פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מחפש להחליף את הרמקולים הקידמיים ברכב שלי לרמקולים שישמעו טוב עם המערכת המקורית ללא צורך בהגברה נוספת. אני לא מחפש להשקיע יותר מידיי, רוצה לסגור את הכל עד 500 ש"ח (אם פחות אז יותר טוב). לאחר בירורים שעשיתי לבד, וקצת סקר, אני חושב שהפיתרון הכי משתלם ונוח יהיה להזמין את כל מה שנדרש מארה"ב (אני אשתמש ב Buy2Usa). הדגם המדוייק של המערכת הוא GX-201LH. מפרט טכני אפשר למצוא בקישור הבא: https://i.gyazo.com/07723d798d7111ef870193c7485b7703.png אלו כל המוצרים שאני חושב להזמין, אשמח לחוות דעת ממכם או להמלצה על משהו שאתם חושבים שישמע טוב יותר עם המערכת שיש לי: JBL GTO638 6.5-Inch 3-Way Speakers (Pair) 6½" 6.5 6 1/2 6.75 Subaru Factory Speaker Mount Plates …
הודעה אחרונה מאת simpleUser, -
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת or010203, -
סט קומפוננט ומגבר. 1 2
מאת genakid- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום אני נמצא בדילמה ענקית, בחירת רכיבים למערכת של רכב פולקסוואגן טראנספורטר החדש עם גג מוגבה. הרכב יעבור איטום מלא כדי להשקיט אותו. הרכיב היחיד שאני סגור לגביו זה הHU - Alpine ive-w585bt.לגבי קומפוננטים ומגבר יש לי בעיה ענקית ואני מבקש את עזרתכם/ חו'ד. קומפננטים:1. Dls upi-6, up36i, gothia 6.3. 2. Hertz mlk1650.3, mlk700.3. 3. Morel hybrid 602, elate 6 קיבלתי גם הצעה מאוד מעניינת לסט של coral דגם מאוד ישן prf 165, prf 25 ,prn 20. לגבי המגברים המצב שלי עוד יותר גרוע: 1. Audison lrx2.4 2. Genesis profile 4 ultra 3. jl audio he 600/4 4. dls ca 23, cc 2 5. steg k 4.01, k2.02,k2.04 6. Alpine pdx-f6 7. audio system x-ion280.2 אני יודע שיש רכיבים…
הודעה אחרונה מאת genakid, -
מערכת לגולף
מאת Avenger-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי גולף דור 7 עם מערכת מקורית. הסאונד במערכת המקורית הוא טוב מבחינתי ברוב הזמן, אבל חסר לי ווליום ובאסים. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכלל לאן לכוון בשביל השדרוג הדי בסיסי הזה, אשמח לאופציות החל מ-500 ש״ח ועד 3,000 ש״ח. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Avenger, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם , קניתי את הרכב ואין לו אפילו USB אני חייב לשדרג את המערכת למשהו שיקרא USB וגם שיראה יפה עם מסך.... כמה עולה מערכת פשוטה כזו ? והאם בכלל ניתן להתקין אותה ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם. התחדשתי לא מזמן בסיאט לאון 5F 2016 סטייל. ברכב אין מצלמת רוורס ואופציית פתיחת המסך יקרה (לפחות לי , עלות של 2500~ ש''ח!). האם ישנה אופצייה להתקנת מצלמת רוורס שתשדר לתוך טאבלט חיצוני/טלפון דרך בלוטוס? קיים דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, התקנת מצלמת רוורס לפולו , ידוע לי שצריך לשים ממסר ברכב כזה , השאלה שלי היא כזאת , האם אפשר לקחת את מקור המתח מהמצבר ישירות ? (כמובן עם פיוז) ? המצבר יושב מתחת לגלגל רזבי בבגאז ולכן זה נוח. האם אין סכנה בכך שהכבל מתח דק? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 6 תגובות
