פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 801 צפיות
שלום, אתמול חמי קיבל את הקורולה החדשה gli שהזמין. ניסיתי לחבר גלקסי 7, lg5, נוט 3 לשיקוף מסך, ולאחר שלא הצלחתי, התחלתי לפשפש באינטרנט.. ומה אני מגלה, שרכב שיוצא בשנת 2016 תומך אך ורק בגירסה ישנה של אנדרואיד בגלקסי 3 ונוט 2 בלבד??? איך זה הגיוני?? הם לא מתביישים? איך יכול להיות שלאחר כל כך הרבה שנים שנמכרת הקורולה ועם מערכת חדשה אין לזה פתרון? הרי מדובר בסהכ בתוכנה ולא חומרה. שמישהו יסביר לי איך זה הגיוני??
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, ברשותי יונדאי i25 שנת 2014 עם המערכת מולטימדיה המובנית )אחת לפני הדור האחרון, זו עם פתח לכרטיס זיכרון עם igo). עד היום חיבור המכשיר באמצעות בלוטות' עבד מעולה, גם מוזיקה וגם שיחות. אחרי שדרוג לגלקסי 7 המכשיר מתחבר רק לשיחות ולא לa2dp, ניסיתי לבדוק במכוניות אחרות וזה כן מתחבר לשניהם. חיפשתי ברשת לא מצאתי פתרון. יש לציין שהתקלה לא קרתה עם מכשירים אחרים, רק עם גלקסי 7 שיש לו גרסת בלוטות' 4.2. יש עוד מישהו שנתקל בתופעה במכוניות אחרות? האם יש פתרון לנושא? תודה מראש. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 3 תגובות
- 905 צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת(לא הזאת), ה 1.10.16 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. ש…
הודעה אחרונה מאת assaf31533, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
שלום, לאחר הרבה התלבטויות, החלטתי להתקין מערכת פיוניר, אבל לא הצלחתי להבין אם ישנם הבדלים בין שני סוגי המערכות הנ"ל, חוץ מגודל המסך 6.2 ו 7 אינצ'. מישהו מכיר ויודע אם קיימים הבדלים נוספים? תודה ושנה טובה.
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי יש לי קיה פיקנטו שמתי לה מולטימדיה אנדרואיד של טרגייט עד פה הכל בסדר משכתי 3 כבלי RCA מהמולטי מדיה אחורה 1 לסאב 2 לרמקולים קדמיים ואחורים[לא האחוריים שבדלתות שמגש] עד פה הכל בסדר ועובד,עכשיו אתמול הוספתי עוד מגבר על מנת שהסאב יוגבר ממגבר אחרוהרמקולים ממגבר אחר. אין בעיה הסאב עובד עם המגבר החדש והכל בסדר לאחר מכן,חיברתי במגבר של הרמקולים,רמקולים אחוריים[מגש ] רמקולים קדמיים במקום שלהם שמתי 2 מפצלים [בננות] וחיברתי אליהם את ה RCA ומשום מה זה לא עובד והמפצלים אני כמעט בטוח שהם תקינים כי כשאני מחבר RCA 1 למפצל הוא עובד. הבעיה שאני מחבר את 2 המפצלים[בחיבורים של קדימה ואחורה ] הם לא עובדים.. מה אפשר לעשות? חוץ מלמשוך עוד זוג RCA ולחבר למגבר.. כרגע מה שעשי…
הודעה אחרונה מאת GaLel, -
- 1 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכולם יש לי הונדה סיוויק 2001 עם רמקולים מקוריים . אני מעוניין להחליף את הקדמיים והאחוריים במשהו של פיוניר לא יקר.. המערכת שלי היא גם של פיוניר 1750 פתחתי את כיסויי הדלתות וראיתי שיש כמו קונקטור מיוחד בין החוט שיוצא מהרכב לרמקול המקורי.. האם כדי להתקין את הרמקול החדש עליי לחתוך את החוט ולחשוף אותו או שיש מתאם מיוחד? ובכלל מי שיוכל לתת לי טיפ איך לעשות את זה נכון תבוא עליו הברכה. תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 תגובות
- 996 צפיות
היי חברים, יש לי כיום מגבר 5 ערוצים שמזין קומפוננט של מורל dotech, וסאב של FOCAL בתיבה אטומה (SB 27 V2) אני רוצה לקנות שני מגברים חדשים מארה"ב והתחלתי לחשוב על מגברים CLASS D, ובחיפוש עלו לי שני דגמים: 1) Soundstream PN4.520D 2) Soundstream PN1.650D אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. תודה
