פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 680 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש מערכת מולטימדיה טובה(גם אם זה סיני), יחד עם הפאנל עבור הונדה סיויק 2011. אני לא בקיא בדגמים טובים ואשמח להכוונה ואפילו להמלצה עבור דגם או דגמים ספציפיים. אם יש מבצע ממש טוב ומשתלם בארץ אז עדיף לרכוש פה, אחרת אני מעדיף באיביי/אליאקספרס. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 0 תגובות
- 766 צפיות
שלום, ברשותי סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2008. אני רוצה להוסיף חיבור AUX ו/או USB ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר? ראיתי מידע מבולבל ברשת על מה האפשרויות. איך ניתן לעשות את זה בלי שיפגע בשליטה מההגה? תודה!
הודעה אחרונה מאת avia_tawil, -
- 2 תגובות
- 660 צפיות
ערב טוב , רוצה לשפר את המערכת של הרכב , מחפש קומפוננט לקדימה , מגבר וסאב. רוצה להישאר עם הרדיו המקורי , לפחות כרגע.. הדבר שהכי בעייתי מבחינתי זה הסאב, צריך ממש אבל ממש כמה שיותר קטן. לא יכול לתפוס כמעט מקום מהתא מטען שגם ככה קטן , יש חיה כזאת ? האמת שהתקציב די פתוח , אשמח לעד 4,000 ש"ח , אם צריך בגלל הסאב להוסיף אני אוסיף. אשמח להמלצה תודה נ.ב לפני שאברר מול היבואן , לדעתכם ההתקנה והקנייה חייבת להיות דרכו בגלל האחריות ?
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם מותקנת אצלי מערכת עם הרכיבים הבאים: HU: pioneer deh-x2750ui comp: morel tempo 6.5 amp: JBL GTO-804EZ sub: morel primo 10 אני מרגיש שהמגבר לא סוחב את הרכיבים כפי שציפיתי, בווליום יחסית נמוך (25 בערך) הנורות האדומות במגבר נדלקות ומראות כאילו זה גבוהה לו מדי. האם המגבר הנ"ל אמור לסחוב את הרכיבים האלו או שהוא קצת חלש ולכן זה קורה? או יכול להיות שהבעיה היא בעצם בכיוונים של המערכת? אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר כמעט שנה עם מערכת ללא הגברה, לאט לאט אני מתחיל להבין שצריך להתקדם.. המערכת הנוכחית כוללת רדיו דיסק Kenwood KDC-W312 בן 8 שכנראה כבר לא בשיא כוחו (הסאונד לא נקי גם בווליום נמוך) וקומפוננט מקסימו 6. את הרמקולים אני חושב שאשאיר, אבל הרדיו דיסק כנראה יוחלף. בנוסף בתכנון להוסיף רמקולים קואסליים או קומפוננט משומש מאחור כדי להוסיף במה אחורית. לגבי סאב - תא המטען אטום ואני גם די מסופק מהבאסים של המקסימו, כך שאין ממש תכנון. כאן אעבור לשאלות שלי - כרגע יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק מאוקראינה, שם אוכל לתקצב גג 400 ש"ח. אבל מה מומלץ לקנות? בהתחלה חשבתי על MVH-X380BT שב 350 ש"ח נותן לי גם בלוטות׳ וגם LPF, אבל הוא די פשוט מעבר לזה (איקוולייזר פשוט ויציאה אחת למגבר). ה…
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בבעלותי פיז'ו 107 רובוטית. ברצוני להתקין בה מערכת מוגברת, אך עלתה בראשי מחשבה האם תהיה בעיה בהוספת צרכן נוסף (מגבר)? מכיוון שהגיר מופעל ע"י מנוע השלוט על המצמד והעברת הילוכים רציתי לדעת האם יהיה עומס על מערכת החשמל ברכב בעת בעברת הילוכים?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מבקש המלצה לחבילת סאונד לרכב (פולו 2013) ללא מולטימדיה. המערכת הנוכחית היא RCD510. מעוניין בקונפוננטים 6.5 , מגבר וסאב. לגבי הסאב,אני לא צריך משהו מפוצץ כי הבאסים פחות חשובים לי. תקציב 3K-4K עם שאיפה למחיר הזול יותר. *לגבי הרמקולים חשבתי על מורל היבירד. *שומע בעיקר MTV + ישראלי.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי רכב חדש אשר מותקנת בו מערכת מולטי מדיה cape town 945 של בלאופונקט, אני מחפש היכן ניתן להשיג או אולי להוריד מדריך למשתמש אשר מפרט את כל פונקציות המכשיר (הגרסה המלאה). אודה כל מי שיכול לעזור.