- 999 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת(לא הזאת), ה 3.9.16 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. שיהיה מפגש מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לי מערכת מוליטימדיה מותקנת. לאחרונה יש תופעה מוזרה מאוד של סיגנל אודיובאיכות ירודה ממש כמו רמקול קרוע. הדבר קורא בכל ארבעת הרמקולים בו זמנית. ובצורה אקראית. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? זה -ורה יותר בתדרים נמוכים
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
- 0 תגובות
- 595 צפיות
אהלן, יש ברשותי יונדאי i30 שנת 2008 . ברכבת יש חיבור aux ו usb בנוסף יש בקרי שליטה על ההגה. אני רוצה איזשהו פתרון לחיבור בלוטות' למערכת ככה שישמש לי גם כספיקר וגם לשמיעת מוזיקה. בנתיים אני משתמש בדיבורית בלוטות' שמתחברת לשקע aux : http://www.gearbest.com/speakers/pp_197002.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale עכשיו אני הייתי רוצה שיהיה אפשר לשלוט בפאלפון דרך הלוח מקשים בהגה (להעביר שירים למשל). מישהו מכיר איזה פתרון לזה? תודה
הודעה אחרונה מאת ori25, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
שלום לכולם. קניתי את הקורולה 2016 החדשה, שמפורסמת כבטיחותית במיוחד (סטיה מנתיב,אזהרה ועצירה אוטונומית,זהוי תמרורים, ועוד). אבל יש בעיה במערכת המולטימדיה בבלוטוס: בדגם הקודם של הקורולה יכולתי לדפדפף בין אנשי ב הקשר במסך ע'י לחצנים בהגה וכשהגעתי לאיש הקשר הרצוי בלחיצה על הכפתור בהגה זה מחייג(ללא הורדת יד מההגה) בדגם החדש אין אפשרות לדפדף מההגה עם הלחצנים, צריך להוריד את היד מההגה, לגלול במסך עם האצבע,וכמובן להסתכל יותר ע'מ לראות אם אני במקום הנכון עם האצבע.ואז ללחוץ במסך וזה מחייג, וזה מאד לא בטיחותי!!! פניתי לחברה(יוניון מוטורס) ואמרו לי שככה זה מגיע.וזהו. אולי מישהוא יודע אם יש אפשרות לפתור את זה? או אולי מכירים מוסך, מכון, וכו' בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת danidi, -
טוב אז לקח לי המון זמן להתקין וגם עכשיו לא סיימתי, הציוד הקודם שהיה לי הוא רמקולים אחוריים וסאב ישן של פיוניר. הציוד הזה הגיע עם הרכב שנקנה לפני חצי שנה, הייתי בטוח שאני חייב לשדרג כי זה לא מספיק לי. אז למדתי הרבה עד שהתחלתי לבחור בכלל את הציוד והמשכתי ללמוד עד שהייתי בטוח בוודאות שאני יודע להתקין בלי לשרוף את הרכב. תודה רבה לאדי ורועי (fastgt) שעזרו לי בתהליך ובמיוחד בבחירת הציוד ! הרעיון שליווה אותי במשך כל ההתקנה היה פשוט לחסוך במקום, בכלל זה החלטתי על תיבה אטומה ולהשקיע הרבה מאוד זמן רק בלבנות את הפלטה של המגברים (אתם תראו בסוף יצא נחמד). בכל מקרה זה הציוד: alpine 147bt משומש כולל מתאם אנטנה (ואני בכלל לא משתמש ברדיו אבל טוב שיש) hat clarus ותודה לאלי mosc…
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סט של קומפוננט וסאב וצריך לקנות מגבר עם כניסת high power. אחרי הרבה חפירות ברשת והחלטה על הסכום שאני רוצה להקציב אני מתלבט בין שני המגברים בכותרת. המחיר זהה. בקישור למטה יש השוואה בין שניהם. http://www.crutchfield.com/S-smchdpry2M0/compare_091FPP4100_500MRVF300/Focal-FPP-4100-vs-Alpine-MRV-F300.html אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני מבין שה focal הוא מ class a וה alpine מ class d (מבין שזה עדיף) תחום התדרים וגם ההספק של ה focal גדול יותר מאשר של ה alpine. אז באותו מחיר , מה משניהם כדאי לבחור ?
- 3 תגובות
- 743 צפיות
הי, לחבר שלי ברכב הכפתורים במערכת כאילו התחילו להילחץ מעצמם על הזמן ללא הפסקה. נגיד במסך של נגינת מוזיקה אז כל שנייה נלחץ פאוז, פליי, ניגון אקראי וכולי... וככה בכל מסך. תופעה מוכרת? איפוס גרסה יכול לעזור או שכנראה מדובר בבעיה פיזית?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, במיצובישי לנסר קלאסיק, עם רדיודיסק סטנדרטי, האם ניתן להתקין רדיו חדשני יותר - בסגנון שיש בדגמי הרכב החדישים יותר (לאנסר החדשה, מאזדה 3...)? זה "נכנס"? אם כן - כמה עולה החלפה והתקנה כזו במשוער? ומה לגבי מערכת מולטימדיה ב"גודל הסטנדרטי" של פנל רגיל? תודה!
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם . ברשותי מצלמה לרכב מסוג PR-1500CDV של Provision . עם המצלמה מגיעה מצלמה נוספת לצילום אחורי שמתחברת למצלמה הראשית . כיצד אני אמור להפעיל את המצלמה הנוספת שתפעל תמיד ? כרגע היא מחוברת אבל אני לא מוצא דרך להקליט דרכה .
הודעה אחרונה מאת JustAQuestion, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. כמו שרשמתי בכותרת הדבל דין מסוג JVC לא נידלק. מה עליי לעשות ?
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה טובה התחדשתי ברכב ראשון. מעוניין להחליף את הרמקולים המקוריים שהם לא משהו ואני לא כ"כ מבין. רק ברצוני לשפר את חווית השמע, לא מתכוון להשקיע יותר מידי, קיבלתי הצעה להחליף לסט קומפוננט של jbl קידמיים ב300 ש"ח והאחוריים ב500 ש"ח כולל עבודה. איזה המלצות יש? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 643 צפיות
הדיבורית בת 6 שנים והיום שבקה, הכפתורים השתחררו מהמקום שלהם ושניסיתי להדביק אותם עם דבק 3 שניות נעשה יותר גרוע, הגומי שמחזיק את הכפתורים יצא מהמקום שלו ואי אפשר להחזיר בחזרה, בסוף נגמר לי הסבלנות חתכתי את הכבל וזרקתי את הדיבורית לפח.. כתוצאה מהחיתוך הכבל יכול להיות בעיות חשמל?
-
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קניתי אתמול Audi A1 2013 בדגם הכי בסיסי, ואין במערכת האודיו שלה אפילו כניסת AUX. די עצוב. במוסך אבזור כלשהו אמרו לי שצריך להחליף את כל המערכת, כי אין אפשרות להוסיף למערכת המקורית כניסת AUX. 1. זה נכון? או שסתם ניסו להוציא ממני כסף? 2. למישהו יש ניסיון עם הזמנת מערכת מאמזון? נניח זאת - כולל משלוח לישראל, יוצא 453₪. עלולות להיות בעיות אחר כך עם ההתקנה? תודה!
הודעה אחרונה מאת audi1man, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב חברים יש לי שאלה קטנה לא מזמן קניתי רכב ראשון והיה בו רמקולים רק בדלתות הקדמיות. בלי לחקור קצת את העניין קפצתי לחנות הראשונה לקחתי רמקולים (לפי המוכר הם מעולים) ועל הדרך קניתי חוטים לחיווט (גידים 1.5 ממר) אחרי התעסקות התברר לי שהרמקולים ממש לא מעולים אלא סבירים בווליום נמוך בלבד אבל לא בוכים על חלב שנשפך. אחרי שהחלפתי את החיווט הרמקולים הישנים מזייפים בווליום גבוהה שאלתי היא עשיתי משהו לא טוב או שהחיווט הישן התנהג בתור התנגדות?
