Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קודם כל אני מחפש מערכת לסיאט איביזה 2015, בתקציב של 5K יכול להיות עם מרכיבים יד 2 שאפשר לבדוק את מצבם. לא מעניין אותי באס חזק(להפך) וגם לא סאונד חזק. מעניין אותי שישמעו סאונד נקי ודגש על התדרים הגבוהים וקשת רחבה של הצלילים. עוד מרכיב חשוב שאני לא יודע בדיוק איך לנסח את זה - חשוב שיהיה תחושה שהסאונד הוא סראונד ומרגיש כאילו הוא מגיע ממקום אחד. שלא משנה איפה יושבים באוטו יש תחושה הרמונית (אם הבנתם). ובנוסף איפה אני יכול למצוא מתקין טוב באזור המרכז שיכול באמת להסביר לי על מה שהוא עושה וגם יודע להתעסק עם ההגדרות של ה-HU לכוון את זה בצורה שאני רוצה.

שאלה נוספת - מה הדרך הכי טובה לשמוע את המוזיקה? BT AUX או דיסק?

בתכלס אין לי שימוש למערכת מגע או בלותות' מספיק לי לחבר את הטלפון באוקס ולדבר ככה בטלפון זה עובד לי טוב כרגע.

וגם האם המערכת שמובנת אצלי באוטו מספיק טובה? והאם אפשר להחליף מערכת כזאת שמובנת?

תודה רבה למי שקרא את החפירה עד כה ועוד יותר תודה לעונים.

פורסם

איך אפשר לברר את זה? כי אני רגיל להתחבר עם AUX וזה יהיה מבאס לגלות שאי אפשר להתחבר בסטרימינג.

וגם הקפצה אם מישהו יכול לעזור לי עם השאר?

• תוכן חדש...