פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 559 צפיות
לובינסקי מפנקים אותי במערכת מולטימדיה תואמת מקור לפיז'ו 308 2011 (אנדרואיד) ובהשתתפות מסויימת בהחלפת הרמקולים. קיבלתי הצעה מהמתקין לשדרג גם את הרמקולים (כעת ישנם המקוריים). ההצעה שלו היא להתקין מקדימה קומפוננטים של הרץ - סידרה 2 (לא יודע מה זה אומר), ומאחור זוג קואקסיאלים של JVC או פיוניר. עלות השדרוג היא 800 ש"ח (כולל עבודה). מה דעתכם על ההצעה מבחינה מקצועית ומבחינת המחיר? לחילופין אני יכול להתקין מקדימה ומאחורה 2 זוגות קואקסיאלי של JVC במחיר של 150 ש"ח (עלות עבודה). אשמח לתגובות...
הודעה אחרונה מאת bnaya029, -
- 5 תגובות
- 848 צפיות
אהלן אהלן אני בימים אלה בונה מערכת לרכב, נמצא עכשיו בשלב איסוף הרכיבים נשארו לי שני מגברים, מונו ו4 ערוצים אני מתמקד כעת במונובלוק שיתן לי 800 וואט לפחות ב3 אום! התקציב? כמה שיותר נמוך, עדיפות ליד שנייה (עדיין לא נפלה מציאה) תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
יש לי טויוטה יאריס 2015. כשאני שם דיסקאון קי משום מה אני שומע רק חלק מסויים מהשירים ולא את הכל. אם נגיד יש 300 שירים בדיסק אז מופיע לי רק 250. הדיסקאוןקי מפורמט ל FAT32 ויש שם 3 תיקיות, ומשום מה המערכת לא מזהה את התיקיות אלא את כל השירים שיש בכל התיקיות ביחד. מה שכן בחיפוש ספציפי לשיר שלא נמצא ברצף השירים המערכת כן מוצאת אבל אז העסק מתחרבש יותר. יש דרך לפתור את זה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי. כרגע, ברכב ישנה המערכת המקורית. אני מעוניין לשדרג את הרמקולים ולהוסיף מגבר. התקציב באזור 2000 ש"ח, אשמח לשמוע הצעות מה אני יכול לרכוש בסכום הזה. לדעתי יש שני אופציות: 1. להשקיע בזוג קומפוננטים איכותיים שיהיו מוגברים על המערכת המקורית. 2. לקנות זוג קומפוננטים + מגבר כמובן שהאיכות תרד. כמו כן, אם מישהו יודע את מידות הרמקולים ברכב הזה (6.0 \ 5.25 וכו') זה יעזור לי מאוד. אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט ולחכות. המלצות על מקומות יתקבלו בברכה - אני מהדרום - אך אין בעיה להגיע למרכז. תודה לכל העוזרים! והמשך יום נעים...
הודעה אחרונה מאת saharm2, -
- 0 תגובות
- 487 צפיות
הי חברים, הרכב הוא אימפרזה 2004 והגיע אלי מהבעלים המקורי עם HU פשוט של פיוניר ורמקולים קדמיים לא ידועים אך שנשמעים סביר לטעמי. אני מעונין לשדרג את הסאונד בתקציב די דל יחסית, אך בצורה ממוקדת ומחושבת, לשפר טיפה בעוצמה ובצלילות ולהוסיף את הנפח שהתקנת 2 רמקולים בדלתות האחוריות - שכרגע ריקות עם הכנה ל 4 או 5.25 - לפיל אחורי סביר ושמע לנוסעים המזדמנים. אציין שאני משתמש ותיק ועשיתי קצת שיעורי בית, כולל לחיצות ספורות על החיפוש ונבירה באתרים מחו"ל וכן בחנויות בארץ - וכעת זקוק לעצתכם המלומדת: 1. בגדול, איני מעונין במגבר ובהתקנות נוספות. אשמח לשדרוג באיכות גם אם יגיע ללא תוספת ווליום ניכרת במגבלת התקציב שהינו עד 400 ש"ח לזוג רמקולים ועד 800 לרביעייה קדימה-אחורה. ריאלי? …
הודעה אחרונה מאת Scort, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 500 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
שלום לכולם, מותקן אצלי ברכב קומפננט FOCAL 165AS וסאבוופר PIONEER TS-W305C. כרגע מותקן אצלי ברכב מגבר JBL GX-A604 מפרט: GX Series 4-Channel Car Amplifier RMS Power Rating: 4 ohms: 60 watts x 4 chan. 2 ohms: 85 watts x 4 chan. Bridged, 4 ohms: 170 watts x 2 chan. [*]Max power output: 435 watts [*]Variable Bass Boost (0 to +12 dB bass boost at 45 Hz) [*]4, 3 or 2 channel operation [*]Variable high-pass filter (32-320 Hz, 24 dB/octave) [*]Variable low-pass filter (32-320 Hz, 24 dB/octave) [*]קיבלתי מגבר Panasonic CY-PA4003W מפרט: •1000 W (250 W x 4) Maximum Output Power •250W Continuous Output Power (64 W x 4 into 4 Ohms, 20 Hz -…
