Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמן עושה את שלו, ואני רוצה להתקדם וליישר קו עם שאר המכשירים שיש היום בשוק. בעיקר כדי להתקין ממשק usb ואולי גם דיבורית bt

החיסרון, ואולי אני טועה, הוא להתפשר על איכות השמע שאני כל כך מרוצה ממנה.

המכשיר שיש לי היום הוא 9835 של אלפיין, וכיף לי המשחק שיש לי עם החיתוכים ותיקוני הזמן.

האם יש מכשירים היום, שמציעים את הפונקציות הללו במחיר סביר או שמא עדיף לי לרכוש את המתאם המקורי והיקר , kca620 ולמשוך עוד זמן עם המכשיר הקיים?

פתרונות כמו yatour וכו לצערי לא תומכים במכשיר שלי.

אני פתוח גם לפתרונות עם מכשירי דאבל דין.

נניח והתקציב העומד לרשות מטרה זו הוא 1500 שקלים.

תודה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

תחפש פיוניר 80prs, אפשר לקנות חדש מחו"ל (בארץ הוא מגיע ללא דיבורית) בסביבות ה1600 ש"ח, חשוב לקנות מאירופה אם אתה רוצה רדיו.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעניין.

בהחלט אופציה שתשקל.

יש גם אלטרנטיבה בדאבל דין? (ניווט, מירור לינק)?

M-TECH E46

פורסם

אולי סיני על בסיס אנדרואיד.

אני לא חושב שתמצא משהו עם יכולות כאלו ב1500 ש״ח מהמותגים המוכרים והטובים. אבל ייתכן ואני טועה

פורסם

דאבל דין יש את ה-AVH-X2750BT או 2850BT (החדש יותר) שנמכרים בטווח של כ- 1300-1800 ש"ח.

יש להם גם אפשרויות כיוון מתקדמות, אבל איכות הסאונד הכללית כנראה פחותה ביחס ל-PRS (ויעיד על כך אריק בעצמו).

בכל אופן יש לבחון פרטנית את הפונקציות שהן מאפשרות בתחום השיקוף/ניווט מאחר ויש ענין של התאמה לטלפון וכיוצב'.

פורסם

איכות הסאונד אכן פחותה משמעותית וזה מנסיוני ממעבר מ80prs ל5750, הבדל משמעותי לטובת ה80prs.

גם הנוחות תפעול של דאבל דין היא פחותה משמעותית, עם ה80prs מתוך ה2000 שירים שיש לי בdok, תוך שניה אני מגיע לאיזה שיר שאני רוצה, דאבל דין מצריך ממך הסתכלות על המסך ושלא נדבר שהמכשירים האלו איטים בהרבה מסינגל דין.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מבאס.

קשה להנות מכל העולמות במחיר הגיוני.

אבקש את עזרת חברי הפורום הירושלמים, במידה ואתם מחזיקים את ה5750 או משהו דומה לו, אשמח לקפוץ ולהתרשם.

ReZ0, אשלח לך פרטית.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

רק להבהיר, סדרה 2 וסדרה 5 זהות בעקרון למעט גודל המסך.

כנס לאתר של פיוניר ישראל וראה רשימת מתקינים/משווקים מורשים בירושלים.

יותר מסביר שיהיה להם תצוגה לחלק מהמכשירים (אם כי אולי כבר החדשים, ספרה שניה 8 ).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה. אנסה לבדוק בהמשך היום

כיוון אחר.

בהנחה ויש לי נקסוס 7 מיותר.

מה הכדאיות בכניסה לפרויקט שכזה?

האם אני אקבל מענה לצרכים שלי?

האם במסגרת התקציב אוכל להשלים את כלל הציוד הדרוש מסביב?

M-TECH E46

פורסם

תלך על ה80PRS התקציב לפרוייקט טאבלט גבולי מידי בגלל שאתה צריך גם פרוססור על הדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...