Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום רב

קיבלתי לפני כחודש מחברת הליסינג ליס פור יו קאיה ספורטאז חדשה הדגם gt.

ראוי לציין שאיני מתעסק ולא כל כך מבין במערכות מולטימדיה למעט השימוש הפשוט בהם.

הגיעה עם הרכב מערכת של מתקין בשם uzeb דגם u1001 .(שונא כל מה שמגיע בהתקנה מקומית אין פעם שלא הייתה לי תקלה ברכב שרכשתי בגלל ההתקנות המחורבנות האלה)

המערכת הזאת זו חתיכת מחלה לוקח לה שעות לעלות היא לא קוראת כמו שצריך יו אס בי ועובדת בקצב של צב ,הרדיו ניתקע מדי פעם והדיבורית בלוטוס זה רק עניין של זמן עד שהימוש בה יגרום לדוח תנועהה או לתאונה.

שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב החליפו אותה בעקבות תלונות שלי באחת חדשה מאותו דגם .

אחרי בדיקות שלי הבנתי שיש שתי מערכות של שני מתקינים שונים אחת של החברה המצויינת מעלה ואחת של אדי מערכות.

רציתי להתייעץ בפורום עם אנשים שמבינים מה עליי לעשות החברה אומרת שזו המערכת והכל תקין ככה היא עובדת וכמובן שאי אפשר להחליף למערכת מסוג אחר , כמובן שהתשובה לא מקובלת עליי . יש לכם עצות פתרונות (הבנתי שהבעיות האלה נובעות מהצריבת תוכנה שלהם על המערכת הזאת)או שאני יילך להוציא 3000-4000 ש"ח על מערכת נורמלית ,אופציה נוספת היא לחזור למערכת המקורית ולוותר על מצלמת הרוורס ועוד אופציה שאני שוקל זה לפנות לקאיה זה רכב שלהם זה מתקין שלהם עם כל הכבוד רכב שעולה כמ עט 200 אלף לא צריך לסבול מבעיות כאלה קטנות .

הודה לעזרתכם ותמיכתכם

פורסם

השאלה למי צריך לפנות ליבואן של קאיה או לליס פור יו בהזמנה של הרכב מקאיה מופיעה הזמנה של מערכת מולטימדיה .

אבל אם איך שעובדים בארץ אני לא יופתע אם זה היה רשום רק "ליופי" . אני משלם על הרכב הזה המון בחודש ולא הגיוני שאני צריך לקבל את המערכת הפחות טובה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום, מתעלק על השרשור. השרשור הראשי נעול. קיבלתי ספורטאז' EX מאלדן עם המערכת של אדי. אני לא מומחה גדול אבל נראה שהכל עובד חלק. לקחתי לאביזרי רכב וסידרו את ההתקנה ליוטיוב , אינטרנט וכד'.

יש לי סמסונג גלקסי 4. שאלתי היא מהי תכנת השיקוף למכשיר המומלצת למערכת זו?

תודה לעונים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...