Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי קיה פיקנטו שמתי לה מולטימדיה אנדרואיד של טרגייט עד פה הכל בסדר משכתי 3 כבלי RCA מהמולטי מדיה אחורה

1 לסאב

2 לרמקולים קדמיים ואחורים[לא האחוריים שבדלתות שמגש]

עד פה הכל בסדר ועובד,עכשיו אתמול הוספתי עוד מגבר על מנת שהסאב יוגבר ממגבר אחרוהרמקולים ממגבר אחר.

אין בעיה הסאב עובד עם המגבר החדש והכל בסדר לאחר מכן,חיברתי במגבר של הרמקולים,רמקולים אחוריים[מגש ] רמקולים קדמיים במקום שלהם שמתי 2 מפצלים [בננות] וחיברתי אליהם את ה RCA ומשום מה זה לא עובד והמפצלים אני כמעט בטוח שהם תקינים כי כשאני מחבר RCA 1 למפצל הוא עובד.

הבעיה שאני מחבר את 2 המפצלים[בחיבורים של קדימה ואחורה ] הם לא עובדים.. מה אפשר לעשות? חוץ מלמשוך עוד זוג RCA ולחבר למגבר..

כרגע מה שעשיתי זה לחבר את כל ארבעת הרמקולים לפאנל של הקדמיים במגבר וזה עובד פיקס.הבעיה באה כשאני רוצה לחבר את האחוריים בפאנל של האחורים ואת הקדמים בפאנל של הקדמים.

פורסם
היי

יש לי קיה פיקנטו שמתי לה מולטימדיה אנדרואיד של טרגייט עד פה הכל בסדר משכתי 3 כבלי RCA מהמולטי מדיה אחורה

1 לסאב

2 לרמקולים קדמיים ואחורים[לא האחוריים שבדלתות שמגש]

.

אם יש לך 3 זוגות RCA בשביל מה אתה צריך מפצלים ?

מפצל RCA שמים כאשר יש חוסר בזוג RCA ,אבל לך אין חוסר יש לך בדיוק 3 זוגות.

העניין לא ברור לי.

פורסם

מלך, כמו שאני הבנתי את זה, היה לו בהתחלה מגבר 4 ערוצים, אליהם הוביל יציאה בודדת של סאב (מפוצלת בצד המגבר) וזוג RCA לקדמיים (או בשילוב אחוריים בחיבור מקבילי). כעת, הוסיף מגבר ובמקום לסלול עוד RCA, השתמש בקודם ופיצל אותו.

אומנם עדיף לסלול עוד זוג, אבל לא נראה לי שפה טמונה הבעיה שלו.

פותה"ש, תעלה תמונה של החיבורים שאתה מנסה לבצע עם האחוריים במגבר וכן תמונה של הכיוונים במגבר.

אולי השארת את הכיוונים של הסאב ולמעשה אתה חותך את כל התדרים הגבוהים ולכן נדמה לך שהם לא פועלים?

פורסם
מלך, כמו שאני הבנתי את זה, היה לו בהתחלה מגבר 4 ערוצים, אליהם הוביל יציאה בודדת של סאב (מפוצלת בצד המגבר) וזוג RCA לקדמיים (או בשילוב אחוריים בחיבור מקבילי). כעת, הוסיף מגבר ובמקום לסלול עוד RCA, השתמש בקודם ופיצל אותו.

אומנם עדיף לסלול עוד זוג, אבל לא נראה לי שפה טמונה הבעיה שלו.

פותה"ש, תעלה תמונה של החיבורים שאתה מנסה לבצע עם האחוריים במגבר וכן תמונה של הכיוונים במגבר.

אולי השארת את הכיוונים של הסאב ולמעשה אתה חותך את כל התדרים הגבוהים ולכן נדמה לך שהם לא פועלים?

הבעיה זה לא התדרים כי כשאני מחבר רק את האחוריים בתא של האחוריים( כשהם לא במקביל ) הם עובדים.. זה כאילו יש למגזר בעיה לקבל 2 מפצלים ולעבוד איתם..

• תוכן חדש...