Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי לאחרונה הונדה סיוויק 2008 והמערכת שם באמת אחת הגרועים שאי פעם שמעתי.

אני מעוניין לקנות מערכת שלמה, זאת אומרת מגבר, קומפוננט, כמובן פנל חדש, מסך מולטימדיה - ואת האמת

על הדרך אני רוצה לקנות לאוטו גם מלצמת רוורס וחיישני רוורס.

כמו שכתבתי בכותרת, התקציב שלי עומד על 3200 שקלים - וזה גמיש בכמה מאות לפה ולפה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי מה לקנות, איפה ואיפה הכי טוב ומשתלם להתקין באיזור חיפה.

לפני ההונדה, היה לי סוזוקי בלנו 98, ששם התקנתי רק קומפוננט של מורל, ככה שאני מודע לצליל של מורל וגם אוהב אותו.

סוג המוזיקה שאני שומע, זה מזרחית לרוב וזה נראה לי מתאים.

בכל מקרה אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואת העזרה שלכם.

המון תודה, ליאור.

פורסם

הי ליאור,

לדעתי - תעשה בשלבים - כל פעם שיש תקציב תשדרג משהו במקום שתקנה בליל של רכיבים גרועים.

קודם תתחיל ביחידת ראש דאבל דין נחמדה שיש לה את היכולת לעשות TC (השהיית זמנים לכל רמקול) - אפשר למצוא היום בפחות מ2K שקלים. לאחר מכן תוסיף קומפוננט מסוג שאהבת - אהבת את המוראל? אז תתקין שוב!

לדעתי יכנס לך בתקציב הזה וירטוס אבל אולי כרגע דווקא הייתי לוקח את הקומפוננט הכי פשוט שלהם - מקסימו והנה למה.

תתקין את המקסימו ואת הדאבל דין ואת כל שאר הכסף תשאיר לבידוד נכון של הדלתות הקידמיות והתקנה.

אחרי שיתפנה לך תקציב - ההצעה שלי תהיה להביא מגבר חמישה ערוצים נחמד או מגבר ארבע ערוצים טוב ולהוסיף סאב וופר מיד 2 כאן בפורום (אפשר למצוא עסקאות נהדרות בתחום הסאב וופרים והמגברים) ואת הסט הקידמי תשדרג לאחר מכן למשהו שיכול למצות פוטנציאל יותר טוב מההגברה שהוספת.

לדעתי לנסות לתפור מערכת טובה ב3200 יהיה לך ממש קשה אם אתה רוצה HU שהוא דאבל דין בחיבור למצלמת רוורס.

הכיוון שאני הייתי הולך אליו (שכבר לא יפתיע כאן אנשים רבים) הוא אחר לגמרי אבל יאלץ אותך למצוא פתרון אחר למצלמת רוורס והאמת - ברכב סדאן מודרני - שקשה לראות בו איפה הרכב נגמר - אולי כדאי לקחת את מסלול התלאים ולהשתדרג כשאפשר אבל בכל פעם לעשות נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי, קודם כל המון תודה על התגובה המפורטת!

אתה אומר לקנות עכשיו בעצם דאבל דין + קומפונננט עם בידוד כמו שצריך. כמו עולה בידוד כמו שצריך, כמו שדיברת עליו?

לגבי הכסף, לכן רשמתי גמיש פלוס מינוס כמה מאוד. אפרט טיפה יותר - במידה ואני מעלה את התקציב עד 4,200-4,300?

במקרה כזה אוכל לקנות דברים טיפה יותר טובים פלוס להוסיף את המגבר?? כי אם לומר את האמת, לא בטוח שאני ארצה להשקיע על זה יותר מ 4,500 באופן כללי, גם כשיהיה יותר תקציב.

ולגבי הדרך שאתה היית הולך אליה, לא ממש הבנתי אותך.

פורסם

הקפצה.

יש אפשרות שמישהו יעזור לי בבקשה?

האמת, שאני רוצה תוך שבוע שבועיים כבר לגשת, לקנות ולהתקין.

אגב, מישהו מכיר מקום טוב בחיפה ובקריות??

• תוכן חדש...