פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הסתדרתי, אפשר לנעול.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 3 תגובות
- 828 צפיות
כפי שרשמתי בכותרת, מה אתם אומרים על החברה הזו? שווה לקנות אותה? *** עריכה - אותה כנראה הכוונה מוצרים שלה, ולא את החברה כולה*** יש רמה? שווה את המחיר? איך האיכות? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 26 אלף צפיות
האם ניתן לפרוץ מערכת אנדרואיד 4.4 תואמת מקור מהיבואן להתקנה של אפליקציות?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום אני רוצה להתקין דיבורית bluetooth קבועה לרכב. ראיתי שחלק מהדיבורית באות עם רמקול חיצוני משלהן וחלק מתחברות לרמקולים של הרכב. מה נחשב יותר טוב ? לי נראה שאיכות השמע ברמקולים של הרכב תהיה יותר טובה, לא ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
חיבור רמקולים
מאת zvikas- 3 תגובות
- 513 צפיות
ברמקולים לרכב יש שני חיבורים לנעלי כבל , אחד רחב ואחד צר. בדלת יוצאים שני כבלים לחיבור הרמקול אחד אדום ואחד לבן : 1. מי מתחבר למי. 2. האם יש חשיבות בכלל לחיבורים 3. אם כן מה השפעה על חיבור לא מתאים .
- 0 תגובות
- 515 צפיות
היי רק נכנס לתחום אשמח להערות והמלצות בנושא מחפש דאבל דין בתקצב של 1000-1500 ש''ח עדיפות לאנדרואיד העדפות לרכישה מאמזון EBAY רציתי לדעת האם כל סוגי המסכים מתאים מ6.2 ועד 8 ? והאם אצטרך מסגרת תואמת לדאבל ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ac_milan, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
שלום לכולם, ברכב שלי מותקנת עדיין מערכת השמע המקורית שלו וישנם כמה דברים שחסרים לי: - אין AUX. יש פשוט חור איפה שאמור להיות המחבר. - אין USB. - אין דיבורית BT. - הקליטה ברדיו לא משהו באזורים שאני חושב שאמורה להיות קליטה טובה. - כאשר אני לוחץ על תחנה, הרדיו מוכן להעביר אליה רק עם הקליטה טובה (לפחות כך זה נראה). אחרת נראה שהוא מנסה לסרוק תדרים ולמצוא קליטה טובה יותר. זה מעצבן מאוד ואני מוצא את עצמי לוחץ על תחנה ומשחק ידנית עם התדר כדי שהוא לא ינסה לחפש בעצמו. אין לי באמת מושג אם זה בגלל שהקליטה באמת גרועה, בגלל שזה קשור הגדרות כלשהן או סתם תקלה ברדיו. בגלל הנקודות הקודמות שמפריעות לי, גם אין לי כוח להתעמק בזה. בקיצור, נראה לי שהפתרון עבור על הבעיות ש…
הודעה אחרונה מאת crusing, -
- 1 תגובות
- 679 צפיות
שלום לכולם!!! יש לי מערכת אנדרואיד של קיה ספורטאז 2016 ונתקלתי בבעייה: התקנתי מסכים לילדים מאחורה אבל המערכת משדרת אליהם רק כשמכניסים דיסק dvd. אם אני רואה מקדימה קליפים דרך usb אז המערכת לא משדרת תמונה למסכים. האים יש פיתרון לדבר הזה מבלי להחליף את כל המערכת?. אמרו לי שאולי יש חסימה של א.ד.י מערכות אבל איך אני מבטל אותה. תודה מראש!!!
- 2 תגובות
- 853 צפיות
יש לי פיג'ו 206 פלוס ויש לה מערכת שמע מקורית מובנית, ויש לה רק כניסת CD. אני רוצה להוסיף כניסת USB\AUX או BLUTHOOT למערכת. אבקש לקבל פתרונות לשם מטרה זו, תודה
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 0 תגובות
- 530 צפיות
כרגע יש לי מערכת שבאה עם הרכב, מסך של קנווד שהבנאדם שרכש את הרכב שידרג, והיא לא מפסיקה לעשות בעיות. אני רוצה להחליף אותה למולטימדיה שתעשה את העבודה ולא יקרה מידי, מה שכן חשוב שיהיה לה שיקוף מסך או אנדרואיד. התקציב הוא 1500+- תודה רבה לעוזרים. נ.ב הצורה הפנימית של הרכב נראת כמו 2010 כי הרכב הוא שנתון 2009 דצמבר, אחרי השינויים שעשו בפנים.
הודעה אחרונה מאת Mor Ventura, -
- 1 תגובות
- 674 צפיות
אהלן . אני מתכנן לרכוש את הרכב הנ"ל ולא מצאתי מתאמי פלסטיקה לדאבל דין האם מישהו נתקל ?
