פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
שלום, מחפש רמקולים איכותיים שיתאימו פיזית למיקום בדלתות בלי שינויים יוצאי דופן. כל הארבעה די גמורים, מעדיף סט או סטים שלא ידרשו מגבר. האם ההמלצה משתנה אם אני חושב להוסיף סאב קטן / בינוני? תודה
הודעה אחרונה מאת iziatg, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חשוב לציין שאין לי ברכב שום מכשיר כמו : מגבר , סאב וכו' ... מלבד רדיו USB חדש וזוג רמקולים בדלתות . אני שומע את הרעש כאשר הווליום מעל 0 . כשהוא ב-0 נעלם הרעש . איך פותרים את הבעיה ? תודה
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשנו רכב די גדול, קאיה קרניבל 2011. אחלה רכב בשביל מה שאנחנו צריכים. אבל למרות שיש חיישני רוורס, מאוד קשה לנו לצאת אחורה מחניות או מהשביל שמוביל לבית. אנחנו גרים באיזור עם המון ילדים. בקיצור ולעניין, אני רוצה להתקין מצלמת רוורס. אבל... במקום מצלמה שמצלמת רק אחורה שזה קל למצוא, הייתי רוצה כבר סט מצלמות שמראות את כל סביבת הרכב מלמעלה. כמו מה שמגיע עם הרכבים החדשים. נכון לעכשיו לא מצאתי כלום באינטרנט. מישהו יודע אם המערכות האלה ניתנות לרכישה, כמה עולות ואיפה כדאי בצפון להתקין? תודה!
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
שלום לחברי הפורום, מערכת המולטימדיה ברכב הסנטה פה 2010 הפסיקה לעבוד ואינה ניתנת להצלה. מחפש מערכת חדשה מומלצת להתקנה. תקציב עד 1500₪. אשמח לשמוע המלצות, תודה. מערכת ניווט לא ממש חשובה לי (אם זה מוזיל את המערכת). Eerez
הודעה אחרונה מאת eerez1, -
- 4 תגובות
- 852 צפיות
שלום חברים , שאלה קצרה , כרגע יש לי בגולף דור 5 עם המערכת המקורית. רכשתי מערכת של פיוניר דגם avh-x5800 ורכשתי מתאם: http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-MK5-DOUBLE-DIN-STEREO-FITTING-KIT-FACIA-WIRING-ADAPTOR-PANEL-FASCIA-/380604120873?hash=item589dc5ff29:g:WjAAAOSwvg9XWBqk את הכבל: PC2-75-4 Stereo Harness Adaptor הקצה הגדול אני מחבר לצמה של הרכב המקורית ואז נישאר לי 2 יציאות מוזרות לאן אותם ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, לא הספקתי לקבל את כל ההמלצות מאחר והשירשור הקודם שלי ננעל כי פיספסתי כמה חוקים אני מצטער על כך לא שמתי לב. אז שוב ברצוני לבנות מערכת בסיסית מאחר ואני לא אודיופיל. מערכת שאשמע בא נקי וטוב לא מחפש להעיר את כל השכונה. ברור לי שרובכם כאן מתעסקים עם מערכות היי אנד אבל בבקשה תנסו לכוון אותי סגנון מוזיקה היפהופ רוק האוס טראנס ישראלי תקציב 3500שח גג המערכת שהציעו לי כרגע ROCKFORD R400 PRIME 75 W RMSX4 FOCAL 165 pv 80W RMS ALPINE SBE 1224BR 200W RMS עלות ללא התקנה 2800 שח התקנה דורשים 400 חיווט 250 סהכ 3440 מה דעתכם על הקונפיגורציה?? האם היא יעילה מבחינת חלוקת הכח? האם ניתן או כדאי לשנות למוצרים אחרים ולהישאר בא…
הודעה אחרונה מאת mefisto, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 864 צפיות
