Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני מגברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי כיום מגבר 5 ערוצים שמזין קומפוננט של מורל dotech, וסאב של FOCAL בתיבה אטומה (SB 27 V2)

אני רוצה לקנות שני מגברים חדשים מארה"ב והתחלתי לחשוב על מגברים CLASS D, ובחיפוש עלו לי שני דגמים:

1) Soundstream PN4.520D

2) Soundstream PN1.650D

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא.

תודה

פורסם

איזה מגבר קיים היום?

איזה דוטק זה (דור, גודל)?

מה הלהיב אותך במגברים שמצאת?

מה תעשה עם שני הערוצים המיותרים (רלוונטי גם היום)?

אין ממש התאמה בין שני הסלילים בסאב לבין הספק המונבלוק המוצע.

מדוע לא לחפש מגברים טובים בפורום יד שניה?

פורסם (נערך)

המגבר שיש לי היום הוא Orion 7005, והדוטק הוא דור 1 בגודל 6.5

הגודל הפיזי של המגברים מושך אותי בעיקר.

יש לי רצון להוסיף גם רמקולים בדלתות האחוריות, ואז 2 הערוצים הנוספים יתחברו לשם.

לא הבנתי למה המונובלוק לא יתאים לי

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי zeus_the_king
פורסם

חסר לך מקום בתא המטען? מפריע לך באופן כללי?

האוריון הוא מגבר אולד סקול שלדעתי נחשב בזמנו לאיכותי למדי (ואולי גם אנדררייטד).

אין לך שאיפות נוספות כמו שיפור איכות, עוצמה גדולה יותר וכד'?

האם ניסית לעבוד איתו באופן אקטיבי או בגישור?

לגבי עבודה אקטיבית, לא מוצא כרגע נתונים של הדוטק דור ראשון רק של השני, אבל נקודת החיתוך בין הוופר לטוויטר שם הינה ב-3.2K בסלופ 6dB לכאורה. המגבר מציע חיתוכים עד 3K אבל בסלופ 12dB, כך שמאמין שזה יכול לעבוד בסדר (רצוי אינפוט נוסף בענין זה).

לגבי המונובלוק - הסאב הוא 300W RMS עם שני סלילים של 4 אוהם (כלומר התנגדות סופית של 2 או 8 אוהם).

המגבר מוצהר ב-650W ב-2 אוהם ו-400W ב-4 אוהם (אם כי במבחן בסוניק אלקטרוניקס יצא שהוא קצת אוברייטד).

מה שאומר שאם תעבוד עם הסאב ב-2 אוהם, תצטרך לבדוק שביכולתך להגביל את הספק המגבר באמצעות הגיין (וכיוונים נוספים).

אם תעבוד ב-8 אוהם, תקבל תאורטית רק כ-200W מהמגבר.

אולי אפשר להישאר עם מגבר 5 ערוצים, חדש, קלאס D, מהסדרות המקבילות של NVX/PPI/Polk Audio וכד'.

אתה עם המערכת המקורית ב-B4 (ועובד עם מנחת) או שהחלפת אותה?

פורסם

כרגע עם המערכת המקורית של ה-B4 (עובד עם מנחת), השאיפה היא להחליף גם את המערכת למשהו איכותי יותר.

כרגע אמי עובד עם הקרוס המקורי של הקומפוננט.

המגבר עצמו סתם גדול, וחשבתי לשדרג למגברים class D, ומתוך התחשבות שאולי אני ארצה לשדרג את הרכיבים, אז שהמגברים יתאימו לציוד עתידי.

הייתי שמח לדעת האם המגברים שציינתי בהודעה הראשונה הם טובים ואיכותיים או אולי יש חוות דעת על מגברים אחרים - בדגש על Class D ?

• תוכן חדש...