Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי מחופשה בצרפת והחלטתי להתחדש שם במערכת, אחרי תקופה ארוכה שהייתי מחוץ לתחום.

קניתי מגבר focal fpx 4.800 וקומפוננט אינפינטי kappa 60.11.

שקניתי את המגבר שמתי לב שעל האריזה כתוב יציב ב 2ohm, אבל לא חשבתי שאני הולך להשתמש בזה.

עד שהגעתי ארצה ושמתי לב שהקומפוננט אינפינטי שקניתי הוא בכלל 2 ohms, הפתעה קטנה.

כרגע אני לפני קניית סאב והתקנה ויש לי כמה התלבטויות:

1. עם כל הכבוד שפוקל כותבים שהמגבר הפיצי הזה יציב ב 2 ohm מה אתם אומרים?

2. האם לצפות ליותר בעיות מתח/חשמל שעובדים ב 2ohm ולקחת את זה בחשבון בהתקנה?

3. לשני הערוצים האחרים אני מעונין לחבר סאב במידה ובאמת הדרך היחידה לעבוד עם הרכיבים שברשותי היא ב 2ohm אני אחפש סאב שההתנגדות הסופית שלו כזו. אבל תהיתי אולי אם מישהו יודע אם במגבר הנ"ל ניתן לחלק את הערוצים ככה ששני ערוצים יעבוד ב 2 אוהם ו2 ערוצים ב4? מעיון בחוברת של המגבר הם כותבים משהו בסגנון:

"Offering a 4-/3-/2-channel mode, stable at 2 Ohms and equipped with an active crossover for each pair of channels" ולא הצלחתי להבין אם זו הכוונה.

תודה רבה,

עידן.

פורסם

לא תהיה לך שום בעיה לעבוד עם קומפוננט 2 אוהם.

לגבי הסאב, היציבות היא עד 2 אוהם לערוץ. מכיווון שמתוךה4 ישארו לך זוג ערוצים לטובת הסאב, ואתה תצטרך לגשר אותם - אתה צריך סאב בעל התנגדות סופית של 4 אוהם.

חוק הגישור אומר שכשמגשרים ערוצים בטור, כל ערוץ רואה חצי מההתנגדות האמיתית של הרמקול.

לגבי הציטוט מהחוברת - זה אומר שישנה אפשרות לעבוד ב 4/3/2 ערוצים בהתנגדויות של עד 2 אוהם לערוץ. בנוסף יש לו קרוסאובר אקטיבי לכל זוג ערוצים. בקיצור אין משהו מיוחד פה בהצהרה הזאת.

פורסם

אני מבין מה שאתה אומר מבחינת הגישור. אבל משהו עדיין לא מסתדר לי.

רב המגברים 4 ערוצים שראיתי עד היום שעבדו בגישור, היו מחוברים לסאב בעל התנגדות 4 אוהם וקומפוננט בעל התנגדות 4 אוהם, אז איך זה מסתדר? לפי מה שאתה אומר הם היו צריכים סאב-2 ohm וקומפוננט 4 ohm או סאב 4 ohm וקמפוננט 2 ohm.

פורסם

במגבר ארבעה ערוצים כל זוג ערוצים נמצא על מגבר שרת נפרד ולכן אתה יכול לגשר זוג ערוצים אחד באין מפריע למצב העבודה של זוג הערוצים השני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...