היי אני צריך להחביא חוטים מאחרויי ריפוד הגג ומשקוף. איך אני יכול טיפה להוריד אותם בלי לפגוע בהם? זה על קליפסים פשוטים? או על דבק? האוטו זה סיריון מודל 1.3.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 795 צפיות
יש לי דיבורית BT מובנית ברכב (ניסן מיקרה), בשבועיים האחרונים במהלך השיחה, כל דקה או שתיים, שומעים את הקול מהצד השני מקורטע ומלוכלך, אפילו לא ברור, וגם אותי לא שומעים. אחרי כמה שניות זה מסתדר, וכך כל פעם. האם זה בעיה ברמקול? אם כן האם אפשר לרכוש בנפרד ולהחליף? תודה
הודעה אחרונה מאת hugo8, -
שלום, מדובר על מאזדה 3 09. לאחר חיפוש נרחב ברשת ובדיקה עם 2 מתקינים - השעון ממשיך להיות מוצג אך לא ניתן יהיה לשלוט עליו, את השליטה מההגה ניתן למצוא בחלק מהמערכות. מחפש מע' אפטרמרקט עם אפשרות לכיוון השעון ושליטה מההגה היות ושאר הפונקציונליות נשמרת בעלות עד 3K (אין בעיה גם להזמין מחול). האם מישהו מכיר פתרון קנוי / פרויקט DIY לצורך כך? אין בעיה גם להתקין לחצנים במקום נסתר מיוחדים לשליטה על כך. הערה: אני מודע לפתרונות הבאים: 1. להתקין רדיו דיסק בנוסף בתא כפפות/ מסגרת בחלק העליון של הדשבורד. 2. להתקין שעון חיצוני. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. לא מזמן התקדמתי לרכב חדש ישן B4 08' שמתי לב שיש רק זוג רמקולים קידמיים באוטו בלבד, והסאונד נשמע על הפרצוף =\ הבעיה באוטו המעצבן הזה שיש לו מלא דברים שעולים מלא כסף לדוגמא: הUSB צריך לקנות איזה מתאם שעולה איזה 500 ש"ח וכל זה רק בשביל USB אין כניסה של RCA למערכת האורגנלית זאת אומרת שצריך לשים מולטימדיה.. השקעה +השקעה + השקעה ממש לא בא לי להיכנס לזה עכשיו.. אני מבקש ממכם המלצה על 2 סטים איכותיים כולל טויטרים שאני הולך לשים קדימה+אחורה הסטים לא יוגברו ע"י מגבר וסאב מהסיבה שרשמתי למעלה, אלא אם כן למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר מגבר למערכת האורגינלית שם. התקציב שלי לסט אחד בערך 500 שח +/- תודה.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 671 צפיות
מישהו ניסה להזמין משם חומרים כאלו? אשמח לקישור אם לא... מאיפה מומלץ לקנות?
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 981 צפיות
שלום אני מעוניין לקנות מגבר עכשיו אני רוצה מגבר טוב ואמין וחזק! אני ירים עם המגבר הזה סאב P3 אשמח שתגידו לי מבין המגברים שאתם רואים מה הכי טוב ואיכותי ! תודה מראש לכולם 1 - CRUNCH GPA 1500.1 2 - Nippon MSDN-1 ROCKFORD R500-1 - 3 שי
-
שלום לכולם. מתלבט קשות בין הפיוניר x2850bt לבין קנווד 4025bt. דגשים: מירור לצורך ניווט (מדובר בג'יפ כך שזה די קריטי שיעבוד חלק), הוצאת צליל (מי יתן איכות טובה יותר), בהירות מסך יותר גבוהה (ניווט כשהשמש בשיאה), מקווה שלא שכחתי משהו.. כרגע מורכב ברכב קומפוננטים של מורל (דוטק) 5.25, מגבר של סרווין 400.4 וסאב של רוקפורד (לא זוכר את הדגם).