הודעה אחרונה מאת zeus_the_king, -
- 3 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי בעיה במסך של הרדיו דיסק המקורי בניסאן ג׳וק לא רואים כלום, אולי מישהו יכול לעזור לי למצא איפה לקנות אחד תקין או חדש, או שאולי לשדרג לדאבל דין. השאלה היא כזאת אם אני משדרג לדאבל דין האם אני חייב מקורי של ניסאן בישביל שהשליטה מההגה יעבדו. ומה ההבדל במחירים בין דבל דין (מקורי או חלופי) לרדיו רגיל כמו שיש לי עכשיו. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת ashikolesnik, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
שלום חברים, קיבלתי את הרכב עם מערכת מולטימדיה ורמקולים. סה"כ שומעים סבבה אבל בא לי לשפר. ראשית - ראיתי שיש כמו פתח לרמקול מאחרוה, האם זה לסאב? שנית - אני מתלבט אם לשים 4 רמקולים איכותיים עם מגבר מאחורה או להוסיף גם סאב ומגבר 5 ערוצים. האם אפשר לקחת מגבר 4 ערוצים כשיש לי 4 רמקולים חדשים וסאב? מה ההשפעה על האיכות? אשמח להמלצות לרמקולים שמתאימים לרכב ושישמעו סבבה וכן למגבר וסאב. התקציב 1,800 - 2,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת rotem182, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב, שברולט סילברדו 2016 מותקנת עליה מערכת מקורית MYLINK יש אפשרות להשים WAZE? היתחברתי דרך הפלאפון עם ANDROID AUTO ויש לי אפשרות להישתמש בגוגל מפות אבללאני מעדיף WAZE. מה האופציות שיש לי? [h=1][/h][h=3][/h]
הודעה אחרונה מאת liron01, -
- 10 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מאזדה 3 2006 עם הרדיו המקורי שהגיע עם הרכב (כזה שלא קורא צרובים וללא חיבור AUX). אני מעוניין לשדרג את חווית הנסיעה על ידי התקנת מערכת מולטימדיה לרכב. ניגשתי לחנות שמוכרת מערכות לרכב והמליצו בחום על מערכת של חברת ZED, דגם מדויק: ZED ZI-622M התקשרתי טלפונית לחנות אחרת שמוכרת מערכות מולטימדיה אשר במהלך שיחת הטלפון קטלו את כל מערכות המולטימדיה של ZED והמליצו שלא להתקרב למוצרים המיוצרים על ידי יצרן אולם המליצו ללכת על חברות מוכרות ויקרות כמו פיוניר וכו'.. אני מבולבל ולא יודע מה לרכוש. תקציב סביב ה1,300 ש"ח -/+ אשמח לעזרתכם בנושא כל תגובה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת TheSlider, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לאחרונה קניתי מיצובישי לנסר ספורטבק,והחשש שלי היא הגניבה של הרכב. אני מתכנן להשקיע יחסית סכום של כמה אלפי שקלים על מערכת והפחד שלי שאם יגנבו הלך גם הכסף על המערכת. מישהו ממליץ על משהו? חשבתי ללכת על איתוראן אולי? שמעתי גם שיש בחברות ביטוח ביטוח מערכות שמבטח את הציוד שיש ברכב לאחר הצגת קבלות המלצות?עזרה מישהו?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום כלום, רציתי לשמוע ממכם הצעות טובות לגבי מגבר (4CHׂ) ורמקולים+קומפנוט לקדימה אני רוצה להשים קומפנט מקדימה ומאחורה סאב מדובר על רכב פיגו 208 GTI רציתי לדעת אם זה מספיק רק שני רמוקלים+קומפנוט מקדימה ( סאב כבר יש לי ) מחיר השקעה ללא התקנה 900 שקל למגבר קיט קומפנוט וקיט התקנה , חושב לי שהיו חלקים איכותיים מקיט ועד רמקולים, יש לי עוד שאלה בנוסף מחיר התקנה של 500 שקל זה הגיוני?(קיימת ברכב מערכת מקורית) תודה...