הודעה אחרונה מאת orel40401, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קנית רדיו דיסק יד 2 שכולל בתוכו BT מדגם PIONEER 4550BT. בניסיון לסנכרן בניהם נראה שאני מפספס משהו. הפעלתי סריקת BT בפלאפון והוא מצא את הרדיו דיסק. אני לוחץ על התחברות מהפלאפון הוא אומר לי את השגיאה-לא ניתן להתאים(1CF7) בשל קוד PIN או סיסמא שגויה. לא הגעתי בכלל למצב שאני מכניס סיסמא כל שהיא. אשמח לעזרתכם בהסבר לתפעול הסנכרון. תודה .
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara, -
- 1 תגובות
- 799 צפיות
שלום, מעוניין לקנות את המוצר הזה לסיטראון C4 פיקאסו שנת 2008. http://www.aliexpress.com/item/Yatour-Digital-Music-CD-Changer-DMC-USB-SD-MP3-Bluetooth-adapter-for-Peugeot-Citroen-RD4-RT3/32230348756.html?spm=2114.01010208.3.12.DZvHD4&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_2_10057_10056_10065_10055_10054_10069_301_10059_10033_10058_10032_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_9&btsid=c9004cb3-f2b7-4689-ba5e-49f4f13df18d רציתי לדעת מה קורה עם שליטה מההגה, האם היא מתבטלת? ולגבי הדיבורית בלוטוס, ברגע שיש שיחה נכנסת, הרדיו או השירים שאני שומע משתתקים לבד לטובת הדיבורית? הרי אם אשתיק את המוזיקה גם הווליום של השיחה יושתק.…
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
שלום, אני מנסה לסנכרן אנשי קשר מגלקסי S6 מול מערכת מולטימדיה של חברת טרגט שמותקנת בקיה ספורטאז. מהמעבדה שלם ביקשו שאנסה לסנכרן אנשי קשר שמוגדרים על המכשיר בלבד- זה גם לא עובד. אציין כי בד"כ אנשי הקשר שלי מוגדרים מול חשבון exchange. מישהו מכיר,יכול לעזור? תודה מוטי
הודעה אחרונה מאת mrmoti, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה!
-
- 1 תגובות
- 961 צפיות
שלום רב, יש לי מאזדה 3 שנת 2011 שקיימת בה המערכת הבאה: אני הזמנתי מערכת מולטימדיה חדשה באיביי על מנת להחליף את הישנה. לאחר חיפושים שביצעתי באינטרנט, הבנתי כי אני צריך לקנות מתאם מיוחד מכיוון שבמאזדה הגודל של המערכת אינה סטנדרטי בגדלים של din ולכן הזמנתי גם את הקופסת מתכת הזאת שבתוכה תשב המערכת החדשה. שאלתי היא - האם עלי לרכוש עוד מתאמים מסויימים? מישהו זרק לי שאני צריך לקנות בנוסף לזה גם כבל מיוחד.. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ? בתודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 660 צפיות
הודעה אחרונה מאת orglazer, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 812 צפיות
שלום אני מעונין להתקין מצלמת רווס לטיוטה אווריס שנת 2012 במערכת מולטימדיה יש אופציה לכבות להדליק את המצלמה אז לדעתי הכנה קיימת ברכב האם ניתן להתקין את מצלמה רק במוסך מרכזי טיוטה או שאפשר במקום אחר באזור קרית אונו פ"ת מה המחיר +- של המצלמה תודה
הודעה אחרונה מאת mickib1, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שבת שלום, קניתי את הממיר הדיגיטלי הזה: http://he.aliexpress.com/item/High-Quality-100-Japan-Japanese-ISDB-T-Digital-TV-HD-Receiver-Box-For-Car-DVD-Player/1161684971.html?spm=2114.13010608.0.51.AOcF0W התקנתי ברכב, חיברתי למערכת מולטימדיה אבל בסריקת ערוצים אין את ישראל כמדינה והוא לא מוצא ערוצים. ניסיתי למצוא גרסה אחרת לעדכון אבל לא הצלחתי, גם לא הצלחתי להבין איזה דגם זה. אשמח לעזרה והמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת yoni_yoni,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 465 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RS
- מ.צ
- lka
- אלעדיקו
- srool
- SurfHigh
- MottiCasppi
- discoTD5
- Shmelov
- SlowRide
- דובצע
- yossiaviel