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
חברים יקרים שלום רב קיבלתי לפני כחודש מחברת הליסינג ליס פור יו קאיה ספורטאז חדשה הדגם gt. ראוי לציין שאיני מתעסק ולא כל כך מבין במערכות מולטימדיה למעט השימוש הפשוט בהם. הגיעה עם הרכב מערכת של מתקין בשם uzeb דגם u1001 .(שונא כל מה שמגיע בהתקנה מקומית אין פעם שלא הייתה לי תקלה ברכב שרכשתי בגלל ההתקנות המחורבנות האלה) המערכת הזאת זו חתיכת מחלה לוקח לה שעות לעלות היא לא קוראת כמו שצריך יו אס בי ועובדת בקצב של צב ,הרדיו ניתקע מדי פעם והדיבורית בלוטוס זה רק עניין של זמן עד שהימוש בה יגרום לדוח תנועהה או לתאונה. שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב החליפו אותה בעקבות תלונות שלי באחת חדשה מאותו דגם . אחרי בדיקות שלי הבנתי שיש שתי מערכות של שני מתקינים שונים אחת של החברה המצויינ…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
מבקש המלצה למצלמת רוורס, התקציב הוא עד 400 ש"ח, ניתן להזמין גם מאיביי. כרגע עם מצלמת רוורס "סמסוניקס" המחוברת למולטימדיה מסך 10" ורואים מאוד גרוע. הצבעים "מתים" ואין חדות מכאן מגיע הרצון להחלפה. אציין כי לצורך השוואה ראיתי מצלמת רוורס אשר מגיע מקורית מהחברה ורואים באיכות גבוה מאוד, גם ביום וגם בלילה.
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
בעקבות איבוד\מחיקת השרשור הישן, חשבתי שיהיה משעשע לפתוח מחדש את השרשור ולראות מה אנשים יכולים להציע .. אתה מפרק את המושב האחורי שלך ממכונית חדשה לגמרי! .. השימוש העיקרי של הרכב שלך הוא להוציא מוזיקה בוליום ממש ממש גבוה .. אתה קונה רכב לפי גודל תא המטען .. אתה באמת רוצה לראות מכונית שניזוקה ע"י באס .. חלקים מתפרקים לך ברכב, ואתה חושב שזה מצחיק .. אתה יודע שמצבר 12V חשוף בהספקים גבוהים יכול להיות מסוכן לך... ולא ממש אכפת לך .. אתה מדגים לכל החברים שלך את המערכת החדשה שלו, אבל כולם עומדים מחוץ לאוטו, במרחק 10 מטר .. אתה אומר שפיוזים זה בשביל כוסיות .. אופניים עוקפות את הרכב שלך בכביש מהיר, בגלל כל המשקל שהוספת .. אתה חושב שתדר [HZ] נכנס לקטגוריה של מו…
- 20 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם. קראתי המון שירשורים לגבי הנושא פה בפורום, אך עדיין חושש לעשות רכישה לא חכמה באיביי. קודם כל, מה ההבדל בין הכבל הפשוט שעולה 5 דולר לבין הכבל שמגיע עם קופסא שעולה בסביבות ה 100 ש״ח? האם לכל מאזדה בשנתונים הללו יש את אותם החיבורים? כי ראיתי שאחד מהמוכרים באיביי רשם : 2, Not all Mazda 6 supports external CDC connection, internal modification might be needed; Mazda 6, produced from Nov. 2003 to Sep. 2005, needs to solder a jumper or a 0-ohm chip register on location L716 in its head unit. הרכב של אישתי יוצר בפברואר 2005 ככה שלפיו, לא אמור לעבוד לי. שאלה אחרונה, כמה סיפור כזה צריך לעלות לי במקום מקצועי, עניין יקר יחסית רו שאולי עדיף ל…
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 0 תגובות
- 657 צפיות
יש לי מערכת jvc kd-dv5606 פתאום כפתורים לא מגיבים דרך השלט הכל עובד ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עוזר וגם ניתקתי וחיברתי את המערכת ולא עוזר
הודעה אחרונה מאת Idan Amit, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכולם אני מחפש דאבל דין עם אנדרואיד לאופל קורסה 2013 ברכב גם קיימת שליטה דרך ההגה ואני לא רוצה לאבד אותה מצאתי של חברת EONON אבל זה לזמין מחול ואני מפחד שאני יאכל אותה עם זה יש מישהו אולי שהזמין דרך שם או שיכול להמליץ לי על משהו?
הודעה אחרונה מאת liran24y, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים במזדה CX5 2012 לרמקולם שיתנו לי יותר עוצמה ואיכות ללא מגבר ?
