Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלא תהיה לך תמיכה במידה ותיתקל עם בעיה עם התקן כזה או אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כל כך ישראלי לצערי.

20 ארו בשביל גאון שפיתח בעבור חובבי אודיו כמונו חלום אודיופילי, תחשוב מה עוד הוא יפתח בעתיד עם קצת מוטיבציה.

אם היה לי ה2013 לתרום לאחד ממקימי סינוגן היה הדבר הראשון שהייתי עושה בחיוך.

לא יודע אם יצא לך פעם לשחק קצת עם סמארטפונים של וואן פלוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואן פלוס השתמשו במערכת הפעלה סינוגן בטלפון הראשון, אני חושב שהtwo כבר רץ על מרשמלו אבל מה שלא יהיה אני בטוח שעוד נשמע מטימור הזה בעתיד.

Pioneer TS-X150

פורסם

מכיר את הONEPLUS ONE מקרוב, הפלאפון הנוכחי שלי. כבר בפעם השנייה.

כיום הוא מגיע עם cyanogen או oxygen os.

oneplus two מגיע כבר עם oxygen os ( רום בפיתוח חברת ONEPLUS ).

בקשר לטימור, בן אדם מבריק עם אופי ישראלי, כלום לא בחינם. לא ממש אוהבים אותו בקהילת המפתחים של xda.

פורסם

אופי ישראלי או לא זה לגיטימי להתפרנס, מה שלא לגיטימי זה הורדות פיראטיות אבל כשאין חוקים או כשיש חוקים והם לא נאכפים, הכל לגיטימי.

זה כבר עניין של ערכים\רצון\יכולת.

זה קטע מוזר שכשאני רואה ילד של עשירים גונב ממסטיק ממכולת - זה לא בסדר.

אבל כשאני רואה ילד עני גונב אוכל ממכולת - לפחות יש לו את האומץ לקיים את עצמו - זה עדיין לא בסדר אבל לפחות אני יכול להבין את זה.

ושלא תבינו אותי לא נכון - לא קשור לפותח השרשור - סתם מהרהר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי.

ברוך הבא עוז ושלא תבין לא נכון - אתה עושה פרוייקט DIY משובח וכיף לראות כאן דברים כאלה.

עריכה:

דרך אגב - אם אתה צריך ספק כוח טוב לטאבלט - המלצה מהפרוייקט שלי: ספק ומארז

http://www.mo-co-so.com/DCDC-USB-Intelligent-DC-DC-converter-with-USB-p/mcs-atx-dcdc-cmbo.htm

תביט גם כאן - ספק בלבד

http://www.mo-co-so.com/DCDC-USB-Intelligent-DC-DC-converter-with-USB-p/mcs-atx-dcdc.htm

וכאן למארז

http://www.mo-co-so.com/Metal-Enclosure-for-DCDC-USB-p/mcs-atx-enc.htm

המארז מומלץ בחום גם כן.

Pioneer TS-X150

פורסם
autodroid תומך בנקסוס 2012 בלבד.

לנקסוס 2013 צריך או "לתרום" לקרנל של טימור.

או להסתפק בkernel של elemntalx

איך ומאיפה אני מוריד את הקרנל של טימור לאחר שתרמתי לו את ה-19 אירו ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

מעוניין שהטאבלט יעבוד במקביל עם יחידת ראש של פיוניר . למצב שהטאבלט לא ברכב ולכל מצב אחר שיהיה גם יחידה של פיוניר שמחכה כבר להתקנה. לדוגמא הפיוניר מנגן מוזיקה והטאבלט משדר וויז. (כמובן לא קבוע. הטאבלט הולך להיות יחידת הראש הקבועה) אפשרי ?בעייתי ?

פורסם

ובנוסף להודעה מעל יש עוד שאלה שמחכה לדעה שלך אדי :)

תודה רבה ברוך הנמצא

האמת שראיתי שדיברת על ה dcdc 200 איפשהו פה באחד מהריפרופים בפורום אבל זה אחרי שהגיע אלי כבר הממיר מתח הזה :

http://www.ebay.com/itm/231386961331

לא יספיק לי לטאבלט ?

• תוכן חדש...