Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לקישורים מזאפ.

ומה המידות שאני צריך? מחפש את הרמקולים הכי טובים, שאפשר להוציא מהתקציב הזה, אני צריך 4 רמקולים או קומפוננט מה ממליצים?

ללא מגבר לא חושב על מגבר בעתיד, פשוט יש עכשיו את הרדיו דיסק ורמקולים מקוריים של הרכב, מחפש להחליף אותם שיהיה קצת שיפור.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

אם כך, אז מדובר ברמקולים בגודל "4 בדש.

מבחר הקומפוננטים במידה הזו בארץ מצומצם מאוד ואלו שכן קיימים דיי יקרים.

חלוקת התקציב בין רמקולים קדמיים, זוג 6X9 על מגש אחורי ור"ד יכולה להיות יחסית שווה. אבל אפשר לשחק עם זה קצת.

חפש רמקולים עם נתון נצילות גבוה, והייתי ממליץ גם שהקדמיים והאחוריים יהיו מאותו יצרן ואף סדרה.

לגבי הקדמיים, בדוק שאין בעיה להכניס את הדגם הנבחר מבחינת עומק וגודל מגנט.

פורסם

אפשר המלצה וקישורים מזאפ מה כדאי, למה אין לי כל כך מושג, וחייב גם מסגרת לרדיו דיסק?

מה עדיף לקדוח חורים מאחורה ולהתקין 6X9, או שבמקום זה להתקין קומפוננט 6.5 בדלתות מאחורה?

פורסם

כמו שרמזתי קודם, בצע חיפוש, אפשר גם ספציפית לסיריון (בעיקר בכל הנוגע לענין המסגרת, שאיני יודע בדיוק איך מסודרת אצלך).

רמקולים, נסה לחפש דגמים של החברות המוכרות בתחום (מוראל, אלפיין, JBL, פוקאל, הרץ וכו'), רצוי מהסדרות שמעל לבסיסיות ביותר.

לא הכל מופיע בזאפ. ואם אין לך כוונה לבצע התקנה עצמאית, בצע סקר אצל מספר מתקינים וקבל גם הצעות מחיר לציוד.

אם פתוח לציוד יד שניה, תמצא כאן בפורום מספר פריטים אולי מעניינים, כולל לפחות 2 מודעות שראיתי עם רמקולים "4.

רמקולים 6X9 על המגש יהיו בהחלט עדיפים ע"פ התקנה בדלתות האחוריות.

יתכן ותידרש לחזק את המגש הקיים או לבנות אחד חלופי.

פורסם

אתה מוציא אותו בזול. :wink:

במה ה-6850 עדיף למשל על ה-4950?

או גם על ה-3950 שראיתי שגם מופיע מעט יותר בזול?

או על דגמי MVH למיניהם החדשים, שלא ברור מי מהם לגמרי קיים בארץ (ולהוציא כמובן את החוסר ב-CD).

• תוכן חדש...