- 1 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם! שמי מרנין, לפני כשבוע רכשתי לי רכב חדש (טויוטה אוריס 2016 חדשה). אני חובב מוזיקה (כמו כולנו), ואני מעוניין לשדרג לרכב מערכת סאונד איכותית לרכב,אבל אין לי שמץ של מושג בכל הנוגע למערכות שמע לרכבים,אילו חברות מותג מומלצות, חנויות מומלצות לרכישה, איפה להתקין וכו'.. -התקציב הוא בין 3000-4000 ש''ח בערך, אפשר גם לגלוש טיפה אם זה ממש קריטי/שווה את זה. כמה שאלות כדי למקד את הנושא: *אני מעוניין ברמקולים (מקדימה וגם מאחורה) עם צליל איכותי שיפגינו נוכחות וישמעו אותם טוב, אילו חברות מומלצות,ואיזה דגמים של רמקולים? *אני מעוניין גם בסאב ומגבר (יש לאוריס בגאז' יחסית קטן, אז אני כנראה אצטרך סאב דק יחסית שלא יתפוס הרבה מקום לא אם כן יש איזה פתרון יצירתי).…
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
היי, אני לא יודע מה הקטע הזה, אבל למרות שחפרתי בפורום הזה ובאחרים את התחום, עדיין כל העסק מאוד מבלבל מבחינתי ולא הצלחתי להגיע לתובנות ותפירה ספציפית למקרה שלי. אז אודה לחברי הפורום על סיוע. מדובר בג'ולייטה תלתן 2012, מצ"ב תמונת פנים: מגבר כבר יש לי, רכשתי מחבר שידוע כאנין טעם (אני יכול להתחרט אם תגידו לי שהוא פח, אבל אני בספק שזה המצב): כעת דרושים קומפוננטים ("6.5 לפי חיפוש בגוגל), והיות והרכב מגיע עם HU שאינו תומך בUSB (מה נסגר איתם!?) וכמובן ללא שום סוג של מסך, אז כנראה שבעל כורחי איאלץ להחליף אותו. קצת לגבי הHU: כפי שניתן לראות מהתמונה, המהנדסים בג'ולייטה הגדילו ראש ובנו את המערכת כך שיהיה לנהג מקסימום כאב ראש אם הוא רוצה להחליף אותה. החלק ה…
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 0 תגובות
- 618 צפיות
שלום רב לכם חברים.. רציתי לשאול האם ניתן להכניס לנגן ה-CD תקליטור DVD של סרטים? 1-האם אפשר רק מקורי? 2-האם אפשרי צרוב, ואם כן באיזה פורמט..? או שלא ניתן בכלל להקרין סרט.. אשמח לקבל תשובה על כך..תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת clubnet, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
שלום, לאחרונה המערכת שיש לי ברכב (מסוג ZED) כל כמה דק' פשוט עושה לעצמה ריסטרט, וזה מוחק את כל ההגדרות והתחנות והכל.. פשוט אי אפשר לנסוע ברכב כי כל שנייה זה מתאפס וזה מעצבן... יש משהו לעשות עם זה לפני שאני מחליט לזרוק אותה לפח? ושאלה שנייה, המלצה למערכת מולטימדיה טובה ואמינה במקומה? (אם אני לא טועה המסך זה 7 אינצ')
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
- 3 תגובות
- 988 צפיות
היי, חדש יחסית בתחום (אני old school לי באופן אישי יש את mb quart 218 למי שמכיר ממערכת רכב מלפני עשרים שנים) מתעניין עבור חבר שגר בשווייץ ולמסכן יש פרארי. הוא אוהב לשמוע בעיקר deep house (אלקטרונית) כמובן שהוא ירכוש גם סאב והגברה (אשמח לקבל גם המלצה למגבר מתאים עבור המלצתכם) בהיעדר תקציב (פרארי.. ) על איזה קומפוננט הייתם ממליצים, כרגע אינני יודע איזה גודל נדרש, הרעיון בשאלתי הוא להבין איזה קומפוננט תמליצו למוזיקה אלקטרונית, הגוון צריך להיות מפורט מאוד בדגש על התחום הנמוך שיהווה השלמה יפה לסאב, לא חד מידי בגבוהים שלא יעייף את האוזן. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 3 תגובות
- 813 צפיות
ממש מתלבט אם להזמין אותה, מה דעתכם?http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Kaskas, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
שלום לכולם וצהריים טובים. ברשותי רדיו דיסק מסוג kenwood KDCU536 . הרדיו דיסק לא שומר זכרונות . אחרי בדיקה עם נורת ביקורת אני וחבר שהוא חשמלאי במקצועו , ראה שלחוט הצהוב (פלוס קבוע) אין מספיק כח . אחרי שהרצנו פלוס קבוע ממקום אחר ברכב , הבעיה נפתרה חלקית . הרכב שומר תחנות רדיו אך כל דבר שקשור לכיוונים ולמערכת עצמה פשוט נעלם. עוד משהו השעון דולק לסירוגין והבנתי שברכב שלי סיויק 99 השעון והרדיו יושבים על אותו מקור כח . באמת שאני מיואש מהבעיה וגם בעל מקצוע לא ידע מה להגיד לי . יש אפשרות שהבעיה בכלל קשורה למינוס ? לא ניסיתי לקחת מינוס ממקור אחר . כל תגובה תתקבל בברכה !
