Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות את ה 80PRS, וראיתי בפורום שמתריעים לקונים מחו"ל שיקנו את הרדיו הזה מאירופה, כדי שהתחנות ברדיו יהיו בקפיצות זוגיות (99.0, 92.8 ולא 99.1, 92.7 כמו באמריקה).

אבל אני רואה בספר של הרדיו (עמוד 34) שיש התיחסות לזה, רציתי לבקש מבעל מכשיר כזה לנסות את ההגדרה הזאת ולאמר אם זה עובד, או בכלל איך זה נשמע לכם:

(FM step (FM tuning step

Normally, the FM tuning step setting employed for seek tuning is 50 kHz

The tuning step changes to 100kHz automatically when the alternative frequencies search or traffic announcement standby function is in use

It may be preferable to set the tuning step to 50kHz when the alternative frequencies search function is on

Press M.C. to select the FM tuning step

(50kHz (50 kHz-

(100kHz (100 kHz-

פורסם

הלינק לא עובד.

אבל נראה שמקורו בדומיין מדנמרק, להלן אירופה.

שם הדגם זהה בארה"ב, באירופה ובשאר העולם. חוברות ההפעלה מותאמות לפי האזור.

תוכל לראות שבחוברת שמקורה באתר פיוניר האמריקאי אין התייחסות כזו:

http://www.pioneerelectronics.com/StaticFiles/Manuals/Car/DEH-80PRS_OperationManual020712.pdf

היתרון הנוסף של רכישה מאירופה, הוא קיומה של פונקציית ה-BT.

(בניגוד למכשיר שנמכר ע"י היבואן הרשמי בארץ)

פורסם

גם מארה״ב מגיע עם בלוטוס מובנה.

את ה80prs שלי הזמנתי משם המחיר הכי טוב שמצאתי ואת האמת לא משנה לי הרדיו היום כל התחנות נמצאות בטלפון באיכות הרבה יותר טובה למי שזה מפריע לו.

פורסם

תודה לשניכם,

יש פער רציני בין המחיר בארה"ב לאירופה, וזו באמת דילמה

אביב סתם מתוך סקרנות, תוכל לבדוק אם בכל זאת האופציה הזאת קיימת במכשיר האמריקאי שלך, למרות שלא כתובה במדריך?

זה אמור להימצא ב initial settings

(כשהמכשיר כבוי, לחץ והחזק את הגלגלת עד שיופיע initial settings, ואז גלגל עד ל fm step אם קיים בכלל)

פורסם

אני זוכר שפעם מישהו מצא בחלק מהמכשירים את הפונקציה של הטכנאי - איך משנים את אזור תדרי הרדיו ואני גם זוכר שהיה משהו לגבי מכשירים של פיוניר אבל אין לי מושג אם מדובר בPRS או בדגמים מאוד ספציפים.

אני מתאר לעצמי שחבריי כאן יודעים היטב את המידע אותו הם מעבירים אבל מנוע החיפוש עלול להפתיע ולהיות יעיל לפעמים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...