פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי ניסאן אלמרה פרפקט 2002 ואני מעוניין להחליף את מערכת השמע הדי מצוקמקת שיש לי עכשיו. אני צריך המלצה לרמקולים (רק קדמיים או אולי גם אחוריים?) בתקציב של עד 1000 ש"ח. בנוסף גם רדיו דיסק פשוט (BT חובה) בתקציב של עד 700 ש"ח. אני מעוניין במערכת יחסית פשוטה שתאפשר לי להנות ממוזיקה בצורה סבירה. אם מאוד כדאי לי לחרוג אז אפשר, אם אפשר להוזיל אז עוד יותר טוב. תודה.
הודעה אחרונה מאת yaniv16, -
- 1 תגובות
- 575 צפיות
היי, יש ברשותי מאזדה 3 2007 אקטיב. האמת שאני די מרוצה מהבס של הרמקולים אבל בשנה האחרונה הרמקולים התחילו יותר לזייף בווליום גבוה וגם שמתי לב שהבס התחיל גם קצת פחות להיות טוב. הבנתי שרמקולי קומפוננט הם כרגע מה שמתאים לי למה שאני רוצה וגם בתקציב שלי. מספר שאלות: 1. איזו חברה את מציעים לקנות לי? 2. איזה גודל אני צריך לרכב שלי? 3. האם אתם מציעים לי גם לחבר בעתיד עוד שני רמקולים בדלתות האחוריות, או שזה סתם בזבוז של כסף? חשוב לי לציין שאני גם רוצה שהרמקולים לא יזייפו בעוצמות גבוהות ושהמחיר שאני מוכן לשלם זה כולל התקנה. תודה
הודעה אחרונה מאת HQ AUDIO, -
- 1 תגובות
- 583 צפיות
שלום רב. אני מחפשת מערכת עד 1500 ש'ח. האופציות שלי הן פיונייר למיניהן, JVC, פרמייר וחברות סיניות. הרכב הוא ניסאן מיקרה, אני מחפשת מערכת עם ממשק יפה, וקצת פונקציות שמושיות, לא דברים מיוחדים. תודה מראש!
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
יש לי קיה סיד 2008. זה כאילו בברירת מחדל של הרכב היה AUX כי זה רשום על מערכת המולטימדיה וליד הגיר יש חריץ שנראה היה מיועד לחיבור AUX ובכל זאת, אין. אני מטעינה את הפלאפון דרך המצת. מה האופציה הכי זולה שלי על מנת לחבר את הפלאפון למערכת המולטימדיה? להחליף מערכת שמע נשמע כמו המוצא האחרון שחי. אני עוד שבוע נוסעת לאילת במכונית ובלי מוסיקה אני אשתגע מה עושים?
הודעה אחרונה מאת nitzatvered, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי יש ברשותי פיגו 206xs שנת 2002 רציתי לדעת מה העלות של התכנת 2 רמקולים קדמיים, ואיזה רמקולים מומלצים עבור הרכב (גודל ,חברה).
הודעה אחרונה מאת Menashe101, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום רב הרכב שלי הוא טויוטה קורולה 2002 ברכב זה יש רדיו מובנה בחלק העלין של הדשבורד. אני מעוניין להחליף את כל היחידה ולהתקין רדיו דיסק אני יודע שיש פאנל / מתאם מיוחד שמתלבש במקום הרדיו המובנה וניתן להתקין בו כל רדיו דיסק סטנדרטי. השאלה היא איפה אני יכול לקנות את הפאנל/מתאם הזה?? חרשתי בחיפושים בגוגל + EBAY אבל לא מצאתי מקום שניתן לקנות ברשת את המתאם הזה... אגב לפני כשנה בררתי אצל גיל-קאר ונאמר לי שאפשר להשיג אצליהם פאנל/מתאם כזה אבל רק אם ההתקנה של המערכת מתבצעת אצליהם! כלומר הם לא מוכרים רק את הפאנל בלבד!! מישהו בבקשה יכול לעזור לי בנושא ולמצוא מתאם כזה לרכישה ברשת! אני רוצה להתקין את כל הסיפור לבד תודה רבה אגב כך נראה הפאנל/מתאם
הודעה אחרונה מאת MIKE.V, -
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
קרא | פה | http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%A5-2014
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 751 צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אתמול הוספתי למערכת מגבר וסאב. מה שבעצם נעשה זה הגברה של הקומפוננט מקדימה וחיבור של הסאב ליציאות האחוריות של המגבר כאשר הרמקולים האחוריים 6:9 נשארו מחוברים כרגיל... הסאונד מעולה והכל אבל התעוררה בעיה שכאשר אני מחובר עם הנייד ב bt ומקבל או מוציא שיחה שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. מבחינת המדיה וניגון מוסיקה דרך ה bt הכל בסדר גמור. ממה שהבנתי במצב דיבורית דרך ה bt נעשה שימוש רק ברמקולים הקדמיים ברכב כאשר האודיו של המוסיקה עובר על ערוץ אחר. מישהו אולי יודע,מכיר פיתרון למצב כזה? יש דרך לשנות הגדרה בנייד או במערכת עצמה שפשוט תשמיע את השיחה בכל הרמקולים? או לחילופין תתייחס לשיחה נכנסת כאל מדיה? אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לקנות דאבל דין סיני בסביבות ה500-600 שח מאיביי חשוב לי שיהיה בו: -עברית -מערכת הפעלה אנדרואיד -כניסה לדיסק ואוקס -שיהיה אפשרי לחבר מצלמת רוורס -3g-שיהיה אפשרות לגלוש על סים עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Sale-Quad-Core-Android-4-4-GPS-Car-Radio-DVD-Player-6-5-Double-2-DIN-3G-WIFI-/391597635950?hash=item5b2d09b96e:g:1boAAOSw4shYBz1C אשמח אם אתם מכירים או התנסיתם במשהו יותר טוב\זול בטווח המחירים הנזכרים למעלה שיותר משתלם לי לקנות אותו שתמליצו לי עליו.. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת androider, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש דאבל דין להרכיב לרכב (B4 08'), וזה מה שמצאתי מפירוק. דורשים עליו 1600 ש''ח לא מכיר את הדגם, אולי מישהו יוכל לתת חוות דעת עליו משהו? שווה להשקיע 1600 שח? והאם אפשר לחבר אליו 2 מגברים? מישהו מכיר את הדגם של המערכת?
- 1 תגובות
- 693 צפיות
ערב טוב לכולם אני מעוניין לקנות סאב של רוקפורד דגם P1s412 הוא מגיע ללא תיבה איך ניתן לדעת איזה תיבה תתאים לו? צרה , רחבה , אטומה , פתוחה? ובאיזה נפח אשמח לעזרה לפני הקנייה
- 0 תגובות
- 652 צפיות
האם מה שכתוב כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...A0%D7%99%D7%AA שיש במערכת 3g, זה אומר שיש חריץ להכנסת סים עם גלישה?
- 0 תגובות
- 672 צפיות
האם מה שכתוב כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA שיש במערכת 3g, זה אומר שיש חריץ להכנסת סים עם גלישה?
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, יש ברשותי גולף MK6 שמותקנת בה מערכת דאבל דין (לא חברה ידועה) המחוברת למגבר PULSE AUDIO 4400 וסאב קינווד שמחובר בגישור לשני ערוצים. הרמקולים המקוריים באוטו מחוברים לדאבל דין. אני מרגיש שחסר לי עומק ועוצמת צליל ואני מעוניין לשפר את זה. אני לא מעוניין לפתוח את הדלתות בכלל ולכן מה שנותר הוא המדף האחורי. האם יש אופציה לשים 6*9 ולמנוע מהם לנגן תדרים נמוכים ? (יש לי מספיק באס וגם ככה אני לא אוהב יותר מדי באסים חזקים). האם יש אפשרות להתקין קומפוננט על מדף האחורי ? אשמח לכל הצעה אחרת גם כן. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת eli z, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 993 צפיות
עוד מערכת נחמדה מהסדנה שלנו HQ AUDIO. נשמח לתגובות, להערות ולענות על שאלות. תהנו
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין בחלקים הנ''ל לרכב מסוג מיצובישי לנסר 2011 4 דלתות שכולל בתוכו רדיו מובנה ורמקולים סטנדרטיים אין לי ידע בהתקנה ואשמח להמלצה לחנות מומלצת לקנייה ולהתקנה החלקים
הודעה אחרונה מאת omer83, -
- 1 תגובות
- 646 צפיות
המערכת המקורית הפשוטה (2 DIN) מתה ואמרו לי שיותר זול ופשוט להחליף למולטימדיה עם BT מירור לינק ושאר הפיצ'רים החדישים. אולי תעזרו לי בהמלצה על מערכת מולטי מדיה לא יקרה (עד 2000 שח) של מותג רציני. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, קניתי רכב וגיליתי שכבל האנטנה נחתך. יש מאחורי הרדיו כבל שמגיע מהאנטנה החיצונית אבל חתכו את החיבור שמתחבר לרדיו. יש דרך לחבר חיבור חדש? אם כן, איך? תודה!