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
ברכב קיימת מערכת שמע מקורית - Swing. בעבר במערכת שהיא לא בילט אין הייתי מוציא את הרדיו החוצה ומלחים את החוטים הנכונים וכך שולט על הכיבוי של הרדיו. היום כשאני מוציא את המפתח הרדיו כבה ואני רוצה שהוא ימשיך לעבוד. האם זה ניתן?
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
שלום, קניתי מיקרה 2014, חיפשתי בפורום אך לא מצאתי. האם ניתן להתקין דאבל דין ברכב ללא החלפת פלסטיקה והשקעה גדולה? המערכת ניראת נשלפת אבל מעדיף לא לנסות להתעסק בלי לדעת איך. יש למישהו מושג האם אפשרי או אם צריך תוספת\החלפה של פלסטיקה? בנוגע לדאבל דין, יש משהו מומלץ? רוצה שיהיה וויז, דיבורית ואם לא מוגזם גם מצלמת רוורס. תודה
הודעה אחרונה מאת matanmax, -
- 1 תגובות
- 526 צפיות
אהלן חברים, רכשתי מערכת של פיוניר מדגם AVH875 - שכוללת למעשה מסך קטן. http://www.pioneer-latin.com/en/products/dvh-875avbt-634.html ויש לי 2 שאלות של דברים שאני לא מצליח להבין: 1. אני מוריד סרטונים בפורמט AVI באיכות נמוכה 380P - וזה לא מנגן לי אותם. 2. רשום שהמערכת תומכת ב-WAZE. מישהו יודע במה זה מתבטא?
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
לפי האתר של סיאט העולמי כל חצי שנה הם מקפידים להוציא גרסה חדשה למערכת מולטימדיה. העדכון שהכי קרוב לגרסה שמופיעה אצלי במערכת הוא D260 ואצלי במערכת זה D265. אם אני אנסה לעדכן לבד זה יכול לעשות בעיות?
הודעה אחרונה מאת dudis222, -
בוקר טוב לכל חברי הפורום, אני חושב שהגיע הזמן לארגן מפגש אודיו ארצי. אין צורך לחכות לספונסרים או משהו מיוחד. אז אם יש לכם רעיונות למיקום או לתאריך בואו נפתח דיון בנושא ונרים את תחום האודיו לרכב שוב. שיהיה לכולם יום נעים. עומר.
- 2 תגובות
- 781 צפיות
יש לי פיגו 206 xs ועליה מערכת של:קומפוננט קדימה של jbl סדרת gto. רדיו דיסק של קנווד. סאב של רוקפורד r1. רמקולים אחוריים של boss . ומגבר jbl. המערכת פצצה שומעים טוב ואיכותי גם בווליום גבוהה, אבל שאני מגביר ממש לווליום ממש גבוהה לפעמיים אני שומע שפתאום רמקול אחד מפסיק לעבוד, לאחר שאני מנמיך הוא חוזר לעבודה. מישהו יודע ממה זה? איך לטפל?? תודה מראש לעוזרים! Sent from my MX5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם האם יצא למישהו להתעסק עם מערכות של BOSE ב CX5? אני מעוניין להוסיף סאב לסטאפ הקיים. יש ברכב מגבר מובנה של BOSE גם כן. לא מעוניין במנחת של PAC שגם לא בטוח שיכול להתחבר לסטאפ עם BOSE(למרות שבחלק מהאתרים אומרים כן) הפתרון היחיד (והמאוד זול) הוספה של סאב מקורי של BOSE בגלגל הספייר. מישהו התנסה ? בכל הדיאגרמות שמצאתי אין שום אזכור בצמה לסאבוופר בדגם הנ"ל. הנקודת עבודה שלי היא מערכת דומה שמגיעה במאזדה 3 עם סאבוופר מקורי. הבעיה היא שאני לא מבין אם מהדיוניט לא יוצאת יציאה לסאב(במגבר) איך מהמגבר כן יוצא? אולי יתאפשר לי גם ברכב שלי להתלבש על הצמה המקורית(מאמין שהצמות תואמות) תודה לכל מי שנשאר לקרוא עד הסוף ותודה מראש לעוזרים! מצורף דיאגרמה ש…
הודעה אחרונה מאת clohmh, -
- 2 תגובות
- 589 צפיות
ערב טוב, החלטתי לבצע לבד את ההתקנה הקבועה של המצלמת דרך שלי. סה"כ השאלה היא האם ישנו כבל מוכן שלא מצריך שום קומבינות או הלחמות שנכנס מצד אחד למצלמה ומצד שני ישירות לתיבת הפיוזים. דבר נוסף- איזה פיוז אני צריך לזה? אני רואה שיש מספרים על כל פיוזים על מה ללכת?
