Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי מסין מצלמת רוורס ומסך, הלכתי למקום מקצועי על מנת שיתקינו לי,באותו רגע לא שמתי לב לעניין קטן אך משמעותי, המסך מראה לי הפוך ממה שיש במציאות, למשל אם הרכב מאחוריי מצד ימין במסך אני רואה אותו בצד שמאל והפוך, האם הבעיה בהתקנה או במצלמה עצמה?

תודה לעוזרים

פורסם

אין שום בעיה, זו הגדרה במסך עצמו.

תיכנס לתפריט של המסך ותחפש משהו עם המילה "Rotate" - שחק איתו עד שתגיע למצב הנכון.

פורסם (נערך)

וואוו, בכזה דבר עוד לא נתקלתי.

כנראה שהדרך הפשוטה ביותר תהיה להפוך את המצלמה [במחשבה שניה, אם למצלמה יש קווים לחניה - זו לא אופציה]

במידה וזה לא אפשרי, הייתי מנסה לפתוח את המסגרת של המסך ולהפוך את המסך עצמו.

כל זה כדי להימנע מקניה של דברים נוספים.

בסוגריים אני אומר שאני די בטוח שבמסך שקנית יש תפריט רק שהיצרך חסך בלחצנים - יהיה אפשר לבדוק את זה אך קודם כדאי לנסות את האופציות הקודמות.

אנא עדכן פה איך הסיפור מתקדם, בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי abcd12
פורסם

במסך אין קווים, אם הופכים את המצלמה אז הכל יהיה הפוך(שמים למטה כביש למעלה)

לגבי להפוך את המסך, לדעתי זה יהיה בדיוק כמו להפוך את המצלמה, אלך ביום ראשון למתקין ואראה מה הפיתרון שהוא ייתן, בנוסף יצרתי קשר עם המוכר מאליאקספרס מעניין מה הוא יגיד.

אעדכן כמובן.

פורסם

אהה.. אוקי, אז לא הבנתי אותך נכון.

עושה רושם שקנית מצלמה רגילה ולא רוורס.

מצלמת רוורס הופכת את התמונה - לא בסיבוב.

פורסם

כפי שצויין, בדר"כ יש תפריט שבו מגדירים את התמונה, אצלי ברכב מגדירים "ראי".

אם אצלך אין תפריט הגדרות, ייתכן מאוד שיש לך כפתורים פיזים על המסך עצמו אשר משנים את התצוגה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נתקלתי באותה בעיה

יש פיתרון?

לא מצאתי שום חוט לחיתוך

יש לציין שהמצלמה האחורית מראה את התמונה מצויין ובקידמית התמונה ראי

אין הגדרות במסך

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...