Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו (אין צורך ברדיו דיסק).

אפשר שיהיה לו חיבור Bluetooth להשמעת מוזיקה מהנייד (אייפון 6), ושישמש גם כדיבורית (מיקרופון מובנה).

קיים מוצר כזה? ואם כן, מה סדרי הגודל של המחירים? (לרכב ישן, ללא צורך בהתאמות במקום מערכת מובנית).

תודה מראש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ללא CD, בכמה גרושים פחות אפשר ללכת על דגם MVH-X385BT (נמכר למשל כאן תמורת 480 ש"ח).

שני הדגמים שהוזכרו הם של שנת 2016. יתכן ותמצא שאריות מלאי של שנה שעברה או אפילו קודם במחיר נמוך יותר בטעות.

תחליף ספרה שניה ב-7 עבור דגמי 2015, ב-6 עבור 2014.

בשני המקרים המיקרופון הוא חיצוני לדעתי. ולא מובנה במכשיר עצמו בפאנל, אם זו כוונתך.

פורסם

:)

עד 1000 נניח. יכול גם לחרוג.

רוצה להכנס לאוטו, כשהנייד בכיס, לשמוע רדיו או מוזיקה מהנייד, וכשנכנסת שיחה לענות מהמערכת.

שיהיה בה מיקרופון מובנה, ורמקולים הרי יש באוטו.

בסיסי ביותר, אבל בלי התעסקות של הטענת BT חיצוני, ובלי חיבור מיקרופון.

ותודה לעונים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

פעם היה לי משהו שדומה לזה. גם של קלריון אבל מספר דגם אחר, לא זוכר איזה בדיוק. עבר מעולה, ובזמן ששמעתי רדיו וניווטתי בו זמנית הוא קפץ בין הרדיו לבלוטות' בשביל ההנחיות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

הקלריון המדובר הוא לדעתי ה-CZ302A (יש דגמים חדשים יותר, אבל לא בטוח שמיובאים לארץ, ספרה אחרונה שונה):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821253

יש מצב שהוא גם היחיד בטווח המחיר הזה עם מיקרופון מובנה.

אבל זה לדעתי מופרך לשלם כמעט פי שניים רק בגלל ההתעקשות על מיקרופון מובנה ולא חיצוני.

גם המכשיר הבא של קנווד עם מיקרופון מובנה:

http://www.exsound.co.il/radio-disks/kenwood-kdc-u546bt.html

ועוד אחד, כנראה - Kenwood KDC-BT33U

(ממשיך לחפש)

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מה זה מקרופון חיצוני?

אני לא רוצה להעביר חיווט מהמערכת בדש בורד ובקורות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

זה בדיוק מה שאתה לא רוצה. מיקרופון מחווט שמתחבר מאחורי המכשיר וצריך להוביל אותו למיקום נוח.

היתרון הוא בדר"כ איכות שיחה טובה יותר.

שלושת הדגמים שרשמתי בהודעה הקודמת להבנתי בעלי מיקרופון מובנה ולא נדרש שום חיווט מעבר לצמה הראשית.

מומלץ לעבור על שאר הנתונים שלהם, ולוודא שעומדים בשאר הדרישות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש המלצה על רדיו בלוטוס שנית בעזרתו לשמוע מהנייד את הוויז לדגמה.

זה צריך להתאים לנייד אסוס זנפון 2.

תודה מראש

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כל רדידיסק שתומך בלותות'.

אצל מתקין מערכות הקרוב לביתך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממליץ על זה, שהומלץ על ידי SPIRE:

http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=1264

למרות שבתקציבי התפשרתי על משהו אחר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

שלום

קניתי לאחרונה מכונית משומשת ואני רוצה להוסיף לה דיבורית bluetooth שמתחברת לרמקולים של האוטו.

רוב המכוניות החדשות מגיעות כיום כבר עם יכולת bluetooth מובנית במערכת הסטריאו, אבל לצערי פספסתי את זה בשנה (בשנתון שאחרי זה כבר היה כלול).

עכשיו עומדות בפני שלוש אפשרויות:

1. לקנות דיבורית BT מחברה כלשהיא ולהתקין באוטו (ממה שראיתי אלו שמתחברות לסטריאו של האוטו מתחילות מאזור 500 שקל).

2. לקנות מערכת סטריאו משומשת של שנתון חדש יותר ולהחליף וזה כבר כולל BT (זה נראה הרבה יותר נקי מדיבורית חיצונית, ראיתי באיביי כאלה אבל הן עלו 600-800 שקל).

3. ראיתי שיש מין מתאם bluetooth to aux. הוא לא בהכרח תופס את שקע ה-AUX אלא מתחבר למערכת מאחור. זה יכול להיות פתרון טוב ועולה רק כ-130 שקל, אבל אני לא מכיר אף אחד שהתקין כזה. משהו בסגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/RENAULT-BLUETOOTH-AUX-Radio-Adapter-MP3-Samsung-iPod-iPhone-Clio-Twingo-Megane-/371539928329?hash=item5681816509:g:qeQAAOSw5HJXKGFp

האם מישהו מכיר מתאמים כמו זה שהוזכר בסעיף 3 ? למישהו יש ניסיון עם זה ?

ואם לא כדאי כזה דבר אז דיבורית מומלצת שמתחברת לרמקולים של הרכב ולא יקרה ?

תודה לכולם

• תוכן חדש...