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 723 צפיות
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מתקין טוב באיזור פתח תקווה
-
הוספת סאב באיביזה 1 2
מאת Mike25-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכום, אני רוצה לשפר את הסאונד באוטו, לאחר הרבה חפירות בפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה לכן מבקש את עזרתכם. קודם כל מצב נתון: רכב – איביזה 2013 5 דלתות HU – Alpine UTE-92BT http://www.alpine.co.uk/p/Products/digital-media-receiver-4660/ute-92bt רמקולים – קומפוננט מקורי מקדימה סגנון מוזיקה – רוק מכל מיני סוגים מעוניין כרגע להוסיף סאב קומפקטי, משהו בגודל 8-10 אינטש עם מגבר מונו בתקציב של 1000 ש"ח לא כולל התקנה. אפשר גם יד שנייה. מה אתם אומרים, יש חיה כזאת? המלצות/הצעות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kingdcr, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים יש לי פונטו גרנדה 2007 , הרמקולים ברכב על הפנים , כבר בחצי כוח כל הפלסטיקה ברכב רועדת , איכות לא טובה , ועוצמה חלשה . לא מזמן גם נשרף לי הרמקול ליד הנהג ועכשיו בכלל גרוע . אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים למשהו קצת יותר טוב , בתקציב לא גבוה . רציתי לקבל המלצה לדבר הכי טוב שאני יכול להביא ותמורה לכסף הכי טובה בסכום של 300-600 שקל . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 506 צפיות
אני מחפש דיבורית בלוטוס איכותית לאבא. חשוב מאוד שישמעו טוב חזק וברור. לא מחפש דיבורית שדורשת התקנה, אלא כזו שיוכל לתלות על סוכך השמש כמו הדיבורית שיש לו עכשיו. איני זוכר את שם החברה של הדיבורית הנוכחית שיש לו אך יש לי אותה כבר כמה שנים והיא הגיעה לסוף חייה... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ofekwac11, -
- 1 תגובות
- 575 צפיות
חברים שלום אני לפני קניית מגבר , התקציב 400 ש"ח ל 4 ערוצים . יהיה מורכב קומפונט , וסאב קטן בגיפ מאזדה מצד אחד ראיתי קרוב לבית אדם אמין JBL מגבר דיגיטלי , מצד שני באותו כסף אוכל לקנות פיונייר 4 ערוצים חדש המלצה מה לקחת ?
- 1 תגובות
- 484 צפיות
ככה, אין לי תקציב מסויים אבל אני לא מחפש משהו יקר. אני שומע מוזיקת מטאל בעיקר ככה שבאס זה לא הדבר הכי חשוב אבל כן חשוב העומק של הצליל. חשוב לי ווליום גבוה מאוד. רקע על הרכב: יש לי שליטה מההגה וכשרציתי להחליף לדאבל דין (ככה קוראים לזה?) אמרו לי שלא תהיה אפשרות לשליטה מההגה. מה שקרה בפועל זה שרכשתי רמקולים של פיאוניר ב-600 ש"ח אם אני זוכר נכון, ושמו לי אותם על המגש בבגאז' בעזרת קידוח. הסאונד השתפר ללא ספק, אבל עדיין לא מרגיש לי חזק ואיכותי מספיק. מחפש סאונד מפציץ. בנוסף, אני מעוניין ב-DVD במקום הרדיודיסק, כזה ש(ותגידו לי אם זה אפשרי) יריץ גם mp3 ו-mp4 באותו פלייליסט, שאם זה שיר מהופעה אז יוצג בתור וידאו ואז השיר הבא יהיה רגיל. אפשרי דבר כזה? אשמח לדעת מ…
- 2 תגובות
- 703 צפיות
שלום לכולם, קניתי סיאט קופרה שנת 2007, רציתי לדעת מאיפה אני מריץ את הכבל פלוס :/ לא מוצא שום כלום שם , ידוע למישהו איך לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 826 צפיות
הטאבלט נקסוס 7 2013 מחובר דרך ממיר אופטי מ-USB לפרוססור ביט 1 ועובד ללא בעייה עם אנדרואיד 5. לפני כשבועיים רכשתי את הקרנל של טימור שלצערי מתאים רק לאנדרואיד 6 ,אז כרגע כל פעם שאני מחבר את הנקסוס לביט 1 ,הביט 1 מכבה ומפעיל את עצמו ללא סוף לאחר בדיקה התברר לי שהבעייה היא עם כל מכשיר עם אנדרואיד 6 ללא קשר לקרנל של טימור. מישהו פה יכול בבקשה לנסות לעזור לי לפתור את הבעייה ?
