Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

קניתי את הממיר הדיגיטלי הזה:

http://he.aliexpress.com/item/High-Quality-100-Japan-Japanese-ISDB-T-Digital-TV-HD-Receiver-Box-For-Car-DVD-Player/1161684971.html?spm=2114.13010608.0.51.AOcF0W

התקנתי ברכב, חיברתי למערכת מולטימדיה אבל בסריקת ערוצים אין את ישראל כמדינה והוא לא מוצא ערוצים.

ניסיתי למצוא גרסה אחרת לעדכון אבל לא הצלחתי, גם לא הצלחתי להבין איזה דגם זה.

אשמח לעזרה והמלצות.

תודה.

פורסם

יש לך אפשרות להגדיר ידנית תדרים?

אם כן - נסה לסרוק את תדר 514MHZ כלומר 514000 KHZ או 514000000 עם רוחב של 8M, אם לא תמצא אז עם 538 במקום 514 (זה תלוי אם אתה במרכז / בדרום או בצפון הארץ, לא זוכר איזה תדר מתאים לאן)

פורסם

תודה לכולם. מתברר שזה הרבה יותר פשוט. במקום שעמדתי כשהתקנתי את המכשיר אין קליטה כ"כ לעידן פלוס, גיליתי את זה במקרה כאשר נסעתי למקום אחר עשיתי שוב סריקה אוטומטית ותוך רגע הוא מצא לי את הערוצים הישראלים.

לכן, אין צורך להגדיר מדינה, פשוט לעשות סריקה אוטומטית ולוודא שאתה נמצא במקום עם קליטה.

לגבי המכשיר ספציפית - שווה את הכבף, התקנה פשוטה למי שיש קצת נסיון וכלים בסיסיים. רוב המן הקליטה טובה, גם בנסיעה בלי יותר מדי קפיצות.

בארץ לא מצאתי את המוצר בפחות מ500 ש"ח, אותו מוצר בדיוק עלה לי 50 דולר, אמנם ללא עברית אבל באמת שאין צורך.

פורסם
רוב המן הקליטה טובה, גם בנסיעה בלי יותר מדי קפיצות.

דע כי הדבר מהווה עילה בפני שוטר לתת לך זימון לדין.

(במידה ומוצג על מסך שגלוי לנהג)

פורסם
תודה לכולם. מתברר שזה הרבה יותר פשוט. במקום שעמדתי כשהתקנתי את המכשיר אין קליטה כ"כ לעידן פלוס, גיליתי את זה במקרה כאשר נסעתי למקום אחר עשיתי שוב סריקה אוטומטית ותוך רגע הוא מצא לי את הערוצים הישראלים.

לכן, אין צורך להגדיר מדינה, פשוט לעשות סריקה אוטומטית ולוודא שאתה נמצא במקום עם קליטה.

לגבי המכשיר ספציפית - שווה את הכבף, התקנה פשוטה למי שיש קצת נסיון וכלים בסיסיים. רוב המן הקליטה טובה, גם בנסיעה בלי יותר מדי קפיצות.

בארץ לא מצאתי את המוצר בפחות מ500 ש"ח, אותו מוצר בדיוק עלה לי 50 דולר, אמנם ללא עברית אבל באמת שאין צורך.

המוצר בקישור שהבאת כבר לא ניתן לקניה,

אני לא מוצא את המוצר בפחות מ70 דולר,

זה מגיע חיבור 2 אנטנות?

פורסם
המוצר בקישור שהבאת כבר לא ניתן לקניה,

אני לא מוצא את המוצר בפחות מ70 דולר,

זה מגיע חיבור 2 אנטנות?

http://he.aliexpress.com/w/wholesale-dvb%25252dt.html?spm=2114.010208.0.533.s6ce1A&initiative_id=SB_20160828050404&isrefine=y&site=isr&SortType=price_asc&SearchText=dvb-t&CatId=200004782

תעשה שיסדר את העמוד לפי מחיר ותראה גם את הזולים. שלי ספציפית עם אנטנה אחת.

• תוכן חדש...