פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מולטימדיה עם הנתונים הבאים: * BT * כניסה לדיסקים * 2 יציאות למגבר * כנסית USB & AUX קידמית * הרמת\הורדת ווליום דרך גלגל - לא כפתורים. * אפשרות לחיבור פאלפון (אייפון\אנדרואיד) ואשמח לקבל קצת הסבר בנושא, איך עושים את זה. חשבתי לקנות מולטימדיה של פיונר אבל לאחר כמה חיפושים אין במולטימדיה אחת שלהם את כל מה שאני צריך (או שאני טועה ויש?) אם יש אשמח לדעת מה הדגם, אם אין אז אשמח להצעות שלכם למולטימדיה איכותית לא פחות טובה מהרמה של פיונר. יש לי כרגע רדיו דיסק: Pioneer DEH-X6600BT, שהמולטימדיה שאתם מציעים לא תהיה פחות טובה מבחינת סאונד. ועוד דבר אחד, אני ראיתי את המולטימדיה: Zed ZI-633M אבל לא מצאתי עליה פרטים ברשת זה מוצא רק על…
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
מחפש סאב ומגבר לא יקר קניתי רכב עם חיוט מלא , משהו סטדרטי לא מיוחד רק שיתן עבודה נחמדה איזור אשדוד
הודעה אחרונה מאת DanVtec, -
כמו בכותרת שיתאים לסאב idq10
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 561 צפיות
יש ברכב הזה אפשרות לחיבור אינטרנט והפעלת דפדפן למשלט. כרגע היא תיאורטית כי צריך שיבוצע דרך היבואן. נדרש להזין כתובות DNS. האם אפשר להזין כתובות DNS מהטלפון הסלולארי שלי כדי להפעיל את החיבור האינטרנטי?
הודעה אחרונה מאת usafun, -
- 0 תגובות
- 700 צפיות
שלום לכולם, שמתי לב שמחירי מערכת מולטימדיה לרכב עלו בשבועיים האחרונים.. לפני ראש השנה התעניינתי במערכת מולטימדיה של פיוניר לרכב מאזדה 3 2006 אבל הנושא נדחה לסוכות. עכשיו פתאום אותה מערכת עולה בערך 200 ש"ח יותר באותה חנות מאשר היתה לפני ראש השנה.. האם ידוע שיש עליית מחירים בגלל החגים? האם לחכות עם הרכישה וההתקנה לאחרי סוכות או שאין קשר בין החגים למחירים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת TheSlider, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
צהריים טובים ושבת שלום לפני כמה חודשים אבא שלי קנה יונדאי I35, ומותקנת בה המערכת של JVC האמורה בכותרת. הכל עבד יפה וטוב עד לפני שבוע משום מה, מאז, כשאני מנסה להפעיל את הרדיו, רשום למעלה Waiting, וזהו, אין רדיו שאר הפונקציות עובדות כרגיל איפסתי את המערכת (שחזור הגדרות יצרן) ועדיין הרדיו במצב ממתין מישהו יודע מה התפעול לתקלה זו? תודה מצורפת תמונה
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כך זה נראה. למי הפתרונים? זה רק רושם WAITING כל הזמן...
