Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, אין לי תקציב מסויים אבל אני לא מחפש משהו יקר.

אני שומע מוזיקת מטאל בעיקר ככה שבאס זה לא הדבר הכי חשוב אבל כן חשוב העומק של הצליל. חשוב לי ווליום גבוה מאוד.

רקע על הרכב:

יש לי שליטה מההגה וכשרציתי להחליף לדאבל דין (ככה קוראים לזה?) אמרו לי שלא תהיה אפשרות לשליטה מההגה.

מה שקרה בפועל זה שרכשתי רמקולים של פיאוניר ב-600 ש"ח אם אני זוכר נכון, ושמו לי אותם על המגש בבגאז' בעזרת קידוח. הסאונד השתפר ללא ספק, אבל עדיין לא מרגיש לי חזק ואיכותי מספיק. מחפש סאונד מפציץ.

בנוסף, אני מעוניין ב-DVD במקום הרדיודיסק, כזה ש(ותגידו לי אם זה אפשרי) יריץ גם mp3 ו-mp4 באותו פלייליסט, שאם זה שיר מהופעה אז יוצג בתור וידאו ואז השיר הבא יהיה רגיל. אפשרי דבר כזה?

אשמח לדעת מה אני צריך, האם זה אפשרי ומה התקציב שאני צריך (הכי זול) לכל העניין? תודה!

פורסם

ברוך הבא לפורום.

בבקשה תתחיל לבצע חיפוש בפורום. מרבית שאלותיך מקבלות מענה גם כשזה נוגע ישירות לפיקנטו.

- אין בעיה עקרונית לחבר שליטה מההגה עם מערכת מולטימדיה חליפית. יתכן וידרש מתאם.

- איזה דגם של רמקולים רכשת והתקנת מאחור?

- מחפש "סאונד מפציץ" - מדובר על פרויקט עם הגברה והשקעה בהתקנה איכותית. כחלק מהחיפוש, ראה פרויקטים דומים ברכב כשלך.

- לא חושב שאפשרי. בדר"כ ניגון מוזיקה וניגון סרטונים מופרד למיטב ידיעתי. ובכל מקרה, לא חוקי לנגן סרטונים תו"כ נהיגה (זימון לדין).

- תקציב אתה קובע. מה שזול לך, לא זול לי או לאחר.

• תוכן חדש...