Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יש לי פונטו גרנדה 2007 , הרמקולים ברכב על הפנים , כבר בחצי כוח כל הפלסטיקה ברכב רועדת , איכות לא טובה , ועוצמה חלשה . לא מזמן גם נשרף לי הרמקול ליד הנהג ועכשיו בכלל גרוע .

אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים למשהו קצת יותר טוב , בתקציב לא גבוה .

רציתי לקבל המלצה לדבר הכי טוב שאני יכול להביא ותמורה לכסף הכי טובה בסכום של 300-600 שקל .

תודה רבה

פורסם

תודה רבה

לפי מה שהבנתי מבחינת קומפוננט ובכלל רמקולים אין מה להתקרב לפיונר , בכסף הזה הבנתי שאפשר להביא דברים יותר טובים של חברות אחרות , מה שכן המליצו לגבי פיונר זה רדיו דיסקים תקן אותי אם אני טועה

אם יש עוד המלצה לסט קומפוננט נציל ככל הניתן שיוגבר על ידי רדיו דיסק בסך הכול בתקציב מוגבל של 400 500 שקל אני מאוד אשמח

פורסם

אחרי שעברתי קצת על ביקורות באינטרנט זוהי ההתרשמות שלי , הרבה המלצות להתרחק מפיונר מבחינת רמקולים , כי באותם סכומים ניתן להביא דברים טובים , מה גם שהסתכלתי על המלצות לקומפוננט בתקציב שלי של איזור ה400 שקל , כל ההמלצות היו לגבי JBL או מורל טמפו משומש , לא הייתה המלצת אחת לגבי פיונר , גם לא בפורום הזה .

אשמח באמת לעזרה , להתקבע על דגם אחד טוב עם תמורה טובה ככל שניתן לכסף וללכת לרכוש אותו כמה שיותר מוקדם .

זה הרדיו דיסק שיש לי ברכב אם זה נתון חשוב לבחירת הקומפוננט

http://www.autocosmetics.co.il/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95_%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7_JVC_KD-G395

פורסם

זה לא שיש לך תקציב למורל סופרימו.

בתקציב הנ"ל וביחס לתמחור של ציוד חדש ועדכני הפיוניר האלו יתנו לך תמורה מלאה.

לא שיש לי משהו כנגד המותגים שהזכרתה אבל שילוב של רמקולים JBL או מורל יחרוג מהתקציב.

פורסם
זה לא שיש לך תקציב למורל סופרימו.

בתקציב הנ"ל וביחס לתמחור של ציוד חדש ועדכני הפיוניר האלו יתנו לך תמורה מלאה.

לא שיש לי משהו כנגד המותגים שהזכרתה אבל שילוב של רמקולים JBL או מורל יחרוג מהתקציב.

אוקיי תודה רבה

לדעתך עדיף שילוב סביר של קומפוננט ורמקולים אחוריים מאשר קומפוננט לבד , מעט יותר טוב ?

שפתחתי את האשכול חשבתי לרכוש קומפוננט בלבד ואחרי התגובה שלך דעתי השתנה אשמח לשמוע אותך בנושא

פורסם

חד משמעית ממליץ על תוספת של רמקולים אחוריים 6X9

ללא הגברה וללא סאב זאת הברירת מחדל, אך בהתחשב בעובדה שאתה מגיע ממערכת מקורית

אני דיי בטוח שאתה תהיה מרוצה מהציוד שהמלצתי לך עליו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה אני הולך על זה אני מזמין דרך האינטרנט את הרמקולים , רק שאלה נוספת כשהם כבר יגיעו , אני הבנתי שמחיר ההתקנה יקר מאוד של קומפוננט ו6X9 יכול להגיע ל300 400 רק התקנה , שזה המון , זה מחיר הרמקולים כמעט .

רציתי לדעת אם יש דרך לחסוך את ההוצאה ועד כמה זה מורכב לעשות את זה בעצמי האם נדרש כלים מיוחדים וכו

פורסם

לחברה שלי רכב דומה, ולפני שבוע הרכבתי לה סט של AD, עם ר"ד של אלפיין 173BT (בהמשך אוסיף לה גם מגבר לכשיתפנה לי תקציב הולם).

את ההתקנה אתה יכול לעשות לבד אם יש לך זוג ידיים טובות.

לגבי הקומפוננט הקידמי, יש מדריך באינטרנט שאחד הפורמים של הפיאט בחול, שמסביר איך בדיוק לפרק את הדיפון של הדלת.

לגבי החומרים וכלי העבודה שתצתרך להצטייד בהם, אני ממליץ על הכלים הבאים: סט מפתחות טורקס, מקדחה עם מקדח 5ממ, טבעות הגבהה לרמקולים (של 12-15ממ לא יותר), סכין יפני, מברג פיליפיס, מברג אלן 5 או 6ממ, סט של כלים לפירוק פאנלים מפלסטיק, מלחם (וכל הציוד הנלווה לו - בדיל, שרינקים), קאטר, מגלף בידוד, וחיווט ספייר.

וכדי להתקין את ה6X9 תצתרך גם ג'יגסו - אופציה יותר זולה לגבי המגש האחורי, לעשות סיבוב בפירוקיות, ולמצוא מגש שכזה שכבר מגיע עם חורים (חבל לקדוח חורים במגש שלם).

ויש פה "אבל" גדול מאוד, זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין, וזאת גם לא ההתקנה הכי מסובכת. אם אין לך ידיים טובות, וזמן, עדיף ללכת לבעל מקצוע (אני יודע שכואב בכיס, אבל עדיף על לגרום נזק).

הייתי עוזר לך בשמחה (רק תשיג טבעות עץ), אבל כרגע אני בתקופת מבחנים, וגם העבודה "קצת" לוחצת, אם יתפנה לי זמן, אעזור לך בשמחה.

פורסם

תודה רבה רבה אחי סליחה שאני מגיב רק עכשיו , זה קצת יותר ממורכב בשבילי העניין , וגם הציוד הנדרש לא קיים אצלי ורכישה שלו גם לא באה בחשבון כרגע , כנראה שאאלץ לשלם לבעל מקצוע תמורת העבודה הזו , ביררתי קצת מחירים , וההצעות שקיבלתי עבור התקנת הקומפוננט מקדימה והאחוריים במגש האחורי , הם 300 350 שקלים , האם זהו מחיר הוגן או לחילופין אם אתה מכיר עסקה משתלמת יותר באזור באר שבע

תודה רבה חבר

פורסם

המחיר זול, אפילו הייתי אומר זול מדי ולכן לא יודע מה יהיה טיב העבודה (מבלי לזלזל במקום שנתן לך את ההצעה).

ההצעה לגבי העזרה שלי עדיין תקפה (אם אתה לא לחוץ בזמן).

שקול מציאת מגש מפירוקייה שכבר יש בו חורים ל6X9 - זה ישתלם לך אח"כ.

• תוכן חדש...