Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A1 2013 - אין AUX IN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול Audi A1 2013 בדגם הכי בסיסי, ואין במערכת האודיו שלה אפילו כניסת AUX.

די עצוב.

במוסך אבזור כלשהו אמרו לי שצריך להחליף את כל המערכת, כי אין אפשרות להוסיף למערכת המקורית כניסת AUX.

1. זה נכון? או שסתם ניסו להוציא ממני כסף?

2. למישהו יש ניסיון עם הזמנת מערכת מאמזון? נניח זאת - כולל משלוח לישראל, יוצא 453₪. עלולות להיות בעיות אחר כך עם ההתקנה?

תודה!

פורסם

1. לא יודע אם יש פתרונות אחרים ספציפים לרכב זה.

2. מחיר מערכת כזו בארץ דומה מאוד. עד לא מזמן ראיתי מכירה בארץ לדגם מקביל ב-480 ש"ח (כנראה שנגמר המלאי המקומי בינתיים).

דגם דומה רק עם כניסת CD גם (DEH-X4850BT) עולה 50 ש"ח יותר בארץ. לא הבדל שאני אישית הייתי רוכש בגללו בחו"ל.

אבל לשאלתך הספציפית, עם המכירה הספציפית שהעלת, לא אמורה להיות בעיה.

אבל מה שכן "בעייתי" יותר, זה שכדי להכניס רדיו כזה במקום המקורי, אתה צריך מתאם פלסטיקה. ואם יש שליטה מההגה, אז גם מתאם לזה (ואם אין, יכול להיות שעדין נדרש מתאם CANBUS כלשהו). וכמובן מתאמי חיווט ואנטנה.

מחיר של מוצר כולל כזה עשוי להשתוות למחיר הרדיו שמצאת (בחו"ל לפחות, בארץ סביר שיותר), למשל מוצר כזה.

פורסם
אבל מה שכן "בעייתי" יותר, זה שכדי להכניס רדיו כזה במקום המקורי, אתה צריך מתאם פלסטיקה. ואם יש שליטה מההגה, אז גם מתאם לזה (ואם אין, יכול להיות שעדין נדרש מתאם CANBUS כלשהו). וכמובן מתאמי חיווט ואנטנה.

מחיר של מוצר כולל כזה עשוי להשתוות למחיר הרדיו שמצאת (בחו"ל לפחות, בארץ סביר שיותר), למשל מוצר כזה.

באותו מוסך אבזור אמרו לי שכל הסיפור (מתאם פלסטיקה וכו' - אין לי שליטה מההגה) יעלה כ-500 ש"ח לא כולל עבודה. יקרנים?

פורסם

מתאם פלסטיק לבדו עולה בחו"ל כ-100-150 ש"ח (לא כולל משלוח לארץ). בארץ ראיתי כמה חנויות אונליין שמוכרות אותו סביב 200 ש"ח.

מתאמי חיווט למיניהם (בלי קשר לענין שליטה מההגה. רק צמה ומתאם אנטנה) יעלו בחו"ל גם סביב 100-200 ש"ח.

כך שבחישוב הכללי, ביחס לתמחור בארץ נראה לי יחסית סביר אבל אולי על הצד היקר מעט.

• תוכן חדש...