הודעה אחרונה מאת david1711, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, קניתי לפני כמה חודשים מערכת מולטימדיה לרכב שלי (citroen c4 2012) מעליאקספרס. המסך התחיל לעשות בעיות עם הצבעים וכיאה לסינים המוכר מתנער מאחריות והפסיק לענות לי בשלב כלשהו. להלן הבעיה: ככה אמור להיראות כשהוא תקין: פירקתי את המערכת לגורמים וגיליתי שהיצרן של המסך הוא hannstar (לא מוצא ברשת את הדגם הזה). לאחר ההרכבה המסך חזר לעבוד בצורה תקינה, אך לאחר יום חזרה התופעה הנ"ל. אשמח לרעיונות הצעות וכו' תודה לעוזרים! Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Amit Shochat, -
- 6 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום, ראיתי שהיו כמה פוסטים בנושא ואני רוצה להבין משהו: האם יש מערכות מולטמדיה מובנות לרכב הכוללת חריץ לכרטיס סים לצורך גלישהעם תוכנת וויז. המטרה שלי היא שתוכנת וויז תופעל אוטומטית בכל נסיעה ללא צורך בשימוש הסמארטפון בכלל. אשמח את תאירו את עיניי בנושא זה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Amit Shochat, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , צריך את עזרתכם בנושא שאני ממש בור בו , הרכב שלי פולקסווגן פולו 2015 1.2 TSI הרמקולים הקדמיים ברכב הם בסדר אבל ממש לא מספק. הרמקולים האחוריים ממש כמעט ולא נשמעים , גם אם אני מעביר את כל הסאונד אחורה , בקושי שומעים מהם משהו. 1. השאלה האם זה ככה ברכבים , שלא משקיעים ברמקולים מאחורה או שזה נשמע כמו תקלה? 2. בהנחה שזה ככה , איזה רמקולים אני צריך ויכול להחליף שם כדי שישמעו מוסיקה ברמה סבירה , בעיקרון בלי מגבר וסאב וכו'. לא רוצה להרעיד שכונה או משהו , רק שיהיה כיף לשמוע מוסיקה. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת may200, -
ממש מתלבט בין Audison sr4? או mbquart xa800.4 צריך להחליט היום ממש ישמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Aviv hashmty, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכולם, חזרתי מחופשה בצרפת והחלטתי להתחדש שם במערכת, אחרי תקופה ארוכה שהייתי מחוץ לתחום. קניתי מגבר focal fpx 4.800 וקומפוננט אינפינטי kappa 60.11. שקניתי את המגבר שמתי לב שעל האריזה כתוב יציב ב 2ohm, אבל לא חשבתי שאני הולך להשתמש בזה. עד שהגעתי ארצה ושמתי לב שהקומפוננט אינפינטי שקניתי הוא בכלל 2 ohms, הפתעה קטנה. כרגע אני לפני קניית סאב והתקנה ויש לי כמה התלבטויות: 1. עם כל הכבוד שפוקל כותבים שהמגבר הפיצי הזה יציב ב 2 ohm מה אתם אומרים? 2. האם לצפות ליותר בעיות מתח/חשמל שעובדים ב 2ohm ולקחת את זה בחשבון בהתקנה? 3. לשני הערוצים האחרים אני מעונין לחבר סאב במידה ובאמת הדרך היחידה לעבוד עם הרכיבים שברשותי היא ב 2ohm אני אחפש סאב שההתנגדות הסופית שלו כז…
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מתכנן לקנות את ה 80PRS, וראיתי בפורום שמתריעים לקונים מחו"ל שיקנו את הרדיו הזה מאירופה, כדי שהתחנות ברדיו יהיו בקפיצות זוגיות (99.0, 92.8 ולא 99.1, 92.7 כמו באמריקה). אבל אני רואה בספר של הרדיו (עמוד 34) שיש התיחסות לזה, רציתי לבקש מבעל מכשיר כזה לנסות את ההגדרה הזאת ולאמר אם זה עובד, או בכלל איך זה נשמע לכם: (FM step (FM tuning step Normally, the FM tuning step setting employed for seek tuning is 50 kHz The tuning step changes to 100kHz automatically when the alternative frequencies search or traffic announcement standby function is in use It may be preferable to set the tuning step to 50kHz when the alternative frequencies search function …
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. קניתי אתמול את הרכב, ואני רואה בספר רכב מדברים על בלוטוס, איך להגדיר וכו' בפועל במולטימדיה הקטנה שלי אני לא ראיתי שיש איפה להגדיר בלוטוס. אז האם יש מצב שיש לדגם הזה 2 סוגי מולטימדיה? שנית, בלי קשר, אני שוקל להחליף את הנוכחי שהגיע עם הרכב למסך גדול עם אנדרואיד שיהיה בו וייז וכו'. איפה אפשר לקנות בחו"ל בזול? תודה.
הודעה אחרונה מאת haim_10, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום יש לי שברולט קרוז 2011 עם מערכת מולטימדיה ומצלמה אחורית. לאחרונה המסך הלבין והצפיה לא איכותית, כאשר התמונה בזמן רוורס לבנה ולא שמישה. יש לציין כי עדיין המערכת כולה עובדת וזה ענין של תצוגה בלבד. אשמח לדעתכם בענין.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 3 תגובות
- 900 צפיות
אתמול התחדשתי בפורד פיאסטה ידנית , אשמח לעזרה קטנה. יש לי dok של סאנדיסק בנפח 8 GB, אתמול הכנסתי בו כמה שירים בפורמט MP3 כדי שאוכל לשמוע אותם בנסיעה. מה שקרה זה שכאשר חיברתי את הdok לרכב הופיעה ההודעה הבאה על הצג (ראו צילום), מישהו יודע מה עשיתי לא טוב או איך נכון לחבר dok לרכב?
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 966 צפיות
שלום, בs40 שנתון 2006 נסדק המסך של הנגן המקורי(התקנתי מתאם של grom על מנת שאני יוכל לחבר יואסבי וכשהוצאתי את המסך הוא קפץ מהמקום על ידית ההילוכים) החלפתי באחד משומש מדגם 2010, השתנה רק התצוגה שזה מציג עכשיו גם שמות של שירים ומיקום הפרטים על המסך. בסך הכל זה אחד לאחד. הבעיה היא שבהנעה כל ההגדרות מתאפסות. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ERT239, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מעוניין לשדרג את המערכת ברכב שלי מי בעל עסק מוביל בתחום מקצועי ויצירתי שיוכל לעזור לי?
הודעה אחרונה מאת Dor Hulio Nahami, -
הציעו לי בחנות כמה מגברים אשמח לחוות דעת מי שמכיר [h=1]Rockford R300X4[/h][h=1]Focal R4280[/h][h=1]Alpine BBXF1200[/h][h=1]MB Quart OA800.4[/h] audison sr4
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 992 צפיות
האמת שהלינקים בFAQ קצת יצאו שבורים (באפליקציה בפלאפון, הכל אחד על השני). ממה שהצלחתי לראות, היו שם בעיקר שאלות טכניות ולא ראיתי משהו שנוגע לזה ספציפית. אז אני אוטוטו קונה יאריס בת 13, עם מערכת במצב סטוק, ואני מניח שאני יודע איך היא תשמע.. בגדול, אני שומע מוזיקת רוק ומטאל של פעם כזה - בלאק סאבאת', סקורפיונז, גאנז, פנתרה וכו' פה ושם כן יצוץ לו איזה בלוז כנעני או עינייך החומות, אבל זה לא מה שאני שומע בדרך כלל מה אפשר לעשות בתקציב שהוא בסביבות ה2000? האם יש מערכות שהן bang for the buck? גם אם זה טיפה להוסיף, אם נדרש אני לא מחפש איזו חוויה אודיופילית מרטיטה בתקציב הזה. פשוט אשמח לא לקבל חירבושים במקום הדיסטורשן (פויה למי שיגיד שהדיסטורשן הוא בעצמו חירבושים ) …
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שלום חברים, לא מזמן רכשתי Passat 2012 Comfortline 1.8 tsi, ברכב שרכשתי קיימת מערכת מולטימדיה ללא חיבור ל- bluetooth. לפי מה שהבנתי יש אפשרות לקנות מודול bluetooth ולהוסיף אותו למערכת. א. האם זה אפשרי? ב. איך אני יודע איזה מודול מתאים לרכב שלי (לפי איזה פרטים לחפש)? ג. איפה כדאי להתקין? רק במוסך מורשה? תודה רבה, אוריאל
הודעה אחרונה מאת OrielZ, -
- 0 תגובות
- 587 צפיות
אני רוצה להרכיב מערכת בסביבות ה4000 כולל רמקולים קדמיים/מדף אחורי/סאב/מגבר/פאנל מחפש איכות אבל שיכנס בתקציב הזה, עם חריגה קלה לא מבין ענק בנושא הזה מחר אני הולך לברר מה מו מי יש איזה חברות עדיפות לרמקולים?/מגבר/סאב? המליצו לי על audiso לרמקולים , מישו מכיר? תודה רבה מראש נועם,
הודעה אחרונה מאת XtreamwavE,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RS
- מ.צ
- lka
- אלעדיקו
- srool
- SurfHigh
- MottiCasppi
- discoTD5
- Shmelov
- SlowRide
- דובצע
- yossiaviel