הודעה אחרונה מאת sproker, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המוצרים הם JBL GT7-5C JBL-CS762 KENWOOD KMM-BT35 קומפוננט, רמקולים אחוריים, רדיו דיסק איך המחיר 1500 כולל התקנה? ורציתי לדעת איך המוצרים האלה ואם אפשרי להשיג אפילו משהו יותר טוב במחיר הזה הרעיון הוא ליצור סט התחלתי עם אפשרות להגברה בעתיד (כי לא בטוח שאני אגביר) Baleno 99' הקדימה הוא 5.25 אינץ האחורה 6.5 אינץ
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש מערכת פיוניר ששמעתי שהיא עדיפה מכל המערכות הסיניות, אבל שתהיה אפשרות לסנכרן אותה בקלות (דגש על הבקלות) עם נייד במערכת אנדרואיד. ברור שפיוניר עובדים טוב יותר מול אייפון, ומול אנדרואיד זה יותר מורכב ואפילו מסובך. מישהו מכיר מניסיון מערכת שכזאת? או לחילופין, אם יש מערכת אחרת אפילו סינית אבל באיכות טובה, שבאמת "רצה" עם כל האפליקציות ומסתנכרנת בקלות ובמהירות ונותנת תמורה מלאה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
- 0 תגובות
- 630 צפיות
שלום, יש ברשותי מגבר חדש מסוג Focal fpx 4.8000 - מגבר 4 ערוצים. רציתי המלצתכם לגבי איזה סאב אתם הייתם בוחרים, עם המגבר הנ"ל מהסאבים שחשבתי עליהם. המגבר מוצר : "4x120 Watts RMS at 4 Ohms , stable at 2 Ohms 4x185 Watts RMS, bridged mode 2x370 Watts RMS" את הסאב אני מעוניין לחבר בגישור ככה שאני מחפש סאב 4 אוהם. שלפי ההספקים של פוקל אם אני עובד ב 2אוהם עם גישור של 2 ערוצים וסאב של 4 אוהם המגבר אמור להוציא 2X185. אל המגבר יחובר גם קומפוננט אינפיניטי קאפה. האופציות הן: 1. jl audio 12w3v3-4 2. morel ultimo sc 12 3. genesis audiophile 30.1 4. image dynamics idq12 5. arc black 12 אשמח לעזרה לגבי איזה אופציה מתאימה יותר לעבוד עם המגבר שלי, ועל…
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם האם הייתם ממליצים להוסיף וופרים (איכותיים) בדלתות מאחורה ל"מילוי החלל" ?
הודעה אחרונה מאת Tal Stern, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 591 צפיות
האם מישהו יודע איך צריך לפרמט דיסק און קי כדי שמערכת המדיה המקורית בפיג'ו 2008 שנת 2016 יהיה מסוגל לזהות ולנגן את קבצי האודיו ?
הודעה אחרונה מאת kalda01, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי אני זקוק לייעוץ בבחירת מגבר לפוקאל אוטופיה Be.6 2WAY (ללא קרוסים). אלו האופציות שעומדות על הפרק: 1. Focal fps 4160 2. Mcintosh mcc404m 3. butler td 1500 4. butler tdb 5755 5. Mosconi as 100 אשמח גם להסבר/פירוט על הבחירה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת sanchez, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
אשמח להמלצה על דגם מערכת אנדרואיד ומחירים פחות או יותר .
הודעה אחרונה מאת sergei11, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אהלן, אתמול התקנתי מצלמת רוורס לרכב שלי (סיטרואן c4 שנת 2012) והמצלמה עובדת כשהמנוע לא מונע. ברגע שמניע ומשלב לרוורס יש 3 מצבים: 1.מסך שחור ללא תמונה. 2. רושם שאין video signal. 3. מופיעים על המסך פסים ירוקים. כדהרכב לא מונע המצלמה עובדת אבל התמונה הפוכה (בטח משהו בהגדרות של המולטימדיה). פלוס לקחתי מהנורת רוורס ומינוס מהשלדה של הרכב. מה יכולה להיות הבעיה? כשהרכב לא מונע יש תמונה, אומנם הפוכה אבל יש. אחד מהמצבים כשהרכב מונע כשהרכב מונע ומשולב לרוורס הלדים כן דולקים, משמע מתח מגיע למצלמה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת LPG, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם חולי סאונד יקרים, ברשותי כרגע.... קומפוננט קידמי - HERTZ Hi Energy HSK 165XL סאב - HERTZ HX 250 מכשיר - CLARION CZ702A הגברה מגבר 4 ערוצים בהגברה אקטיבית על הקומפוננט - HERTZ HDP4 מגבר מונובלוק לסאב - KICKER 600.1 דלתות קדמיות עברו איטום * עכשיו לשאלה שלי, המונובלוק הזה לא מספיק חזק ולא ממש מצליח להרים את הסאב כמו שצריך אני רוצה להוסיף ביט 1 והעצה שאני צריך ממכם זה מה אתם ממליצים לי בתור מגבר מונו איכותי לסאב הזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SQ_addict, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 826 צפיות
