Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועחי - הטיפ הזה יפה בתיאוריה. במציאות תאמין לי שיודעים יופי מה הוא התקין ואיפה.

פותח השרשור - תתקין במקום מסודר ותשמור את הקבלות. אפילו יותר מזה - אני ממליץ לך לקבל אישור שמאות/הערכה מהביטוח על המערכת - שלא יצוצו בעיות ביום שתבוא לתבוע אותם.

לגבי עניין הביטוח , עברתי על השרשור ואף אחד לא ציין את המצב בשטח.

כאשר נגנב רכב , ישלמו לך את ערך הרכב לפי המחירון שלו כפי שיצא מהיצרן! (שים לב שהדגש הוא על היצרן ולא על היבואן) , לא מעניין אותם אם שמת חישוקי מגנזיום בשווי 10000 שח בין אם אצל היבואן בהצעת מחיר או באופן פרטי, , או הוספת ניקלים על כל הרכב במאות שקלים או שהרכבת מערכת DVD מושקעת ב30000 שח, אתה לא תקבל על כך שקל אלא אם הרכב יצא ככה מהיצרן (היצרן כמובן , שוב... לא היבואן בארץ)

אתה רוצה שכל אלו יכללו ? להתקשר ולבטח באמצעות תמונות וחשבוניות רכישה של הפריטים שהוספת ספציפית, הדברים הללו אמורים להיות מופיעים לך במפרט הפוליסה. רק ככה תוכל לישון בשקט.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

איני בקיא בעינייני ביטוח, אבל זכור לי במעורפל משהו לגבי "שווה ערך" ויתכן שלא תהיה מעוניין בזה.

שווה לברר את העיניין מול הסוכן שלך.

פורסם

היי,

אני מבטח (כבר כמה שנים) את המערכת, ביקשתי מהחב' ביטוח - סעיף שנקרא: תוספות\ למע' מולטימדיה ואביזרים ..

הביטוח מוכן לבטח עד כ 7,000 ש"ח, בתוספת של כ 450 ש"ח. ( או עד כ 7-10% מערך הרכב, זה תלוי בהם).

תבטח ותהיה מכוסה, שום מערכת הגנה ואזעקה לא תחזיר לךת תכסה במקרה של גניבה , כנ"ל לגבי ביטוח דירה, לא משנה הדלת המנעול והבולדוג שיש לך בבית. *[ חשוב שיהיו לך קבלות - הצגת ראיות למה שיש-לחב' ביטוח, או אף בקשת בדיקת שמאי ].

ואכן מציע לך להצניע , בלי סטיקרים ודברים מושכי עין..

:mm_cool:

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...