Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום,

קניתי לאחרונה פולו 2013 והרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית שעד כמה שהצלחתי להבין הדגם הוא rns510. החיבור שיוצא אצלי בתא כפפות הוא של 3 כבלים 2-usb וכבל לאייפון 4.

ניסתי לחבר את האייפון 6 שלי והמערכת לא מזהה אותו באייפוד. כשחיברתי אייפון 4 לכבל של האייפון המערכת זיהתה את האייפון.

השאלה האם יש עדכון תוכנה כלשהו? או שיש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות כדי שיעבוד לי האייפון 6? אני רק אציין שבבלוטות׳ מתחבר האייפון אבל אני מעוניין לחבר כבל.

עוד שאלה זה האם יש במערכת אנטנת gps? כי שמתי תוכנת ניווט אבל שאני מפעיל מראה שאין קליטת לווינים.

תושאלה נוספת ואחרונה זה האם אני יכול לקנות אביזרים משלימים כמו חיבורים שאני יכול לשים קבועים במקומות מסויימים ולא סתם כבל זרוק בתא כפפות.

תודה מראש

• תוכן חדש...