פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 571 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת orglazer, -
בחירת פרוססור
מאת NisoS16-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מבקש את עזרתכם אחרי חיפושים רבים באינטרנט שלא עזרו לי להגיע להחלטה. המערכת הנוכחית שלי כוללת זוג סאבוופרים ג'נסיס אודיופיל, סט אודיסון ווצ'ה 2 חלקים שעובדים אקטיבי, מגברים מסדרת pdx החדשה של אלפיין ויחידת ראש alpine 9887. מאז קניית htc 10 אני שומע רק איתו קבצי פלאק (בעיקר), כשהוא מחובר לאלפיין עם aux, כי התוצאה נשמעת יותר טוב מניגון דיסקים באלפיין. אני מאוד מאוד מרוצה מהמערכת ולא מעוניין להחליף או לשנות אף רכיב, אבל... קניתי רכב חדש, פיג'ו 208, אליה אני מעוניין להעביר את המערכת הקיימת. לצערי, במערכת שמגיעה עם הרכב נמצאים גם תפריטים לשליטה במערכות שונות ברכב, ועל כן אני לא רוצה להוציא אותה או להוסיף את האלפיין בתא כפפות או קומבינה דומה. למגברים שלי אין כניסות…
הודעה אחרונה מאת NisoS16, -
-
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בבעלותי טויוטה קורולה 2004 ואני מעוניין בהחלפה של מערכת השמע. הסבירו לי שעליי לרכוש פאנל מיוחד שרק איתו ניתן להחליף את הרדיו-דיסק. אני מעוניין לרכוש אותו עצמאית כדי לחסוך רציתי לשאול איך ניתן לעשות זאת? מצאתי באתר איביי את הפאנל אך איני בטוח שזה מתאים, האם אחד המומחים יוכל לומר לי? אלו הפרטים: . דבר נוסף, אני מתחפש מתקין אמין שלא יגנוב אותי במחיר באיזור ירושלים. האם תוכלו להמליץ על מישהו, או שיש כאן מישהו מומחה באתר שישמח לעזור? שאלה נוספת, מחפש רדיו דיסק מומלץ עד 400, האם כדאי להזמין גם כן מאייבי? או שלא כדאי לסמוך על זה? איזה דגם מומלץ? והאם בארץ המחירים תואמים? עברתי בכמה מקומות ודרשו בערך 750 ש"ח עבור הפאנל+הרכבה+רדיו ד…
הודעה אחרונה מאת DeLiRiuM, -
- 0 תגובות
- 890 צפיות
מאזדה 5 2008 הרדיו דיסק יודע לקרוא mp3?
הודעה אחרונה מאת dan890, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם חבר רכש לאחרונה מורל פרימו 104, וביקש את עזרתי בבניית תיבה. במניואל רשום שצריך 28 ליטר לתיבה אטומה. יש איזו נוסחה שלפיה עובדים בנוגע למידות שצריך? אשמח אם תתנו לי מידות וסוג עץ שצריך להשתמש בו. תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חושב לקנות מערכת חדשה לרכב (יש לי את המערכת הסטוק של קורולה 2005) מידות: 6.5" מקדימה 6X9 אחוריים הידע שלי בנושא לא גדול אז אני אשמח להמלצות מכם על דגמים התקציב שלי הוא 5000~ חשבתי על קומפוננט מורד היבריד וסאב וופר מורל פרימו 12" ומגבר אין לי מושג איך לבחור ואיך להתאים רדיו דיסק אני קונה שבוע הבא DEH-X4750BT של פיוניר האם הוא יתאים לי? אם תוכלו תביאו לי בבקשה חוות דעת על הקומפוננט ועל הסאב ותתאימו לי מגבר בהתאם אם תוכלו בנוסף אין לי איטום תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 989 צפיות
כשהטלפון שלי (Galaxy Note4) מסונכרן עם mzd connect ב-BT (רכב מאזדה 2016), אין קול באף תוכנת ניווט בסמרטפון (וויז, אייגו, מפות גוגל) - לא מהטלפון עצמו ולא מהמערכת של הרכב. יש לזה פתרון?
הודעה אחרונה מאת vitalyi, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, קניתי רכב יד 2, C4 משנת 2012 דגם הדיזל, הרכב הגיע עם מע' מולטימדיה ''מקורית'' שממנה אפשר לשלוט על כל מיני דברים ברכב מעבר לשמע. אני לא מצליח להשמיע דרך ה BT מוזיקה למרות שבטלפון אני רואה שה BT תומך בהעברת אודיו. אשמח לדעת האם מישהו מכיר את העניין הזה ומעבר לכך האם יש אפשרות להתקין מערכת אחרת ולשמר את הפונקציות של הרכב ו כמו כן שליטה מגלגל ההגה. זו תמונה של המערכת. אשמח לעזרה, תודה, משה. Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מחפש רדיו (אין צורך ברדיו דיסק). אפשר שיהיה לו חיבור Bluetooth להשמעת מוזיקה מהנייד (אייפון 6), ושישמש גם כדיבורית (מיקרופון מובנה). קיים מוצר כזה? ואם כן, מה סדרי הגודל של המחירים? (לרכב ישן, ללא צורך בהתאמות במקום מערכת מובנית). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ni4ni, -
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
בוקר טוב לכולם, אבי נוהג בב.מ.וו. 318 שנת 2015. לאחרונה, הוא שם לב שהקליטה ברדיו משתבשת עם הדלקת האורות. האם מישהו נתקל בתקלה כזו? האם יכול להיות שמקור התקלה הוא בהתקנה מקומית של קודנית או גלאי נסיעה לאחור?
הודעה אחרונה מאת roypa, -
- 1 תגובות
- 565 צפיות
ערב טוב לכולם. שאלה לגבי מצלמה לרכב. יש דגמים מומלצים ? לאילו פרמטרים כדי לשים לה. הייתה לי מצלמה כתוצאה משמש ישראלית התפוצצה לה סוללה. התקציב הוא לא מעל כמה מאות שקלים , כי לדעתי לא שווה להוציא על זה יותר Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חבר'ה. העברתי מערכת מרכב לרכב וחיברתי את כל החוטים לפי הצבעים והכל עובד ממש אחלה, לצערי איכשהו נקרע לי החוט של המיקרופון של הדיבורית וכשניסיתי ללפף מגעים בכבל זה משום מה לא עובד (לא ברור למה)... עכשיו לפי מה שהבנתי הקקי הקטן הזה עולה די יקר (לא מצליח להבין למה כולה פאקינג מיקרופון) השאלה שלי למה שמיקרופון שעולה 30 שח מקי אס פי לא יעשה את העבודה? זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17346&select=.1062..243. תודה.
הודעה אחרונה מאת yossioknin, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
שלום רב, אני מחפש רדיו בלוטוס לרכב שתומך באסוס זנפון 2 כלומר שיהי אפשר לשמוע בו את הWAZE וגם את ה YOUTUBE כל המצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי הונדה 2004 יש לי מסך ברכב, ברצוני להתקין מצלמת רוורס, האם כדאי להזמין באי ביי ולהתקין אצל מישהו? ואם אקנה בחנות מה המחיר כולל התקנה בערך?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לחברים, ברכב שלי פורד פוקוס המערכת שמע המובנית ברכב הפסיקה לעבוד.(כוללת רדיו דיסק,בלוטוס...) מבדיקה קצרה כל הפיוזים תקינים. הצעות? במידה ונדרש תיקון מה האופציה לתקן וכמה יעלה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
אהלן לכולם, שואל בשביל חבר . אופל מוקה 2015 מערכת מקורית מהיצרן . משמיע ווייז דרך הבלוטות' לאחר כמה דקות מתחיל להשמיע עם קטיעות . היבואן העצלן מתחמק מייד . אייפון 5 זה הנייד . יש למישהו הצעות? מכיר את התופעה?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה אנדרואיד בהונדה סיווק האצ'בק שנת 2011 , אפשר המלצה למישהו בארץ שמתקין במחיר טוב ? ומה טווח המחירים בערך למערכת כזו ? כזכור הרכב הזה מגיע עם מערכת מובנת .