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 550 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת sofa_surfer23, -
- 6 תגובות
- 6 אלף צפיות
אהלן חברים הזמנתי פיג'ו 2008 מהסוכנות. עשיתי טרייד אין על פיג'ו 208 שנת 2014, רציתי לדעת למי שמבין האם אני יכול להוסיף עצמאית למסך המגע המקורי waze ואופציות בסגנון ראיתי סרטונים בחו"ל ויש להם מלא אופציות שלנו אין תודה רבה ושבת שלום. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת george, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה פיאסטה חדשה, שמגיעה עם מערכת מולטי מדיה בהתקנה מקומית. מדובר במערכת סינית של חברת ROAD ROVER מוגבלת למדי ובעלת מעבד מאוד חלש... משיקולי עלות פורד לא מתקינים ברכב את מערכת ה SYNC 3 אלא מבצעים התקנה מקומית. השימוש בה מייגע לאור כוח עיבוד חלש ומגבלות נפח אחסון... כמובן שעקפתי את ההגבלות והתקנתי אפליקציות נוספות אבל זה פשוט "לא זה". אני מעוניין להתקין טאבלט (נקסוס 7 / אייפד), שיחליף את מערכת המדיה, יאפשר ביצוע שיחות מהנייד, וויז, שליטה מההגה ומצלמת רוורס שקיימת ומכמובן שימוש ברמקולים של הרכב. קראתי בפורום הרבה שרשורים והלכתי לאיבוד, מעבר לזה הדאשבורד של הפיאסטה בולט ומעוגל כך שאיני יודע היכן יכנס שם טאבלט מה גם שאני רוצה לשמור על הפלסטיק…
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, סובארו B4 שנת 2011. כפתור השליטה בווליום לא מגיב להגברת הקול אלא רק להנמכה. הרכב אצלי יומיים ובהתחלה הכפתור כן הגיב. האם יש פונקציה שמגבילה את הגבהה הקול או שמדובר בתקלה? זכור לי ששיחקתי עם ההגדרות של מערכת השמע והיה משהו על עוצמת שמע מקסימלית בהתאמה למהירות אולם כנראה שזה לא קשור שכן ביטלתי את ההגבלה. אשמח להכוונה. תודה מראש אביתר
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, לאבא דיבורית מסוג bury 9040. כשהוא מתקשר מהרכב, הכל תקין אך כשמתקשרים אליו, הסאונד לא מתחבר לרמקולים. אודה אם תוכלו להציע פתרון לתקלה.
