Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר ל-Focal Utopia Be No.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שתוכלו לעזור לי

אני זקוק לייעוץ בבחירת מגבר לפוקאל אוטופיה Be.6 2WAY (ללא קרוסים).

אלו האופציות שעומדות על הפרק:

1. Focal fps 4160

2. Mcintosh mcc404m

3.

butler td 1500

4. butler tdb 5755

5. Mosconi as 100

אשמח גם להסבר/פירוט על הבחירה

תודה מראש.

Rikshanoam-R

פורסם

נתחיל במה לא

אופציה 3 היא מגבר 2 ערוצים 150X2 אומנם מגבר נהדר אבל אתה צריך 4 ערוצים

אופציה 4 היא מגבר 5 ערוצים 5X75 {שלא ניתנים לגישור דרך אגב}

זה מגבר שמיועד למערכת 5.1 אומנם מגבר נהדר אבל הייתי מוריד אותו מהרשימה.

כל שאר האופציות ראויות

ומבניהם הייתי בוחר במקינטוש, חברה ותיקה שמייצרת כבר שנים רבות

ציוד "היי אנד" ברמה של ה TOP גם לרכב ובעיקר לבית ,מותג שהוא שם דבר.

פורסם

Mcintosh mcc404m שילוב מצויין עם פוקל.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

תודה רבה לשניכם על ההכוונה, זה עוזר לי מאוד.

עכשיו זה הצטמצם ל 2 אפשרויות בלבד.

1.מקינטוש mcc404

2.Butler td-475

אני רוצה לציין שנאמר לי שהמקינטוש אמנם נהדר אבל הסאונד שלו קר ביחס לבאטלר ובשילוב עם פוקאל ובמיוחד הטוויטר בריליום זה עלול להוביל לתוצאה מעט צורמת בגבוהים.

לעומת זאת נאמר לי שהבאטלר יכול להיות האיזון הנכון כיוון שההיי-מיד והגבוהים שהוא מפיק יותר נעימים ורכים, מה שיכול לרכך את ה-Harshness בפוקל.

זה נכון לדעתכם?

בבקשה תפרטו ותציינו גם על מה הייתם הולכים בבוף בין השניים, אתם עוזרים לי מאוד.

Rikshanoam-R

פורסם

מדובר בשני מגברים ראויים ,אני לא מוצא את האחד עדיף על השני באופן מובהק

מייחסים לבאטלר תכונות "חמות" כי הוא מגבר הייבירד מנורות

אבל מכן ועד להגיד שהוא נותן תוצאה מעודנת יותר ,לא הייתי קופץ למסקנה כזאת.

בשורה התחתונה

אני דיי בטוח שתהיה מרוצה בין אם תבחר באופציה האחת או השניה.

פורסם

הבאטלר הוא לא מגבר נורות - זה רק קדם ההגברה שלו, ההגברה עצמה היא הגברת MOSFET לכל דבר ודבר.

אולי מילברט או כל דבר דומה לזה מצד שני מה זה חום? מה זה קור? בסאונד? - בעיקר הבדלים בהיענות הכוח ובאיזון בין הרכיבים.

יש לך אקולייזר טוב? - יותר חשוב מבחירת מגבר.

לדעתי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אתה מתכוון אקולייזר טוב? לאקולייזר שבהד יוניט שלי? (Alpine 178BT)

זה באמת יותר חשוב מבחירת מגבר איכותי?

המטרה שלי היא כמה שפחות לגעת באקולייזר ושהסאונד הבסיסי (Flat) יהיה בריא מבלי לעבור פילטרים ומניפולציות.

כמובן שכיוונונים קטנים יהיו הכרחיים כדי להגיע לסאונד המאוזן לפי טעמי אבל השאיפה שלי היא לגעת כמה שפחות.

אני טועה?

הבאטלר הוא לא מגבר נורות - זה רק קדם ההגברה שלו, ההגברה עצמה היא הגברת MOSFET לכל דבר ודבר.

אולי מילברט או כל דבר דומה לזה מצד שני מה זה חום? מה זה קור? בסאונד? - בעיקר הבדלים בהיענות הכוח ובאיזון בין הרכיבים.

יש לך אקולייזר טוב? - יותר חשוב מבחירת מגבר.

לדעתי!

Rikshanoam-R

פורסם
למה אתה מתכוון אקולייזר טוב? לאקולייזר שבהד יוניט שלי? (Alpine 178BT)

זה באמת יותר חשוב מבחירת מגבר איכותי?