הודעה אחרונה מאת Close, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
3500 ש"ח כולל מצלמה אחורית .8 אינו. איך המכשיר?.תודה
הודעה אחרונה מאת noam12, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי התקנתי מולטימדיה אנדרואיד עם לוליפופ 5.1.1 חיברתי אתמול מודם USB של אורנג עם כרטיס סים מישני של פלאפון וכעת יש חיווי של קליטה אבל מופיע לידו סימן קריאה אני מניח שכאן כבר מדובר על הגדרות ...מישו מכם נתקל בתופעה ? יכול לתת לי כיוון לפתרון ? תודה
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 769 צפיות
אחרי שהבנתי שאני צריך להחליף HU, נראה לי שמצאתי אחד שהכי מתאים - ALPINE ACE W296BT. חיפשתי HU של אלפיין בגלל הסאונד, וחיפשתי כזה עם time correction ו active crossover (ולזה יש AC עם 3 ערוצים, שזה בכלל צ'וכר). את האמת, פשוט הגעתי לאחד שמספק את כל מה שהיה לי באלפיין הקודם ז"ל, רק עם בלוטוס ודאבל דין. ה HU מחובר ללא מגבר לזוג 6" של הרץ (שאני לא זוכר את הדגם שלהם) ולטוויטרים של מורל (אותו כנל), ולמונובלוק V12 של אלפיין שמגביר סאב של JBL. הסיבה שאני בלי מגבר לקדמיים זה כי אני שומע חלש, HU טוב צריך להספיק. מכיוון שאני מכיר את האלפיין הזה רק על הנייר, רציתי לשמוע חוות דעת של מישהו שמכיר, ואולי גם אלטרנטיבות. אגב, נראה שזה דגם "מתיחת פנים" של דגם מוכר יותר,…
הודעה אחרונה מאת farmalot, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלומות, בשקע 12V שברכבי מחובר שקע מפצל USB, אליו מחוברת באופן קבוע דיבורית Bluetooth. הבעיה שיש לי היא, שאחרי שהדיבורית נדלקת עם פתיחת הסוויטצ' ומתחברת לטלפון, בזמן שאני מתניע (כעבור כמה שניות מפתיחת הסוויטצ' - אני תמיד מחכה אותן), ישנו איבוד מתח רגעי בשקע שגורם לדיבורית להיכבות לשבריר שניה - מה שגורר איבוד סנכרון עם הטלפון עד הדלקה מחדש של הדיבורית/ה-BT בטלפון. זה די מבאס, כי כל הקטע בדיבורית הזו (שעלתה לא מעט) היא שבגלל שהיא מחוברת קבוע, לא אמורים להתעסק עם כיבוי/הדלקה שלה (גם אין לה כפתור כזה) - היא אמורה להתחיל לעבוד עם ההתנעה ולהיכבות עם דימום מנוע. השאלה שלי היא האם יש דרך למנוע את נפילת המתח לשקע ה-12V בזמן התנעה? או לחילופין, האם קיים מטען USB לרכב…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
שלום התקנתי היום באוטו את המגבר ROCKFORD R300 ושאני מרים קצת גבוהה זה נתקע או ממש נתקע והיה לי מגבר לפני זה של PULSE AUDIO וזה לא עשה את כל הבעיות האלו ברשותי רמקולים JBL 609C האם המגבר אולי חזק לרמקולים האלו ? ולפני זה היה לי את הפולסי אודיו BA2900 שזה מגבר סיני ב400 שקל וזה נותן לי את אותה האיכות שהמגבר הזה נותן לי ציפיתי ליותר ... וסתם לידע כללי מתקין מקצועי התקין לי את זה למה זה יכול להיות קשור ? תודה.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 755 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 946 צפיות
שלום לכולם, התחדשתי באיביזה שיש בה מקום לכרטיס sd, בסוכנות אומרים שאין הגבלה על גודל הכרטיס וזה נשמע לי תמוה. אני לא רוצה לקנות משהוא בומבסטי ואז להיתקע עם כרטיס שלא נקרא. האם יש למישהו ניסיון עם הגדלים שעובדים ברכב? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת dudis222, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 609 צפיות
שלום לכולם, נוצר לי ניתוק של וופר שמאל לאחרונה וחיפשתי להבין מהיכן נובעת הבעיה וגיליתי כי כאשר אני מזיז את הrca שומעים לפרקי זמן קצרים(חוסר מגע רציף) ונדלקה מין נורה כתומה / אדומה במגבר ונכבת כאשר אני מנתק את הrca הספיציפי. (ניסיתי להחליף בין הrca ים) ניסיתי לחזק את האום שמחזיק את החיבור של הrca נקבה אך כנראה הבעיה היא אחרת. האם מישהו יודע מה זה הנורה הזו? וכיצד לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המכשיר שלי זה pioneer avh-x2750bt, בעבר הכל היה תקין ועבד וביצעתי ניתוק של המערכת לצורך כמה בדיקות שעשיתי (דובר על זה בפוסט אחר שלי) בכל מקרה החזרתי הכל וכרגע זה לא עובד תקין. יש לציין שהמקרופון מחובר ושומעים אותי אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים בזמן החיבור לבלוטוס. כמו כן שאני מפעיל שירים דרך הטלפון שומעים דרך הרמקולים. בדקתי בהגדרות לא מצאתי משהו שקשור כל כך, יכול להיות שלא חיברתי משהו בחזרה כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היוש, כעבור חצי שנה לאחר רכישת האוטו ותיכנון של הפרוייקט אתמול ביצעתי את החלק הראשון של הבידוד בדלתות. היות ומחירי חומריד הבידוד היעודיים בארץ מרקיעי שחקים, החלטתי שאת החומרים אזמין מרוסיה מחברת STP. אך מאחר והם אינם שולחים לארץ, בגלל חוסר רצונם להתעסק ולהסתבך עם קשיי המשלוח, נעזרתי בחברים המתגוררים במוסקבה. מה שכן, באתר של החברה יש אפשרות לצ'ט אונליין (חי) שם נעזרתי בנציג החברה לחישובים והערכת החומרים הנדרשים למטרה בה בחרתי. מה הוזמן? 5 דפים של STP AERO אחד 2 דפים של ACCENT PRIMIUM אחד 2 דפים של BIPLAST PRIMIUM אחד 1 דף של MADELIN אחד 1 רולר אחד היו כמה מטרות לביצוע הבידוד. הראשונה הייתה הסקרנות, סיקרן אותי לבצע את בידוד בכוחות עצמי. השנ…
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי כרגע מאזדה 3 שנת 2008 עם hu הרגיל של מאזדה ו 4 הרמקוליים המקוריים . רציתי לשדרג את הרמקוליים הקדמיים לקומפוננט . אינני מתכוון לשדרג את hu ולא להוסיף מגבר . כל המטרה היא לשפר במקצת את איכות הצליל הבסיסית מינוס של הרמקוליים של מאזדה . אינני שומע מוזיקה בפול ווליום בכל מקרה . אבל חשוב לי איכות הצליל . האם יש כאן מישהו שיצא לו להוסיף למאזדה 3 קומפוננט מקדימה ל hu המקורי בלי מגבר וקיבל שיפור משמעותי בצליל ? האם בכלל ה hu הבסיסי של מאזדה מסוגל להגביר את הרמקולים בצורה סבירה ? קראתי כאן הרבה על הנושא בפורום והדעות חלוקות . הייתי דווקא מעוניין לשמוע חוות דעת ממישהו שכן שם קומפוננט מקדימה ? האם היה שווה . אני מן הסתם יחזיק ברכב שנתיים שלוש…
הודעה אחרונה מאת oreniko, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, שאלה די טיפשית אבל אני לא מבין בנושא. אני מחפש ברגים למגבר - אלה שסוגרים אותם על הכבלים של הרמקולים. איפה אני יכול למצוא כאלה?
הודעה אחרונה מאת non22, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 775 צפיות
היי כולם, קיבלתי בשבוע שעבר את הספורטאז' 2016 עם מערכת אנדרואיד 4.4. למאות שלכאורה יש אקולייזר מלא שאמור לאפשר כיוון סאונד סביר, הסאונד ברכב ממש נורא. נשמע כאילו הוגדר שם בוסט מטורף לבס (אני לא מוצא הגדרה כזו באף מקום) וכמובן שביטלתי את ה LOUDNESS. אני מניח שהבעיה היא רמקולים לא איכותיים ומעוניין לשפר את המצב. הרכב הוא ליסינג אז לא הייתי רוצה לעשות משהו הלתי הפיך, המצב גם לא מאפשר לי להשקיע סכומים גבוהים אבל כן הייתי רוצה לנסות לשפר... אשמח להמלצות על ציוד וגם אם אפשר מקום טוב לגשת לעשות את העבודה. אני נמצא ביום יום בבאר שבע אבל יכול להגיע גם לסביבות ראשון לציון... אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Whitedio,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RS
- מ.צ
- lka
- אלעדיקו
- srool
- SurfHigh
- MottiCasppi
- discoTD5
- Shmelov
- SlowRide
- דובצע
- yossiaviel