שלום לכולם, אני נמצא בארה״ב עם רכב שכור שיש בו מערכת DVD עם מסך תקרה אני מנסה להבין איך להקרין בו סרטים ? יש חיבור aux האם צריך לקנות כבל ? בנוסף... יש גם חיבור USB..ניסיתי לחבר אליו דיסק און קי עם סרטים של תצורת MP4 אבל לא מצליח שהמערכת תזהה משהו יש למישהו אפשרות לכוון אותי ? מצרף תמונה בתנאי לילה ... אם צריך אשלח באיכות יותר טובה תודה
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי אז החלטתי לחדש את ה-SX4 במערכת Pioneer AVH-X2750BT שלפחות על פי הביקורות נותנת מענה טוב בהיבט עלות/תועלת למולטימדיה ברכב. כמו כן יש כמובן BLUETOOTH ומיקרופון שבאים עם הערכה וכבל מאריך USB (זכר נקבה) אז כמה דברים: 1. פאנל מתאם - יש מקום במחיר סביר בארץ? ראיתי שרוצים מעל 250 שקל כשב-EBAY ניתן למצוא משהו (מניח שבאיכות דומה בסביבות 100) למשל בקישור של CARAV או משהו זול יותר בעלי אקספרס. השאלה היא מה בכלל שווה כי לי מרגיש שכולם זה דרעק סיני שבארץ גובים עליו יותר מ-100% רווח. 2. חיבור AUX - קיים בפאנל האחורי, חשבתי על לקנות קבל עם אום נעילה ולהבריג אותו לפאנל למשל פריט כזה קייים באמזון אורך של 1 מטר יספיק או שעדיף לקנות 2 מטר ליתר ביטחון? 3. כא…
הודעה אחרונה מאת נייט דה גרייט, -
סאב
מאת Dani Pataraya-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 857 צפיות
יש לי ברכב מערכת אבל אני רוצה לשדרג את הסאב. אני אוהב שהבאסים מאוד דומיננטיים וכנראה אני כבר רגיל לסאב הקיים. המערכת ברכב: יחידת ראש: pioneer 8750bt קומפוננט קדמי+אחורי: arc audio arc edition מגבר: arc audio xdi v2 850.5 סאב:kicker l5 12inch חשבתי להוסיף מגבר מונו וסאב אחר אבל אין לי כיוון. התקציב הוא עד 5k למגבר+סאב, כמובן אשמח להצעות אם להשאיר את הסאב ולהוסיף מונו או לא להוסיף בכלל ולהחליף סאב. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב. אתמול בלילה היה ניסיון להתקין הגברה ורמקולים בפיג'ו 208 gti שנת 2016 ונתקלנו בכמה בעיות בדרך. הרדיו המקורי (שאין כוונה להחליף) לא ניתן לכיבוי בכלל, ככה בא מהיצרן. והמערכת עצור וסע מכבה לי מגבר אחד (כרגע אחד משניים, בהמשך יהיה שלישי). אני רוצה בהמשך להרכיב במקום המנחת פרוססור. נשלח ממקום סודי.
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
-
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, יש לי סקודה יטיי דגם אמבישיין . הדגם הפשוט אפשר להגיד. עכשיו רציתי לדעת עם ברדיו דיסק SWING 5J0035161F (נראלי שזה הוא לפחות נראה כמוהו חח ) יש חיבור למגבר? כי כמו שידוע לי אין שם למשל חיבור לעוד רמקולים חוץ מהקדמיים, אבל לא ידוע לי עם קיים חיבור למגבר.. כי לא רוצה כרגע להשקיע ברדיו דיסק חדש. תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
כשאני נכנסת לרכב עם הסמרטפון אנשי הקשר עוברים אוטומטית לבלוטוס אבל יש בהם הרבה מיותרים וחסרים אנשי קשר חשובים שאני רוצה להעביר למועדפים. נאמר לי שזה תלוי בהגדרת אנשי קשר לתצוגה בגלאקסי. הגדרתי שם רשימה מותאמת אישית אבל הוא לא לוקח אותה אלא מה שלקח קודם. ניסיתי למחוק ולהגדיר מחדש את האנשים החסרים, בלועזית במקום בעברית או להפך - והם עדיין חסרים. מחיקת אנשי קשר מהטלפון לא עזרה כי הוא מסתנכקןאוטומטית מה-gmail ולא מצאתי איך מבטלים את הסנכרון הזה או עושים אותו חד-כיווני. כשמוחקים אנשי קשר מהמולטימדיה הם חוזרים אוטומטית כל עוד ההגדרה היא מעבר אוטומטי. אבל איפה אפשר לשנות את ההגדרה הזאת בבלוטוס או בסמרטפון - לא מצאתי. אשמח לסיוע
הודעה אחרונה מאת ענת גפני,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Rongaflugen
- o.r
- שחר 1
- elihershko
- איציק נ.
- פריג'י
- yoav911gt2
- GTאי
- SlowRide
- gadik6
- `Infinity