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 4 תגובות
- 820 צפיות
חברים, מישהו יודע מה המידת רמקולים ומידת טוויטרים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז מה בעצם היתרון של נקסוס על HU רגיל? המערכת (אנדרויד)? כרגע יש לי HU של פיוניר 8650BT (דאבל דין), ראיתי איזה פרוייקט של מישהו שהתקין טאבלט של נקסוס במאזדה, זה לא נראה ממש מסובך, וחשבתי אולי גם להכנס לפרוייקט כזה. אבל אני לא רוצה לרדת מהאיכות של פיוניר (אני לא אודיופיל אבל נהנה לשמוע מוזיקה ברכב). מה אתם אומרים ? הבנתי שאפשר לשים DAC USB ולחבר לנקסוס ואז למגבר, לחבר את המצלמת רוורס לנקסוס (עוד לא קראתי על זה לעומק). מה עושים עם הדיבורית בלוטוס' ? (היום אני משתמש במערכת כדיבורית). למה דווקה כולם מחפשים נקסוס 2013 ? אשמח ליתרונות, חסרונות, המלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
-
- 67 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום, היה לי קומפוננט GTO 608C והחלפתי ל GTO 609C בהתחלה הכל היה מצוין בימים הראשונים ואחר כך התחילו להופיע דפיקות מכיוון הצד הימיני של המערכת, לא יודע אם זה הטוויטר או הוופר עצמו אבל דפיקות כאילו שדופקים על דלת. (ככל הנראה בא מהוופר, לא נשמע כמו טוויטר) חייב לציין שבוויליום נמוך הכל נשמע מצויין, דוגמה אני שם ווליום 58 מתחיל לשמוע דפיקות, מוריד 55 ומטה אין דפיקות. ולפעמים שומע על 58 קבוע והכל נשמע מצוין. מגבר - JVC KS-AX3205D 5-Channel 1000W רדיו דיסק - DEH-X6600BT * בקומפוננט הקודם לא היה בכלל, בקומפוננט החדש לא היה בשבוע הראשון -> ואז התחילו הדפיקות. לא יודע אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה אבל תודה רבה בכל מקרה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה עם הבלוטוס, מדובר במכשיר רדיו זהה בכל המגאן, אני עושה הכל לפי ההנחיות עד הרגע שהמכשיר נותן לי מספר בן ארבע ספרות (כנראה הקוד), אבל אין לי (או אני לא יודע) אפשרות להקליד את המספרים (לא נפתח מסך עבור מספרים). אודה לעזרה.
הודעה אחרונה מאת יוסיסופר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 621 צפיות
קיבלתי הצעת מחיר על סך 5500 שח למגבר הנל בחנות באילת, האם לדעתכם המחיר מנצח הצעות מחנויות אחרות כולל מעמ?
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין להחליף את המערכת המובנית ברכב האם מה שאני צריך זה: http://he.aliexpress.com/item/Car-DVD-CD-Radio-Stereo-Fascia-Panel-Frame-Adaptor-Fitting-Kit-For-SUZUKI-Swift-GZK4397L/32251048683.html?spm=2114.010208.3.19.suGUIX&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_2_10036_10035_10034_507_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=5caa8912-4408-40ba-a4b0-6b0174bfffa5 מתאם פלסטיקה http://www.ebay.com/itm/PC2-68-4-Suzuki-Swift-Jimny-ISO-Stereo-Head-Unit-Harness-Adaptor-Wiring-Lead-/150672472474?hash=item2314c7799a:m:mST5GHQUdVgv6O0bm1kll7Q ומתאם מהכבל…
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- 4 תגובות
- 919 צפיות
אהלן, ברכב הישן שלי יש מערכת של סוני שכבר המון זמן לא מגיבה כשלוחצים על המקשים שלה מלבד הווליום והsource, היא מגיבה רק לשלט הרחוק בכל הקשור להעברת תחנות וכו'. בנוסף, שמתי לב שהרמקולים האחוריים שלי באוטו גם לא פועלים, תוהה אם זה קשור למערכת או שכבר מדובר פה בעייפות החומר חח אשמח לעזרתכם! חג שמח נ.ב: זה שם המערכת Sony MEXBT3800U או שהיא ממש זהה לשלי, כי לשלי אין בלוטוט'
הודעה אחרונה מאת dvir1245, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 788 צפיות