המטרה שלי היא כמה שפחות לגעת באקולייזר ושהסאונד הבסיסי (Flat) יהיה בריא מבלי לעבור פילטרים ומניפולציות.

כמובן שכיוונונים קטנים יהיו הכרחיים כדי להגיע לסאונד המאוזן לפי טעמי אבל השאיפה שלי היא לגעת כמה שפחות.

אני טועה?

כן ולא.

תראה - אם אתה רוצה לקבל כמה שיותר פגיעה לטעם האישי שלך מבלי לגעת באקולייזר ומבלי להתעסק יותר מידי בנקודות חיתוך וסלופים.

אז החתימה הסונית של המגבר (אם יש אחת כזו) והאופי הטבעי של הסט, היענות הכוח הטבעית שלו בתוך הרכב - חייבים, חייבים, חייבים להיות לטעמך מלחתכילה!

אם הפוקאל לא קולעים לטעם שלך באופן טבעי בלי התערבות - וותר על הסט.

המגברים שציינת הם כולם מגברים מעולים מהרמות הגבוהות ביותר שהתעשיה יכולה להציע - במידה ואתה לא מתכוון להפעיל פעולות DSP - ולדעתי לא צריך להפעיל הרבה גם ככה, רק להכניס את הסט לעקומת בית שיותר תתאים לטעם האישי שלך.

אם אתה לא מתכוון לעשות את כל זה אז בחירת המגבר והסט הינה בחירה קריטית.

המחשבה שמגבר של באטלר ינטה לכוון הצליל "החם" בגלל הטעות הבסיסית בהבנה שמדובר במגבר נורות - היא שגויה.

אתה רוצה מגברים עם אופי צליל חם? משהו שרבים מעידים עליו

הייתי במקומך מגביר את הסט הזה על מגברים של ג'נסיס או על מגברים של DLS

מה ששמעתי במפגש ברכב של סרגיי - מגברים של מוסקוני בשילוב עם סקאן ספיקים היה אכן מעולה אבל הסקן ספיקים הם רמקולים "חמים" מלחתכילה והם היו נשמעים על המוסקוני כמעט ניטרליים - לא יודע אם זה חדשות טובות לפוקאל.

אני לא מבין את הפחד הזה של חברי פורום מעולם הDSP אבל אם אתם רוצים את זה בדרך הקשה

NOCK YOUR SELF OFF.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האקולייזר טוב נותן לך אפשרות לטפל בתדרים הבעייתיים שמשתנים מרכב לרכב יותר טוב.

עם סלופים נכונים ופזות נכונות אתה מגיע לתוצאה כלשהי,

אבל אחרכך אתה צריך לטפל בבעיות שחלל הרכב שלך מיצר אותם. (להנמיך את כל התדרים הבעיתיים)

כמה שהאקולייזר יותר גמיש אתה מקבל יותר גמישות בלטפל בבעיות האלו.

זה גם קשור לאיזה סוג מוזיקה העיקרי אתה שומע.

כל סוג מוזיקה צריך טיפול שונה.

כל כלי נגינה נשמע יותר/פחות אגרסיבי בהתאם לסוג המוזיקה.

וזה לא קל להגיע למצב שכל סגנונות מוזיקה מנגנים טוב מאוד באותה רמה.

אם הייתה פעם בהופעה חיה או באולפן של הקלטה

אתה תראה שמהנדס סאונד נלחם עם האקולייזר על כל שניה של שיר

עם כיוון רע גם MACINTOSH גם BUTLER גם כל דבר אחר

ישמעו לך רע ולא תרצה להתקרב אלהם

בקיצור אין על חוויה של TUNING זה אף פעם לא יכול להיות מושלם

אם אתה רוצה לשמוע את MOSCONI צור קשר בפרטי (אתה יודע את המספר :-D)

סאונד חם, קר, רטוב, מסריח.

כל תיאוריה מצריכה הוכחה, במקרה הזה האוזניים שלך הם ההוכחה.

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

מוזר שאף אחד כאן לא הציע את אחד השילובים היותר יפים שהומצאו שזה מגברי אודיסון על פוקל.

ממליץ לך מאוד לבדוק גם אופציות כגון audison VRX.

Scan Speak

פורסם

דן VRX כבר לא מיוצרת - היום במקום יש לך את סדרת התסיס.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם המאקינטוש כבר לא מיוצרת...

עדיין אפשר למצוא כמה vrxים משומשים.

תזיז אני חושב שיהיה לו טיפה "כבד" אך כמובן שזו האופציה היותר טובה.

Scan Speak

פורסם

מקנטוש לא מיוצרים, מקנטוש מייצרים - זה השם של היצרן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...