Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף דור 7 עם מערכת מקורית.

הסאונד במערכת המקורית הוא טוב מבחינתי ברוב הזמן, אבל חסר לי ווליום ובאסים.

מבחינת תקציב, אני לא יודע בכלל לאן לכוון בשביל השדרוג הדי בסיסי הזה, אשמח לאופציות החל מ-500 ש״ח ועד 3,000 ש״ח.

תודה מראש.

פורסם

יש מגברים עם DSP מובנה היום שתשתלבים מעולה במערכות OEM. אפילומאם תישאר על רמקולים מקוריים.

אבל זה לא יהיה זול וכנראה שתשתמש במלוא התקציב שלך.

פורסם

יש מגברים משולבי DSP יקרים ויש היום גם מגברים משולבי DSP יחסית זולים.

ההבדלים הם בעיקר ביכולות של הDSP ובאיכות הממשק, לגבי סאונד - הממש זולים מן הסתם לא ניתן לצפות למשהו מעבר לסביר, היקרים פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש בתוצאות שהם משיגים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה ההבדל בין מגבר עם DSP למגבר בלי?

המטרה היא לשמור על איכות הצליל לפחות כפי שהוא עכשיו, רק בווליום יותר גבוה, כל שינוי שיגרום להרעה לא רצוי.

עם הרמקולים המקוריים של הרכב ניתן להגיע לווליום ובאסים מורגשים?

פורסם

Digital Signal Processing מדובר בפרוססור מובנה בתוך המגבר

המאפשר חיתוכי תדרים ,מיתלולים,אקולייזר ,תיקוני זמנים ועוד.

אפשר לרכוש כמובן פרוססור בניפרד ומגבר בניפרד ,השילוב של מגבר משולב פרוססור

מוזיל בדרך כלל את העיסקה.

מגבר משולב פרוססור איכותי עם כניסות "היילבל" מובנות = משמש גם כמנחת

ועם הוספה של סאב וופר 10 נחמד ,יתנו לך תוספת יפה מאוד.

פורסם
אני חושב שאולי מגבר אודיסון פרימה עם סאב תואם יעשה את העבודה וייתכן שיכנס לך לתקציב.

כמובן שאפשר לרכוש צמות Plug and Play שמאפשר התקנה נקיה ונוחה

http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=50

תודה על התגובה, ראיתי גם שיש להם סט שלם לגולף, עם רמקולים וסאב שמותאם לתא המטען. למישהו יש נסיון עם זה? מה המחיר של זה בארץ ואיפה אפשר להתקין?

הכוונה לסט הזה: http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=76

פורסם

לגבי נסיון - לא יכול להגיב. אין לי סטאפ כזה.

היבואן זה דרור Audio System, הוא גם ספונסר פורום אודיו. תיצור איתו קשר והוא יספק לך מחיר.

פורסם
לגבי נסיון - לא יכול להגיב. אין לי סטאפ כזה.

היבואן זה דרור Audio System, הוא גם ספונסר פורום אודיו. תיצור איתו קשר והוא יספק לך מחיר.

תודה!

• תוכן חדש...