רציתי לדעת את כל ההבדלים בין סוגי הרמקולים כאילו מה ההבדק בין וופר מיד וופר מידריינג מיד וכד' בבקשה Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
- 1 תגובות
- 653 צפיות
בעניין: כיצד ניתן לעדכן iDRIVE ו-iGO בבמוו E87
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
כמו שהבטחתי מהשירשור האחרון שלי אני מקיים(מי שזוכר ) הלכתי על מערכת SQ של audio system הכל הותקן ונרכש אצל exaound באשדוד תמונות: הקומפוננט זה audio system hx 165 phase סרטון: [video=youtube;Xie--x6EXcA] תכנון לעתיד: בידוד בדלתות+בגז העברת הקומפוננט שיש לי עכשיו לאחור ומקדימה לשים קומפוננט audio system avalanche-כשיגיע לארץ להוסיף עוד מגבר להחליף את הסאב לסאב יותר חזק ודייקן שיתאים למערכת בצורה יותר מושלמת להוסיף dsp של zapco ומלא כיוונים
הודעה אחרונה מאת kingdcr, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המערכת המקורית דיי הפתיעה אותי לטובה במאזדה 6 שנת 2009. התקנתי את המולטימדיה KAIER, מבוססת אנדרואיד, והשמע גם אחרי כיוון EQ יותר גרוע מהמולטימדיה המקורי. אני מחפש דאבל דין, שיהיה באיכות שמע יותר טובה מהמקורי, בתקציב של גג 2000 ש"ח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 2 תגובות
- 667 צפיות
יש לי ברכב RCD 510 , הבנתי שהנגן הזה לא משהו. נתקלתי במוצר הבא,אם אני אחבר אותו לנגן האם איכות הסאונד תשתפר ? http://ksp.co.il/?uin=25142&select=.1062..242..1852. "עכשיו תוכלו ליהנות ממוזיקה ושיחות באיכות HD הישר ממערכת הסטריאו ברכב שלכם! המשדר האלחוטי מתחבר למערכת הסטריאו של הרכב באמצעות חיבור 3.5 מ''מ AUX ומשדר את המוזיקה הישר מהמכשיר החכם באמצעות חיבור Bluetooth." שאלת השאלות היא האם הסאונד יהיה טוב יותר ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 951 צפיות
שלום לכולם. יש לי פיג'ו 206CC. לצערי יש ברכב SINGLE DIN. האם יש רדיו דיסק שיכול להישלף מתוכו מסך מולטימדיה? ראיתי כל מיני מסכי מולטימדיה לSINGLE DIN, אבל זה לא נראה יפה בעין לדעתי. יש רעיונות? אולי זה ישמע ילדותי, אבל גם אני רוצה להתחדש במערכת מולטימדיה מתקדמת יחסית, ולא להשאר תקוע עם רדיו דיסק.
- 0 תגובות
- 667 צפיות
שאלה | בכותרת | עם קו משונה | זה ב|ניגוד ל|כללים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת Bacta, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב,שנה טובה לחברי הפורום זמן רב נעדרתי ועכשו שאלה מנחה:מה צבע החוטי הרמקול האחורי אשר יוצא מפנל עמוד האמצע ברכב גם דלת שמאל וגם ימין.אני יודע כי צבע החוטים שמתחברים לרמקול בדלת שמאל צבעם הוא :ימין-כחול שחור.שמאל-כחול לבן. הבעיה שכאשר הם יוצאים לכוון הצמע של החוטים צבעם משתנה. האם יש צדיק בישראל היכול לתת לי מענה? בתודה מראש למשיבים נכונה
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
חברים,אני מניח שמישהו בוודאי יודע מה קורה אם נתפס הריו דיסק במכס. מה קורה אז? המכשיר מוחרם?יש לשלם קנס? אם כן אז כמה? לצורך העיניין שווי המכשיר כ-350$
הודעה אחרונה מאת shahav, -
- 3 תגובות
- 787 צפיות
היי חברים, התחדשתי בקיה ספורטאג' עם מערכת אנדוראיד של " אדי מערכות " התקנתי מסכים אחוריים עבור הילדים , אני מצליח לראות תוכן וידאו רק כאשר אני מנגן תוכן מ DVD כלומר יוטיוב ושאר האפליקציות שמנגנות וידאו לא מציגות במסכים האחוריים. ניסיתי להוריד עוד אפליקציות אך זה לא עובד , האם יש למישהו רעיון איך אפשר להגדיר במערכת שגם ניגון וידאו מ USB ינגן במסכים האחוריים? תודה מראש.
- 4 תגובות
- 972 צפיות
היי, אני מעוניין להתקין מגבר וסאב בסקודה אוקטביה. יש לי כבר מגבר וסאב ואפילו מתאם מחיבור רמקולים ל RCA. כמה צריכה לעלות לי התקנה (חייוט) והאם יש מקום שתוכלו להמליץ לי ברשל"צ (רצוי ליד קניון הזהב)
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם מערכת אנדרואיד עם זוג מסכים אחוריים סטנדרטים. אני מחפש פתרון לבעיה שבמסכים האחוריים מוצגים רק דברים ספציפיים כמו תמונות, נגן DVD וטלוויזיה ממש שבדקתי עד עכשיו. אני רוצה שזה יציג לי את הוויז, יוטיוב, משחקים ובכלל את הכל - שיכפול מסך האם יש דרך או שיטה לזה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
קמפיין פרסומי חדש לחינוך לתרבות נהיגה עומדלעלות לאוויר ולצורך כך אנחנו צריכים את עזרתכם: למי מכם שיש מצלמת וידאו מותקנתברכב אנא שילחו אלינו קטעי וידאו ברורים של תנועה בכביש- אנו מחפשים קטעי וידאוברורים ובאיכות טובה של תנועה בכביש בכלל (בתוך העיר וגם בכבישים מהירים) ולא רקשל בעיות/תאונות/פגיעות. הפרוייקט הזה הוא לטובת כולנו- אם נצליח לגרוםאפילו להרוג אחד פחות בכבישים הרי זה מבורך! פרטים מזהים לרבות מספרי לוחיות רישוי יטושטשומהסרטון הסופי שיפורסם, קרדיט יינתן לשולחים (למעט מי שיבקש להישאר אנונימי). מדובר על קמפיין ללא מטרות רווח ולחינוך הציבורלהתנהגות נכונה ובטיחותית בכביש- נשמח מאוד אם תעזרו לנו ותשתפו את חבריכם במיילאו ברשתות החברתיות במודעה זו, אולי אח…
הודעה אחרונה מאת drivingsmartIL, -
- 3 תגובות
- 858 צפיות
שלום לחברי הפורום . אני חדש פה, לאחר שיטוט פה בפורום לא מצאתי תשובה עבור השאלות שלי. ברשותי פורד מונדאו 2010 , בשעה טובה החלטתי להחליף את כל האודיו ברכב. לאחר קריאה והעמקה בנושא החלטתי ללכת על סט של ALPINE : 1. HU UTE-92BT יחידה ראשית 2. MRV-F300. מגבר 3. SPG-17CS קומפוננטים 4. SBG-1244BR . סאבוופר בנוסף אציין שהרבה יותר חושבה לי איכות הצליל ולאו דווקא עוצמה מטורפת שתפצוץ את הרחוב. כיוון שזה הרכב הראשון שלי והמערכת הראשונה , התעוררו לי מספר שאלות : 1. הרמוקלים מגיעים עם קרוסאוברים , כמו כן היחידה הראשית כוללת way 3 active crossover , השאלה האם כדאי להשתמש בקרוסואבר של הרמקולים או של היחידה הראשית ? 2. האם הסאב הנ"ל תואם למגבר או …
- 5 תגובות
- 960 צפיות
היי , ברשותי קומפוננט 6.5 אינטש Hertz HSK165 - מה שקיים בתמונה כאן : http://www.ret.co.il/m/75753 - לא הדגם החדש שמוכרים (כפי שראיתי באינטרנט על אותו שם) טוויטר שמאלי הלך לעולמו , רציתי לדעת איזה זוג טוויטרים (או אחד בלבד אם זה אפשרי) אפשר לקנות שברמת הקודמים שהיו שיעשו את העבודה... תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Rongaflugen
- o.r
- שחר 1
- elihershko
- איציק נ.
- פריג'י
- yoav911gt2
- GTאי
- SlowRide
- gadik6
- `Infinity