הודעה אחרונה מאת Eli_1997, -
שלום לכולם אני חדש פה אז נעים מאוד שי. אז ככה אחרי הרבה זמן בניסיון של סאבים של בית וכל מיני דגמים עברתי הרבה והבנתי ששום סאב לא יכול להגיע לעוצמה ודיוק של סאב של רכב. לכן עכשיו אני מתחיל פרויקט. שהוא להתקין סאב ומגבר של רכב בבית! בגלל שזה מדבר בעוצמה של 500RMS בסאב אני צריך ספק טוב שירים את המגבר כמו שצריך בלי נפילות מתח אשמח לחות דעת מקצועית ועזרה בנושא!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת tal69, -
- 1 תגובות
- 616 צפיות
שלום,הרכבי מאזדה 3 2004 האצבק, התקלקל רמקול בדלת,הוא מזמזם. השגתי powerbass לאחר המלצות גם 5*7.השאלה אם זה מסובך להרכיב אותו או שזה פשוט? ואם יש במקרה מדריך?תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- 3 תגובות
- 941 צפיות
כרגע מותקן אצלי ברכב קומפוננט 6.5 jbl cs-6c + פיוניר 6X9 300W הHU של סוני (מעדיף להשאיר אותה) אני מחפש לשדרג את איכות השמע חשבתי להתקין מגבר + סאב על הרכיבים הקיימים. מה דעתכם? האם עדיף לשדרג את אחד הרכיבים קודם או שהם בסדר? על איזה מגבר אתם ממליצים? חשוב שיהיה קטן.. איזה סאב מומלץ בתיבה שטוחה?
הודעה אחרונה מאת archimedes, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , הזמנתי מחו"ל רדיו דיסק אנדרואיד דאבל דין כזה : http://www.ebay.com/itm/222296130505?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT המוכר אמר לי שאני יצטרך אחד משני המתאמים האלה : https://www.carjoying.com/joying-harness/nissan-harness.html השאלה שלי : 1 האם אתם יודעים איזה משניהם מתאים לרכב שלי 2 האם המתאם הזה יכול להיות אוניברסלי , כי לפי מה שהמוכר רשם לי זה צריך להיות של החברה שלהם 3 אם תוכלו לשלוח לי קישור עם מתאם שמתאים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nissango, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
הייי, חפרתי את כל הפורום פה ואין תשובה לגבי הרדיו דיסק הזה. אשמח אם תעזרו לי להחליף את התדרים ברדיו לתדרים אירופאים ולא אמריקאיים כמו שעכשיו... תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Ran Amado, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
***** LANOSFORCE ****** התוכן של פותח השרשור הוחלף כאן במקור בקישור לחוקי הפורום, השרשור ננעל בגלל אי כתיבת כותרת עניינית. אני פותח מחדש את השרשור ועורך את הכותרת. התוכן בעיקרו היה מפרט המערכת של פותח השרשור - אודיסון פרימה 4.9 ביט ביחד עם מגבר סדרת כניסה של אודיסון וסמסונג S7. סט אילייט 603 כאשר המידבאסים יוגברו על גישורים במגבר האודיסון. השאלה שנשאלה היתה אילו רכיבים חסרים בכדי לכבר את הS7 בתצורה איכותית לרכיבי המערכת.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
הי, סיריון 2011 עם מערכת מובנת. יש מצב AUX במערכת אבל אני לא מוצא את הכניסה עצמה. מצורפת תמונה. תודה
הודעה אחרונה מאת Eliran Zluf, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל אני אציין שאני לא מבין כל כך בתחום... אז ככה יש לי מאזדה 3 שנת 2007 ודי נמאס לי מהמערכת העלובה שמגיעה איתה לכן החלטתי שאני רוצה לשדרג אותה למערכת מולטימדיה עם אנדרואיד הייתי מעדיף מערכת אוניברסלית שתתאים אולי לכל רכב למקרה שאמכור בעתיד את הרכב אבל כל ההצעות פתוחות אז ככה מה שחשוב לי שיהיה שם זה: WAZE אופציה להכנסת כרטיס סים בשביל האינטרנט תומך USB דיבורית התקציב שלי הוא עד 3000 שקל הייתי מעדיף פחות אבל חשוב שיהיה משהו טוב שלא יתקע ויהיה איטי מידי על איזה מערכת אתם ממליצים? והאם מישהו מכיר מקום זול ואיכותי להתקנה כזאת באזור המרכז תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dalal310, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב מהשכרה לטווח ארוך כרגע, אני מעוניין בדיבורית ניידת בלוטות, ראיתי את 2 אלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816988 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778506 1. מתלבט ביניהם, איזה מהם עדיפה? 2. אם לא ביניהם מה עדיף? (במחיר זהה) תודה.
הודעה אחרונה מאת Aviv hashmty,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 882 אורחים (הצג רשימה מלאה)