הודעה אחרונה מאת moshe_levy, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 874 צפיות
הזמן עושה את שלו, ואני רוצה להתקדם וליישר קו עם שאר המכשירים שיש היום בשוק. בעיקר כדי להתקין ממשק usb ואולי גם דיבורית bt החיסרון, ואולי אני טועה, הוא להתפשר על איכות השמע שאני כל כך מרוצה ממנה. המכשיר שיש לי היום הוא 9835 של אלפיין, וכיף לי המשחק שיש לי עם החיתוכים ותיקוני הזמן. האם יש מכשירים היום, שמציעים את הפונקציות הללו במחיר סביר או שמא עדיף לי לרכוש את המתאם המקורי והיקר , kca620 ולמשוך עוד זמן עם המכשיר הקיים? פתרונות כמו yatour וכו לצערי לא תומכים במכשיר שלי. אני פתוח גם לפתרונות עם מכשירי דאבל דין. נניח והתקציב העומד לרשות מטרה זו הוא 1500 שקלים. תודה. Sent from my D5803 using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
לילה טוב לכולם יש ברשותי את המערכת של פנסוניק cqw220 עכשיו המסך שם 7 אינץ וחשמלי,הכנסתי דיסק שמעתי מוזיקה ולפתע הדיסק נתקע לחצתי על כפתור הejckt כדי להוציא את הדיסק והפנל החשמלי נשאר פתוח ולא רוצה להיסגר. ניסיתי לעשות rest ושום דבר לא עוזר הפנאל מסרב להיסגר. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
שלום חברים , עקב מקרה ארוך ומתיש , נותקו המגברים סאב ומולטימדיה מהרכב. כרגע אני שוקל להתקין חזרה רק את המגבר 4 ערוצים על ה HU המקורי. הבנתי שיש צורך במנחתים ל RCA ועדיף בכל מקרה להחליף HU . אך בכל זאת רציתי לדעת אם ישנה אפשרת להשתמש ב HIGH LEVE שיש במגבר ובמה זה כרוך. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת נירן מועלם, -
- 2 תגובות
- 606 צפיות
חברים יקרים , השבוע אחי התחדש בגיפ פג'רו 2016 ארוך. הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד שהחברה שדאגה לנעול את המערכת כך שאין גוגל סטור ולא בראוזר לגלישה באינטרנט . ניסיתי להתקין חיצונית אפליקציית דרך ה USB אבל המכשיר נעול ואין שום אפשרות להתקין APK חיצונית . האם מישהו מהחברים מכיר את התופעה ומכיר פתרון ? תודה לעונים מראש .... שבת שלום
הודעה אחרונה מאת avivdror11, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
היי, ראיתי בפרסומת של סקודה שיש להם מערכת מולטימדיה חדשה בדגמי 2016, אני מחזיק בפאביה 2015 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן גרסה במערכת? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Ziv Tzemach, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי, יש לי מכשיר מולטימדיה אנדרואיד שנרכש בחו"ל. מסך המגע כבוי והפסיק לתפקד לגמרי. מחפש מעבדה באזור המרכז אשר תוכל לתקן את המכשיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת amir77a, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע ? ניסה ?
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 716 צפיות
יש לי גולף בת שבוע, והיום התחילו קפיצות רנדומליות בין קטעים. כאילו מישהו לוחץ על כפתור הקדימה או האחורה. בעיקר קדימה. חשבתי שהכפתורים הפיזיים על ההגה מקצרים, אך ברדיו זה לא קורה. הוא לא מקפיץ תחנות. אבל זה כן קורה ב sd card וגם כשמפעילים cd מוזיקה. ניסיתי גם להפעיל כל אחד מהם בנפרד כשהאחר מחוץ למערכת, ועדיין אותו הדבר. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת xena, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם הזמנתי מערכת חדשה מאליאקספרס עבר הפולו שלי (דגם 6R) והכל עובד חוץ מכמה דברים, התאורה לא נדלקת לי אין בלוטוס אין שליטה מההגה והמערכת נשארת דלוקה גם כשאני מוציא את המפתח מהסוויצ' הזמנתי את המערכת מכאן כולל המתאם http://www.aliexpress.com/item/VW-OEM-Original-Car-Radio-RNS210-USB-Unused-Support-SD-AUX-Bluetooth-For-Passat-B6-Polo/1680418222.html?tracelog=rowan&ck=in_edm_other&rowan_id2=ae_pay_low_mail_template_en_US_2016-06-09&rowan_msg_id=b2705a55a6884c66b371fb26ce26911d ומצויין שם שאני צריך לחבר את ה-CAN+\- למזגן יש מישהו מושג לאן בדיוק אני אמור לחבר את זה? זה אמור להדלק כמו בתמונה שצרפתי יש לי את אותו הרכב
הודעה אחרונה מאת bravh, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 518 צפיות
שלום, ברכב שלי מותקנת מערכת מולטימדיה Discover media 2. במערכת קיים תפריט volume settings עם הגדרות שאני לא מבין על מה הן משפיעות. בספר רכב לא כתוב שום דבר על זה חוץ מ aux volume שזה מובן גם ככה. תודה, מצ"ב תמונה:
הודעה אחרונה מאת דניאל1983,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד