Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כמה חודשים מערכת מולטימדיה לרכב שלי (citroen c4 2012) מעליאקספרס.

המסך התחיל לעשות בעיות עם הצבעים וכיאה לסינים המוכר מתנער מאחריות והפסיק לענות לי בשלב כלשהו.

להלן הבעיה:

d2302812b4afd61a746ed43a009868e3.jpg

ככה אמור להיראות כשהוא תקין:

37c672d593948057a2cc4bf0a8d2543f.jpg

פירקתי את המערכת לגורמים וגיליתי שהיצרן של המסך הוא hannstar (לא מוצא ברשת את הדגם הזה).

ccf6ede5e2a95b76a4ff473689e9f2b9.jpg

לאחר ההרכבה המסך חזר לעבוד בצורה תקינה, אך לאחר יום חזרה התופעה הנ"ל.

אשמח לרעיונות הצעות וכו'

תודה לעוזרים!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

בעיה כזאת בהרבה מקרים נגרמת מבעיית מגעים ולא מבעיה במסך.

אני מניח שהמסך מחובר ללוח הראשי באמצעות קונקטור סרט (RIBBON) שנכנס לשקע עם נעילה. שם בדרך כלל הבעיה, המגע לא טוב או שהנעילה של הסרט משתחררת.

זו גם הסיבה שאחרי שפרקת המסך עבד ולאחר זמן קצר שהחזרת לרכב הבעיה חזרה (מהתנודות בנסיעה המגעים התרופפו שוב).

אם אני צודק וזה אכן חיבור סרט - תוודא שהוא נכנס פנימה למקום שלו עד הסוף ונסגר כמו שצריך. בנוסף תחזק את החיבור עם סרט הדבקה מנייר (כמו זה שמכסים שקעים כשצובעים קיר).

פורסם
החיבור עצמו נראה תקין, חיזקתי.

מעבר לזה מה עוד ניתן לעשות?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

אם כבר פירקת את המערכת תחבר אותה פרוויזורי בבית ע"H ספק כוח של מחשב.. ותתחיל לנסות לחזק את המגעים במערכת שנראים חצי כוח, ככה אולי תגלה בעיות חדשות.. אני במקומך גם הייתי מלחים מיקרופון חיצוני וכאלה..

• תוכן חדש...