Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה להוציא את הסאונד ישירות למגברים סטנדרטיים? או שאתה רוצה לשים בין הטאבלט למגברים מעבד אות? דהיינו פרוססור או dsp?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדרישות שלי דיי פשוטות, סאונד סביר ברמקולים שאיתם הגיע הרכב... אין לי את הכישורים להתחיל להתעסק עם פרוססורים ומעבדי אות למיניהם...

פורסם

סתם שאלה - ברצינות עכשיו - למה ההתעקשות על טאבלט אם כך? מה אתה מרוויח בזה?

למה לא יחידת ראש דאבל דין או יחידת ראש סינגל דין וסטרימינג מהסמארטפון שלך אליהם וחסל כאב ראש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיבלתי יחידת מולטימדיה עם הרכב, המעבד חלש, שעה עד שהוויז מוכן, עובד מאוד לאט, טאצ', לא משהו.

רציתי שזה יהיה הליך למידה שגם יאפשר לי לשפר את נוחות השימוש ברכב.

פורסם

אתה תצטרך לפחות מגבר כלשהוא - ארבעה ערוצים, הכי זול שתוכל למצוא.

כבל PL 3.5 (תקע אזניות) לRCA ומטען מהיר לרכב.

זהו, שם זה נגמר.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אני עושה מבחינת חוטים למגבר? בצד אחד רתמת החוטים שהתחברה לרכב ובצד השני איך אני מחבר למגבר, הרי ממנו יוצאים חוטים. לא צריך רתמה? בנוסף, מטען עם חיבור מצית usb שבצד שני מתחבר ללוח הפיוזים?

פורסם

מטען עם חיבור מצית שמתחבר ללוח הפיוזים - מטעין את הטאבלט.

מהטאבלט כבל PL לRCA שנכנס למגבר - במגבר אתה חותך את הרמקולים עם הקרוס אובר של המגבר עצמו.

המגבר מתחבר להזנה +12 וולט ישירות מהמצבר וGND כלומר הארכה או יותר נכון מינוס ישירות לגוף הרכב.

את המגבר אתה מדליק דרך הREMOTE שלו דרך פיוז שמעביר זרם רק אחרי סוויץ'.

ואת חיווט הרמקולים אתה מוציא מהמגבר ישירות אל הרמקולים\קרוסים פסיביים.

הרתמה של הרכב במובן הזה חסרת ערך ולא מעניינת אותך אלא אם כן אתה רוצה להתחבר ישירות לרמקולים המקוריים ואז מהמגבר אתה מתחבר ישירות לחיווט הרמקולים המקוריים ברתמת הרכב - בשביל זה אני מציע לקפוץ למתקין ולהזמין צמה עם קונקטור מתאם ולהתאים את יציאות הרמקולים שלה כך שתוכל לחבר אותם ישירות למגבר והמגבר יתחבר כך ישירות אל הרמקולים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מעוניין בכמה שפחות "נזקים" מכיוון שאני חלש בנושא החשמל. חשבתי לרכוש רתמה, לחבר אותה בצד אחד לרתמה השניה שאני שולף מהמערכת הנוכחית שלי, בצד האחר להלחים לחוטים שיוצאים מהמגבר וזהו... במקביל מטען לפיוזים.

כ"כ יש לי ברכב 7 רמקולים, 4 ועוד שניים קטנים בכל דלת ואחד שאין לי מושג איפה... עדיין מגבר 4 ערוצים מספיק?

פורסם

אל תעלב אבל מדבריך אני מבין שאינך כ"כ בקיא בהתקנות, הייתי ממליץ ללכת למתקין, הפיאסטה לא רכב קל לעבודה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין שום דבר רע ברצון לDIY - עשה זאת בעצמך - למען האמת זה הגרעין העיקרי של תת פורם אודיו.

אבל בלי ידע אל תעשה - קודם רוכשים ידע ואחכ עושים וגם עם רוכשים ידע תוך כדי עשיה אז תוודא שאתה לומד ומבין מה אתה הולך לעשות לפני שאתה עושה.

ממליץ לגשת למתקין או לבוא למפגש ולהתייעץ עם אנשים שמכירים את התחום.

Pioneer TS-X150

פורסם

תבוא למפגש - אתה תופתע מכמות הרצון לעזור ולהעביר ידע שתיתקל בה שם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...