Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושב שהבעיה טמונה במגבר. רעשי אלטרנטור מקורם בבעיה עם המינוסים ברוב המקרים אם לא בלעדית.

לא רואה סיבה לרוץ להחליף מגבר, והסרווין וגה (שהוא קלאס D. שאגב, גם ה-JVC כזה. ראה כאן הסבר) לא מציע לדעתי שדרוג מהותי מספיק.

יכול לעקוב אחרי הכבל מינוס של המגבר ולצלם את החיבור שלו לשלדת הרכב?

פורסם

זה נראה כמו בורג קודח. לא חושב שיש יתרון במה שעשית.

רצוי לחבר לנקודה "חזקה" עם בורג נורמלי.

ובכל אופן יש לגרד לחלוטין את הצבע בנקודת המגע של הסופית.

פורסם

בקיצור הבנתי שעשו לי התקנה לא מקצועית...

אם אני אוריד את טווח התדר של הקידמיים כמו האחוריים אז הזמזום ייחלש קצת? נגיד עכשיו אצלי טווח על 80 אני אוריד ל 70.

אם לא אני פשוט אשאר עם הזמזום הזה, הוא לא מורגש בכלל כשאני שומע מוזיקה ואחזור לעניין הזה כשיהיה לי יותר זמן פנוי.

תענה לי בבקשה על השאלה ששאלתי וזהו אני חושב שאפשר לנעול את הנושא, הנושא גלש קצת מעבר לעניין הדפיקות שהיו בהתחלה.

תודה על הכל :)

פורסם

יש נקודות לשיפור, כן. :wink:

קח נייר שיוף ותוריד את הצבע שם. אחרי שתחבר חזרה, תמרח קצת וזלין או משהו דומה להגן מפני חלודה.

אני בכלל לא מבין למה הורדת הטווח באחוריים תרמה למשהו. זה לגמרי לא קשור. הצפצופים הם בטווח הגבוה.

אולי זה פשוט מאפיל עליהם קצת. אם כבר, אולי הורדה קלה של הגיין תעזור.

פורסם (נערך)

טוב עדכון אחרון בנושא,

טיפלתי בנושא הזמזומים, כמו שאמרת - להוריד את הגיין.

אבל לפני זה אספר לך מה המתקין עשה וכנראה שאני לא שמתי לב, אם תראה תמונה בתגובה מספר 52 אתה תראה שגיין קידמי על 0.5, גיין אחורי קרוב מאוד ל 0.2, גיין של סאב גם כן קרוב מאוד ל 0.2.

אני כבר פחדתי שמשהו ישרף לי אז החלטתי היום לבדוק את זה וזה ^ מה שגיליתי.

לקח לי היום שעה לשמוע מה מתאים לי ולבסוף כיוונתי ככה:

גיין קידמי: 1

גיין אחורי: 2 (אפשר לשחק עם זה עוד טיפה אולי להוריד אבל בנתיים זה נשמע בסדר)

גיין של סאב: 1 (לפי שמיעה וטעם אישי, על 2 הסאב נשמע לי חלש מדי)

(כל השאר נשאר אותו דבר, טווח קדימה 80, טווח אחורה 200, LPF 120, באס בוסט: 0)

בווליום אני מגיע ל 50-55 לא יותר, רוב הזמן נשאר על 53.

וזהו,

תוכל לתת לי חוות דעת מקצועית שלך בנושא?

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם

התמונות האלו לא עוזרות במיוחד, משום שאין חץ שמצביע על הכיוון (או לפחות אני לא מצליח לזהות כזה). אבל אם אתה אומר שכך היה מכוון, אז אוקיי. בכל מקרה, הכיוונים שביצעת נשמעים יותר הגיוניים בסה"כ.

אבל, מזכיר שוב, שלפעמים קשה לשמוע עיוות למי שלא מכיר ומחפש את זה, ולכן מוטב שבהזדמנות כלשהי תפנה לבעל מקצוע עם ציוד מתאים (או העזר במי מחברי הפורום שיכול ויודע, במפגש פורום זה או אחר).

בכל אופן ממליץ עדין לשייף את הצבע מהאזור של המינוס של המגבר.

וחשוב לי לומר, שאינני בעל מקצוע בתחום זה או קרוב לו.

ההמלצות שלי מבוססות על נסיון אישי כזה ואחר בתחום בעיקר כתחביב לפני כמה שנים, קריאה רלוונטית בפורום ובכלל ובהתאם לכל, הבנה מושכלת של הנושא.

• תוכן חדש...