Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לרכוש מערכת פיוניר ששמעתי שהיא עדיפה מכל המערכות הסיניות, אבל שתהיה אפשרות לסנכרן אותה בקלות (דגש על הבקלות) עם נייד במערכת אנדרואיד.

ברור שפיוניר עובדים טוב יותר מול אייפון, ומול אנדרואיד זה יותר מורכב ואפילו מסובך.

מישהו מכיר מניסיון מערכת שכזאת?

או לחילופין, אם יש מערכת אחרת אפילו סינית אבל באיכות טובה, שבאמת "רצה" עם כל האפליקציות ומסתנכרנת בקלות ובמהירות ונותנת תמורה מלאה.

תודה מראש.

פורסם

כשאתה כותב לסנכרן, למה אתה מתכוון? WAZE? אנשי קשר? שיקוף מלא?

לי יש מערכת פיוניר 2750, וויז מסתנכן יפה עם המערכת (לאישתי יש טלפון עם מערכת אנדרואיד) באמצעות הכבל, אנשי קשר בעברית.

המכשיר שלי לא תומך בשיקוף מסך מלא.

פורסם

תודה, בסנכרון אני מתכוון שרק מפעיל את הבלוטות וכבר השיחות/אנשי הקשר מסונכרן ויכול להתקשר/לקבל שיחות ישירות מהמערכת.

ביררתי לפני כמה חודשים לגבי דגם מפואר יחסית של פיוניר, והיה ממש מסורבל לסנכרן אותו, לפני כל נסיעה צריך לחבר כבלים, להגדיר את המסך (אורך/רוחב) רק כדי שיעבוד בסנכרון עם הנייד, זה לא לגמריי לא ריאלי.

• תוכן חדש...