Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההפרש בהחלט מצדיק

Gothia 6.3 הוא סט נהדר ,שווה את התוספת על ה Up36I

מדובר בסט מלא שכולל טווטרים +מידריינגים +מידבאסים +קרוסים פסיביים.

ההרץ ML700.3 הוא רק המידריינג מסידרת המילה.

וכסט הוא משמעותית יהיה יותר יקר כי תצתרך לרכוש גם את ה ML280.3 וגם את הML1650.3

וזה בלי לדבר על קרוסים כי אין לסט הזה קרוס מלא ,אתה תצתרך לרכוש קרוס עבור המידריינג והטוויטרים

ולהגביר את המידבאסים אקטיבי ,בשורה התחתונה הייתי יורד מהאופציה הזו כי היא משמעותית יקרה יותר

וטכנית יותר מסובכת לביצוע בנסיבות העניין.

ה steg k4-01 הוא מגבר 4 ערוצים החלש מאותה הסידרה

הוא מסוגל להגביר את הסטים הנ"ל ,אך הייתי ממליץ בחום על אופציה חזקה יותר

צמד מגברים steg k2.02 הוא אופציה משמעותית טובה יותר.

פורסם (נערך)

קניה של 3way ועבודה פסיבית דרך הקרוב המקורי זאת גם האופציה העדיפה עליי. מקריא בפורומים דווקה הרבה אנשים ממליצים על עבודה אקטיביט וכמו שציינתי אין לי ידע כדי לכוון סט אקטיבי.

הוספה של מידבסים נוספים זה אילוץ כי אני מנסה להגיע לרמת בסין שתספק אותי, יש אופציה ש הציעה audio king וזה נשקל ברצינות למרות חריגה בתקציב.

השאלה של steg k4.01 עלתה כי זה מגבר של 4×80 rms וכל הסטים מעל 100 rms ואפילו 150 rms( פה אני חושב לגנוב תקציב לסב ולמגבר טוב בשבילו), הוא אמור להגביר סט 3way בחיבור bi amping .

גם עם סט 3way מוגבר ע'י מגבר נפרד והמידוופרים ע'י מגבר אחר אני אצתרך לבנות פילטר? יש לי אפשרות לקנות את הקרוס שלו המקורי ו לחבר למגבר. יש גם אופציה של מגבר dls ca 23 אם הוא עדיף לחיבור של וופר.

הבחירה שלי בסטים ומגברים מהרשימה נובעת ממחיר טוב בו אני יכול לקנות אותם במיוחד ה steg, audio system ו coral .

Audio king לפי אתר Hertz סט mlk 700.3 ו mlk 1650.3 באים עם קרוס MLCX 2 TW.3 וטויטר ML 280.3, זה משנה את המצב של העדפות לגבי הסטים, למרות שגם העדפה שלי היא לסט 3way.

אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שקניתי חוליה יחסית חלשה ו אצטרך לשפר אותה כי לא יצא טוב, אני עד היום משתמש במגברי pioneer מ1993 ואת הרדיו טייפ עם מחליף דיסקים של nakamichi מאותה שנה זרקתי לפני שנתיים אחרי שלא מצאתי מי שיתקן.

תודה על העזרא, לפחות צמצמתי את האפשרויות.

עריכה אחרונה על ידי genakid
פורסם

לא הבנתי בדיוק מה התקציב שעומד לרשותך, ואם החלטת ללכת על סאב או רק על סט 3 חלקים, ועד כמה טוב המחיר שאתה יכול לרכוש בו מגברים של steg, אבל מחיפוש זריז באיבי אני ממליץ לך לוודא שסדרת הpdx של האלפיין לא כדאית לך יותר. עם ה5 ערוצים שלהם תוכל להגביר סאב וסט שני חלקים אקטיבי מהמגבר, או 3 חלקים חצי אקטיבי, ואם אתה הולך על סט 3 חלקים רעב אתה יכול להביא את הf6, שייתן לך בגישור 2 ערוצים של 300. כל זה במחירים שלפי איביי עדיפים בהרבה על האופציות של steg.

מבחינת איכות, אין לי נסיון בהשוואה לsteg אבל האלפיין pdx מאוד מאוד איכותיים בפני עצמם.

פורסם

התקציב מוגדר בין 5 ל 8 אלף. הalpine היה ברשימה מסיבה שקראתי עליו ביקורות טובות בחו'ל, מבחינתי החיסרון שלו זה class d, בבקשה לא 'להרביץ' לי. המחיר שאני מצאתי אותו זה 2000 ש'ח ו במחיר הזה אפשר לקנות 2 מגברי steg k2.02 וזה כנראה האופציה שאני אלך עליה למרות שלום עוד לא סגור ואני מנסה לקבל החלטה .

הכוונה שלי במקרא של dls זה חיבור ל4 ערוצים או ל2 מגברים ( יש ל סט 2 קרוסים). ובמקרא של Hertz לחבר bi amping.

המקום שהציע לי מגברי steg מושך אותי מאוד לכיוון של סט coral מסידרה ישנה ומיוצרת באיטליה מנסיון שלו על יותר על סטים של dls, Hertz, אבל אני לא מצליח למצוא מידה נורמלית על הבאים האלה.

• תוכן חדש...