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה-2/7/16 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של עומס חום, גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אלתחת גשר מבצע קדשש בעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע , אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשו…
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן לכולם, E90 320 2008 . האם יש סינגל דין אנדרואיד במחיר סביר? המטרה שלו נטו לשמש כמצלמת רוורס, ולתצוגת מידע מלוח שעונים (חום מנוע, מהירות וכן הלאה) . חייב משהו עם תאורה אדומה כדי להתאים לרקע של שאר התאורה ברכב . מישהו מכיר מוצר סביר עד 1500 שקל?
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי מגבר אחד בפונטו שלי שמחובר לזוג קומפוננט וזוג אחוריים. אני רוצה להוסיף סאב, עכשיו יש לי מונובלוק, אני צריך להעביר גם בשבילו כבל מהמצבר? אם לא איך אני מתקין אותו? תודה.
הודעה אחרונה מאת saharmen, -
- 0 תגובות
- 607 צפיות
שלום. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זאת המערכת הזאת? מצאתי רכב שאני מעוניין לקנות ומותקן אליו הדבר הנ"ל + wifi multimedia box הבן אדם הסביר לי אבל לא ממש הבנתי אותו.. אשמח לקצת מידע תודה.
הודעה אחרונה מאת Felicia, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 799 צפיות
אוקיי לפני כמה ימים התקנתי מערכת ברכבת הכוללת קומפוננט 6 על 9 מונו ו4 ערוצים, וכשאני לוחץ על הגז אני שומע שריקות כאלה. זה התחיל רק אחרי ההתקנה יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, קיבלתי מסין מצלמת רוורס ומסך, הלכתי למקום מקצועי על מנת שיתקינו לי,באותו רגע לא שמתי לב לעניין קטן אך משמעותי, המסך מראה לי הפוך ממה שיש במציאות, למשל אם הרכב מאחוריי מצד ימין במסך אני רואה אותו בצד שמאל והפוך, האם הבעיה בהתקנה או במצלמה עצמה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 1 תגובות
- 918 צפיות
שלום חברים מבקש את עצתכם על הסאב הנ"ל. עולה על דרישותיי מבחינת המקום(מתחת למושב) וללא התעסקות עם חוטים מיותרים. הבנתי שיחובר על ידי כניסת HI INPUT ולא RCA ליוניט המקורית. CX5 MAZDA מישהו מכיר את המוצר???? בתודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת aviel56, -
- 2 תגובות
- 590 צפיות
שלום לכולם אני מחפש טוויטר לסיאט מי אחד הטוויטרים החליט שהוא מזייף ולא נשמע טוב ניסיתי לחפש בגוגל קישור לטוויטר מקורי ולא מצאתי אשמח לעזרה או להמלצה לזוג טוויטרים פשוט ולא יקר מידי עד 150 שקל
- 0 תגובות
- 493 צפיות
שלום לכולם אשמח לשמוע המלצהאו חוות דעת לרדיו דיסק בטווח מחירים 1000-1500 שח מה שאני מחפש : עדיפות לפיוניר-נוחות שימוש 3 RCA כיוונים שיגרתיים HPF LPF בלוטוס עדיפות יחליף פיוניר 7250 ששירת אותי 5 שנים והלך לעולמו יגביר 2 מגברים דאימונד הרץ XL ואי די מקס תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת fabulalous, -
- 0 תגובות
- 498 צפיות
שלום לכולם. למי שיצא להתקין רמקולים בדלתות האחוריות של סיאט קורדובה, האם יש צורך לפרק את כל פנים הדלת כדי להרכיב או שרק מפרקים את המכסה של הרמקולים? (אני שואל כי ניסיתי את לפרק רק את המכסה וזה לא יוצא בקלות כי לא נראה שזה מחובר עם קליפסים ונראה לי ששברתי שניים מהחיבורים אז עצרתי כדי לא להמשיך בהרס.) ועוד דבר, האם יש חיווט הכנה לרמקולים או שצריך למתוח לשם חדשים? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת shilo_v, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש המלצה להתקנת קודן ומצלמת רברס לאיביזה, מחפש מקום אמין עם עבודה נקייה ובמחיר הוגן... אזור רחובות-ראשל"צ. אגב,בררתי עם צ'מפיונס בראשל"צ יש להם במתחם חברה שהם עובדים איתה בכל הנוגע להתקנות מקומיות ושם אמרו לי 700 שקל על קודן של איתוראן ו3000 שקל על התקנת מצלמת רברס שתסתנכרן עם המסך מולטימדיה של הרכב... זה נחשב יקר?
הודעה אחרונה מאת micha,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד