פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת tomcoh, -
צורת התקנה של מערכת 1 2
מאת galmsi-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ,אני בשלבי התקנת המערכת ברכב ויש לי דילמה על צורת ההתקנה. התחיל בהקדמה, הרכב הוא פורד מוסטנג 07 דגם פרימיום (בדגם זה הסאבים בדלתות). המערכת שאני רוצה לבנות היא sq . הרכיבים שברשותי הם: ארץ הי אנרג'י 6.5 מגבר Alpine mrp -f600 ברשותי שתי אופציות: לאור זה שיש באפשרותי אופציה להתקין סאבים בדלתות ( 8אינץ')חשבתי אולי לנצל את האפשרות , יש לציין שקיימות תיבות אטומות בדלתות מפלסטיק עבה עם בידוד. ואת הקופוננט במקום המקורי. אופציה שניה: להתקין את הוופר של הקופוננט במקום בוא היה הסאב המקורי בדלת על ידי מתאם, ואז להתקין סאב בבגאז'(ברכב זה הבגאז מופרד מתא הנוסעים. דבר נוסף, אני מתלבט בין מספר סאבים ,morel primo 804 Hertz ו-idq8 /max אני לא כל כך …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי סט hertz mille legend 1650 ואני עם hu שרשום למטה, עכשיו השאלה שלי האם לעבוד אקטיבי או פאסיבי כי אני מפחד עליו קצת, לא זול בכל זאת תודה רבה
הודעה אחרונה מאת asmily, -
שלום לכולם, ברשותי סאב של פיוניר דגם: ts-w309d בשימוש כ4 שנים וחצי, זה סאב 2 סלילים שמחובר ב 8ohm למגבר rainbow beat 4, הבאס נשמע לא מדויק בווליום גבוה בעיקר... בסה"כ הוא בסדר אבל בכל זאת חשבתי לשדרג למשהו איכותי יותר. הסאב הזה נחשב לסדרה פשוטה של פיוניר או סדרה גבוהה ובגלל שהוא על 8ohm הוא לא מפיק את כל היכולת שלו? חשבתי על הסאב הזה jbl csx1400bp, אהבתי את העיצוב הוא מאוד מיוחד ויש לי ניסיון איתם עם מערכת ביתית השאלה היא איך הם באודיו לרכב והאם זה יהווה שידרוג? התקציב זה במחיר הזה 900 עד 1000 כולל תיבה, מעדיף מקורית
הודעה אחרונה מאת or232, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הזמנתי שיקוף מסך מהאי באיי ואני רוצה להתקין שיקוף מסך (שאני רואה את הטלפון במולטימדיה) איך אני מתקין את השיקוף מסך? ויש שם חיבור s-av מה זה אומר? תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת Itzik Abuhatzira, -
עזרההה!!
מאת assaf31533- 0 תגובות
- 515 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת assaf31533, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 508 צפיות
שלום, ברצוני לשדרג את המערכת המקורית של הרכב. תקציב בערך 5 (גמיש) כולל התקנה וחיווט. יותר חשוב לי האיכות מאשר העוצמה. חשבתי על סאב 10 או 12, זוג קומפוננט - אולי המקוריים אם לדעתכם מה שWV מספקים הוא סביר + ויתן נק' התחלה טובה (בשביל לעמוד בתקציב). והגברה לסאב ולקומפוננט. כרגע לHU יש שליטה מההגה ואם ממליצים על להחליף את הHU אז ארצה שלHU שממליצים עליו יהיה אפשרות לשליטה מההגה וכמובן BT, מוכן גם סינגל דין אם זה יתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד. מהסאב וופר מצפה שיתן באסים עמוקים (הגדרה נכונה?) ופחות חשוב לי שיגיע לעוצמות חזקות במיוחד. משתמש בעיקר בטלפון להשמיע מוזיקה (BT) אפשר גם דרך DOK. פתוח להצעות על חלקים יד שנייה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Or.E, -
יש לי בלוטוס ברכב? 1 2
מאת SoLiTeR- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
יש לי פאסאט 2012 (לא בטוח לגבי דגם אבל אם צריך אני אבדוק) ואני לא מצליח לחבר את הטלפון לרכב. במסך הפעלתי activate bluetooth audio אבל בלוח שעונים אין אפשרות phone. יש איזה דרך לבדוק אם יש לי בלוטוס ברכב?
הודעה אחרונה מאת SoLiTeR, -
- 0 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם , אבי התחדש ברכב שבכותרת וקיבל איתו מערכת אנדרואיד לרכב , המערכת מגיע נעולה ללא אפשרות להתקין שום דבר אחר מלבד מה שכבר מותקן. האם יש דרך לפתור את הבעיה (זה בסופו של דבר תוכנה אז אני מניח שכן ) ראיתי שיש שירשור דומה בפורום(נראה שזה גם אותה המערכת ) אך הוא נעול מסיבה כולשהי ולא היה שם פתרון לבעיה. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600259-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-2016 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת sepul, -
- 0 תגובות
- 511 צפיות
אהלן, מה שלומכם? היום הותקנה לי מערכת מולטימדיה ברכב החדש שלי, ולפני שהתקינו רציתי לראות אם כדאי להשקיע קצת יותר ולהתקין מערכת כזו עם אנדרויד שאוכל להפעיל WAZE גם כן. לאחר שההפרש בין שתי המערכות הוא 1500 שקל בערך, החלטתי לרדת מהעניין. הוצא לי לרכוש התקן MIRROR LINK שמשדר את הטלפון למסך מערכת המולטימדיה. הציעו לי כזה ב 650 ש"ח. האם מישהו התנסה עם זה וממליץ\לא ממליץ, והאם יש דגם ספציפי שכדאי ללכת עליו, או אפילו טוב יותר, להזמין מחו"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת Eyal Younger, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי הונדה סיוויק 2007, ברכב אין יציאת AUX אך למיטב הבנתי ישנה אפשרות להוסיף יציאה זו (מה גם שיש כפתור AUX ברכב). הייתי רוצה לחבר דאנגל של בלוטות' לחיבור זה או להוסיף בצורה אחרת אפשרות לחיבור בלוטות' למערכת שמע של הרכב. מישהו מכיר אפשרות כזו? אפשרות שניה (והיקרה יותר) הינה להחליף למערכת מולטימדיה, מה הם ההמלצות שלכם במסגרת תקציב של 1500-200 שח? האם יש הבדלים משמעותיים מבחינת מערכת הפעלה ואיכות שמע של יחידת המולטימדיה עבור משתמש שאינו אודיופיל? מה שחשוב עבורי זה פונקציונאליות נוחה של מערכת ההפעלה (אנדרואיד?) GPS מובנה, אמינות וחיבור בלוטות' מהיר. באופציה זו, מה עדיף מבחינת הרכבה? לקנות את כל החלקים ולהרכיב בנפרד או ללכת לאיש מקצוע? תודה על…
הודעה אחרונה מאת moty, -
- 2 תגובות
- 965 צפיות
אז לאחר שהנושא הקודם שפתחתי זכה לכ-140 צפיות ואפס תגובות, קראתי חפרתי והשכלתי עוד בנושא והחלטתי ללכת על סט קומפוננטים קדמי בתקציב של עד 500 שקלים, עם אופציה להגברה בעתיד. ראיתי את ההרץ DSK 165.3 בכ-500 שקלים. הביקורות טובות ואם אין לכם המלצה אחרת, ירכשו בשבוע הקרוב. אציין שהאוזן שלי נוטה לתחום הבאסי יותר. משהו שפיספסתי? תודה
הודעה אחרונה מאת Scort, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המערכת הסאונד לI10 למשהו קצת יותר רציני (למשל כמו של הI35 שאני מאוד מרוצה) עכשיו מספר שאלות לגבי הנושא 1.האם אפשר לשדרג את המערכת ללא התקנת דאבל דין? כי מה שיש לי כרגע(הסטוק) הוא מה זה סבבה לי ולא רואה סיבה לשדרג מהיר ונוח 2.האם אפשר להנות עם מערכת עם באסים טובים ללא סאבופר כי מקום בבגאז' זה משהו שהוא קריטי? 3.האם יש אפשרות שהרמקולים מקדימה היו עם רמקול + נראה לי טוויטר לצלילים גבוהים בנפרד? אם אתם מבינים למה אני מתכוון 4.מקום מומלץ לעשות התקנות מאזור חולון שהוא אמין ועושה עבודה יפה? כרגע זהו במידה והיו עוד שאלות הוסיף וכמובן אם כל הבקשות שלי זה מספיק לתקציב של 1000 ש''ח גג תודה רבה
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
בקשה לחוות דעת - התקנת תשתית טאבלט ברכב ! לפני שאני שואל כמובן שהשתדלתי לעבור כמה שיותר על הפוסט העיקרי בנושא ועל אחרים כאן בפורום אך בעיקר המחקר שלי בנושא היה באתרים מחו"ל. הזמנתי אתמול והיום את המוצרים לעבודה מחו"ל. אך יש לי תיהיה קטנה האם אני זקוק לשני המוצרים (ה DAC והברינגר ) שהזמנתי או שאני יכול להסתדר עם אחד (DAC). יש להדגיש. הטאבלט הולך להיות מותקן נטו. ללא שום מערכת נוספת ברכב(מוציא את המקורית של פולקסווגן). השאלה שלי היא אחת !(מופנית בעיקר למי שמכיר את הנתונים של שני המוצרים הבאים ומנוסה איתם). הזמנתי אתמול את ה DAC הבא: fiio e10 לינק: http://www.amazon.com/FiiO-E10-USB-Headphone-Amplifier/dp/B005VO7LG6 והיום את המגבר של ברי…
הודעה אחרונה מאת sharkol, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מוצא הרבה באיביי ובאתרים סיניים אמינים אחרים שאני מכיר אבל לרוב אין מותג (לא מותג כמו פיוניר שעולה מאוד יקר) אני מחפש המלצה על מכשיר שמישהו כאן קנה בEBAY והוא ממליץ. מחיר סביב 1000+- תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
כיוון מגבר
מאת sasa_204- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום יש לי את המגבר הזה http://www.autocosmetics.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91_4_%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D_PCA_MOS_4.175 ויש לי את הרמקולים הללו: https://www.amazon.co.uk/Pioneer-TS-A6923i-9inch-Coaxial-Speakers-Black/dp/B009PJZ8EK ואת הסאבוופר הזה: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12107 אפשר להגיד לי איך מכוונים את הכפתורים טוב מאוד בכדי לשמוע צליל נקי בלי לגרום נזק כלשהו לציוד.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי אתמול הותקן ברכבי (פיאט פונטו) זוג רמקולים 6/9 אחוריים של פיוניר (400 ₪ כולל התקנה-דרך אגב) הרמקולים הקדמיים כבר קרועים לכן המתקין כמעט נטרל אותם , כך ששומעים רק מאחורה(כמעט) עכשיו נותר מצב כשבעוצמה נמוכה יש חוסר איזון- חוויית השמיעה לא משהו, כי למעשה מקדימה לא שומעים, מצד שני כשאני מגבירה – העוצמה מטורפת, ברמה שאתמול וגם היום איך שיצאתי מהרכב ולמשך כמה שעות אני מרגישה ממש תחושה מוזרה באוזן- השמיעה מעומעמת משהו(כאילו האוזניים סתומות!), דבר כזה בחיים לא קרה לי, גם לא אחרי בילוי במועדון וכו'...ואני אפילו קצת מודאגת :/ אז 2 שאלות-1.האם ייתכן נזק לאוזן כתוצאה מרמקולים כאלו ?? (שיהיה ברור שלא הגברתי למקסימום ווליום..)למישהו קרה דבר דומה?? …
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום לחברי הפורום לאחר רכישה של כבל AUX מהאניטרנט והתקנתו בבית לבד (מדובר על רדיו מקורי) עדיין נשארתי אם אותה הבעיה של הפעלת האופציה דרך הקונסולה, נסיתי דרך מחשב עם תוכנה של בוש אך ללא הצלחה. נאמר לי שרק תוכנת לקסיה של סיטרואן יכולה לפתוח את האופציה לAUX ורציתי לדעת האם זה באמת נכון? ואם כן האם יש דרך מלבד לפנות למוסך מורשה? תודה מראש לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת orr_h, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי שלום, קניתי לאחרונה פולו 2013 והרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית שעד כמה שהצלחתי להבין הדגם הוא rns510. החיבור שיוצא אצלי בתא כפפות הוא של 3 כבלים 2-usb וכבל לאייפון 4. ניסתי לחבר את האייפון 6 שלי והמערכת לא מזהה אותו באייפוד. כשחיברתי אייפון 4 לכבל של האייפון המערכת זיהתה את האייפון. השאלה האם יש עדכון תוכנה כלשהו? או שיש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות כדי שיעבוד לי האייפון 6? אני רק אציין שבבלוטות׳ מתחבר האייפון אבל אני מעוניין לחבר כבל. עוד שאלה זה האם יש במערכת אנטנת gps? כי שמתי תוכנת ניווט אבל שאני מפעיל מראה שאין קליטת לווינים. תושאלה נוספת ואחרונה זה האם אני יכול לקנות אביזרים משלימים כמו חיבורים שאני יכול לשים קבועים במקומות מסויימים ולא סתם כבל ז…
הודעה אחרונה מאת Yakir Peretz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 719 צפיות
שלום לכולם, שאלה , האם אפשר באופן זמני כמובן , לנסוע עם סאב עובד , בבגאז מלא ציוד? האם יש נזק לסאב ? (נסיעות בודדות כמובן). תודה רבה.
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 557 צפיות
החלטתי במקום לתקן את הרמקולים להחליף אותם ברמקולים שקיבלתי - איכות ויצרן יותר טובים מהמקורי - קוטר הרמקולים 6.5" של המקורי והמחליף. הבעיה שהרמקול המקורי - סיטרואן קסארה - מולבש על מסגרת טבעתית כיחידה אחת ולכן קוטר מיקום ההברגות גדול מעט יותר מהרמקול המחליף. מה הדרך הטובה ביותר ליצור מתאם להברגה לרמקול המחליף. בצילום מצד שמאל הרמקול המקורי .
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ברשותי סיאט לאון, 2011 ,שקניתי לא מזמן. הרכב בא עם מערכת מולדימטדיה מקורית של סיאט (נהדרת עם המון אופציות). בהגהה הרכב יש חצנים שאמורים לשלוט על המערכת. בפועל חוץ מהלחצים שמעבירים תצוגות במסך השעונים, הם לא מתקשרים עם המערכת בכלל. היד 1 של הרכב אמר, שבזמן שהוא התקין אותה היה חסר איזה שהוא מתאם ולכן לא ניתן לשלוט בה מהגה. רציתי לדעת איך ניתן להוסיף את השליטה מההגה. מצורפות תמונות. ערב טוב,
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו. הייתי בטוח שאני אמצא בשניה דרך גוגל אבל זה רק סיבך אותי יותר. הייתי רוצה לדעת איפה הכי טוב להתקין מצלמת רוורס בכפר סבא?
הודעה אחרונה מאת Ilya G, -
- 3 תגובות
- 803 צפיות
בוקר טוב, הציטה שורפת מסיבה מסויימת את המצלמות דרך שאני מחבר אל הרכב. עכשיו קיבלתי רכב חדש, ומצלמת דרך חדשה יקרה (PAPAGO) ואני לא רוצה לשרוף אותה ולכן מעדיף לעשות אצל מומחה. האם יש מישהו בראשל'צ או באזור מומלץ? וכמה העניין יעלה? סה"כ לחבר לתיבת הפיוזים מצלמת דרך וצ'יטה באיביזה חדשה.
- 6 תגובות
- 817 צפיות
מחפש רדיו דיסק עם BT לרכב. ראיתי בחנות אלפיין 113BT - דגם ישן, אך המחיר אטרקטיבי יחסית - 800 ש"ח. לטענת המוכר - המכשיר חדש. הייתם הולכים עליו או מחפשים משהו עדכני יותר?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם איך ניתן להתקין מערכת מולטימדיה אחרת ברכב ניסן קאשקאי ? אם צריך דיסק קון קי עם המערכת הפעלה ? או דרך אחרת עושים את זה תודה למי שיכול לעזור ולהביא את הקובץ
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 812 צפיות
שלום, קניתי לאחרונה הונדה סיוויק 2008 והמערכת שם באמת אחת הגרועים שאי פעם שמעתי. אני מעוניין לקנות מערכת שלמה, זאת אומרת מגבר, קומפוננט, כמובן פנל חדש, מסך מולטימדיה - ואת האמת על הדרך אני רוצה לקנות לאוטו גם מלצמת רוורס וחיישני רוורס. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב שלי עומד על 3200 שקלים - וזה גמיש בכמה מאות לפה ולפה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי מה לקנות, איפה ואיפה הכי טוב ומשתלם להתקין באיזור חיפה. לפני ההונדה, היה לי סוזוקי בלנו 98, ששם התקנתי רק קומפוננט של מורל, ככה שאני מודע לצליל של מורל וגם אוהב אותו. סוג המוזיקה שאני שומע, זה מזרחית לרוב וזה נראה לי מתאים. בכל מקרה אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואת העזרה שלכם. המון תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת LiorC10, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בת משפחה עברה מC4 עם מד מהירות ענק מתחת לשמשה לפיג'ו 308 עם מד מהירות שההגה מסתיר לה. איפה אפשר להתקין מסך קטן שיראה את המהירות או שיקרין על השמשה? אשמח להמלצות אם בכלל שווה להכנס לזה..
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
שלום חברים, קודם כל אני מחפש מערכת לסיאט איביזה 2015, בתקציב של 5K יכול להיות עם מרכיבים יד 2 שאפשר לבדוק את מצבם. לא מעניין אותי באס חזק(להפך) וגם לא סאונד חזק. מעניין אותי שישמעו סאונד נקי ודגש על התדרים הגבוהים וקשת רחבה של הצלילים. עוד מרכיב חשוב שאני לא יודע בדיוק איך לנסח את זה - חשוב שיהיה תחושה שהסאונד הוא סראונד ומרגיש כאילו הוא מגיע ממקום אחד. שלא משנה איפה יושבים באוטו יש תחושה הרמונית (אם הבנתם). ובנוסף איפה אני יכול למצוא מתקין טוב באזור המרכז שיכול באמת להסביר לי על מה שהוא עושה וגם יודע להתעסק עם ההגדרות של ה-HU לכוון את זה בצורה שאני רוצה. שאלה נוספת - מה הדרך הכי טובה לשמוע את המוזיקה? BT AUX או דיסק? בתכלס אין לי שימוש למערכת מגע או בלותות' מספי…
הודעה אחרונה מאת Oded Bahiri, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 676 צפיות
שלום, יש לי באוטו מערכת מולטימדיה עם מערכת הפעלה אנדרואיד ( לא יודע איזה חברה) המערכת פתוחה, זאת אומרת שיש לי חנות ואני יכול להוריד אפליקציות. אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות שכשבזמן הנהיגה מישהו שולח לי הודעה SMS או בוואטאפ אז שגם במערכת אני יראה את זה ויוכל גם להגיב. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד