כניסת הוידאו במערכת נדפקה. לחבר מצלמה/מקור וידאו אחרים (שידוע ותקינים) לכניסה.

פורסם

תודה על התגובה, חיברתי מצלמה ישנה, והתוצאה הייתה אותו דבר.

זה דבר שקורה , שנהרס יציאת וידאו? ואם כן, אפשר לסדר דבר כזה.?

ואם כן למה? הרי המצלמה, היא מקבלת מתח ולא מעבירה מתח דרך הכבל RCA הצהוב,לא?

פורסם

כניסת וידאו.

במהלך הקצר כנראה שזרם "זלג" לתוך הכניסה ושרף אחד או יותר מהרכיבים האלקטרונים שם.

הסיגנל מהמצלמה הוא במתח נמוך (סביב 1V) ובהתנגדות גבוהה (75 אוהם). אם זרם במעגל הזה 12V מהמצבר ללא הגבלת זרם (למרות שיש להניח שקיים פיוז), זה יכול לדעתי לצלות יופי את אותם מעגלים במערכת (ולפי התיאור שלך שחיברת לשם מצלמה אחרת שגם לא הציגה תמונה, זה בדיוק המצב).

אבל, מעבדת אלקטרוניקה תדע להגיד זאת בוודאות ואולי גם לתקן את זה.

אם אתה מאזור המרכז, אחד מומלץ בפורום כזה, הינו מוטרוניקס.

פורסם

פועל.

בכל מקרה, חיברתי את המצלמה לטלויזיה וחיברתי אליה מקור מתח חיצוני של 12 וולט.

אכן המצלמה נדלקת אבל אין תמונה, החלפתי כבל ומתקבל מסך שחור עם עיוותים.

אז כנראה המצלמה מתה...נו טוב עלתה 40 שקל באייבי.

הוזמנה חדשה. מקווה שיפתור את הבעיה .

תודה על העזרה

• תוכן חדש...