הודעה אחרונה מאת avia_tawil, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר אור לכולם, אני מוענין לרכוש את המוצר הזה מסין עבור הרכב שלי. https://www.aliexpress.com/item/Car-Android-5-1-DVD-GPS-For-Mercedes-Benz-A-C-CLK-Class-Viano-Vito-W639/32729661150.html?spm=2114.13010208.99999999.286.2AAkke רציתי לדעת עד כמה "מורכב" הנושא של ההתקנה באופן עצמאי? ואיזה כלים זה מצריך לפני שאני אזמין לי אותו. אשמח לשמוע טיפים, עצות וסרטונים בנושא (come with canbus box)
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בעת קנית הרכב, האמנתי למוכר בקרסו שאמר שהמערכת מולטימדיה ברכב תעודכן בתכנות אוטוטו ותתאים לצרכים שהצגתי לו: BT, מירורינג לסמרטפון אנדרואיד (S6 סמסונג) כולל הווייז, USB ו-AUX ועברית מלאה. בקיצור, מהיבואן לא דובים ולא דובות. לא אתחיל לספר על שירות קרסו, קראתי והתנסיתי מספיק כדי לא לעשות את הטעות איתם שוב.. בינתיים אני חייב לפתור את הבעיה והחלטתי לקנות מערכת מולטימדיה חדשה שתענה על הדרישות הנ"ל. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת של מותג מכובד כולל התקנה באזור המרכז? תודה רבה מראש,
הודעה אחרונה מאת hugo8, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הבוס של קיבל קיה סיד חדשה והוא רוצה שם יוטיוב וכל מיני אפליקציות יש חברה שיכולה לפתוח לי את זה? או אפילו אני אעשה זאת עצמאית
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לעבור למולטימדיה, דגם: Pioneer AVH-X2850BT והבנתי ש USB+AUX יצאו דרך תא כפפות או משהו, זה נוח ככה? יש אולי דרך אחרת?
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
שלום , לחבר יש רכב אופל קורסה 2011 רדיו מקורי , כאשר מחברים את הכבל לכניסת aux ,אין מוזיקה דרך הטלפון . לציין כי הוחלפו מס' כבלים ללא הועיל , בחנות של מולטימדיה אך הבעיה לא נפתרה , לדבריהם יש לפנות למוסך מורשה. מה הפתרון לבעיה זו ?
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי Toyota Yaris T Sport 2006, מערכת מולטימדיה Pioneer AVH-8450BT. לאחר התקנת המערכת, הבחור שהתקנתי אצלו אמר שאין יכולת לחבר בין השליטה מההגה הקיימת לבין המערכת הנ״ל. האם מישהו מכיר דרך בה כן אפשר לחבר בניהן? תודה רבה על העזרה[emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, אני לא יודע אם יש סיכוי, אבל אני אנסה בכל זאת. קיבלתי מתנה מחבר לפני כמה שנים סאב וופר. מאז החלפתי רכב והסאב לא נכנס לי ברכב ולכן אני מעוניין למכור/להחליף אותו כדי להביא במקומו סאב קטן יותר/שטוח. על הסאב שלי הייתה מדבקה עם הפרטים שנפלה עם הזמן כנראה, ועל הרמקול עצמו אין רישום (לא מבחוץ ולא מבפנים) אני מעוניין לפרסם אותו אבל אין לי שום פרטים עליו כדי לתת לקונים שהתעניינו. (גם אותו חבר שהביא לי לא זוכר) אני מעלה תמונה של הסאב על הסיכוי שמישהו יזהה אז זה הסאב, 15 אינץ. זה כל מה שידוע לי כרגע
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
איטום לבגאז'
מאת 98civic-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם.איזה חומר איטום לשים בבגאז' כדי לאטום רעשי תהודה של הכביש? את הדלתות אטמתי עם דיינמט אקסטרים,מה עם בגאז'? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
שלום, אני רוצה להחליף את המערכת אצלי באוטו ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל. 1. אני מחפש מערכת סינגל דין, שיהיה בה חיבור AUX וBLUETOOTH אם זה לא מוגזם לבקש מרדיו. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים וחנויות. 2. אני מבין אני אצטרך גם מתאם לחיבור הכבלים. האם המערכות מגיעות עם חיבור אוניברסלי או שלכל יצרן יש את החיבורים שלו ואז לפי המערכת שאקנה אני אצטרך לחפש מתאם? 3. בכללי האם עדיף להזמין מערכת מחו"ל או שכדאי לחסוך את הכאב ראש ופשוט לקנות בארץ? אשמח לתובנות מבעלי הניסיון. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת guyneg, -
מאליבו 2011
מאת gicohen- 1 תגובות
- 687 צפיות
בוקר טוב לכולם יש לי מאליבו 2011 ומעוניין להחליף את הרדיו המקורי ל דאבל דין בבקשה מכם מי שיש לו מושג היכן אני יכול להזמין/לרכוש את הפאנל על מנת שכול האלמנטים יעבדו רגיל ( כגון הכפתורים על גלגל ההגה, התראות מחשב וכו'...) תודה לכם
הודעה אחרונה מאת george, -
- 0 תגובות
- 934 צפיות
אהלן חברים, מישהו יכול לתת המלצה על המערכת מולטימדיה Pioneer AVHX2850BT? כמו כן יש ברשותי GALAXY S7 EDGE וקראתי איפשהו שיכולה להיות בעיה בחיבור של המכשיר למולטימידה הספציפית הזאת.. נכון או לא? האם יש אפשרות שהשליטה המקורית מההגה תעבוד עם המערכת הנ"ל? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת TheChaosWay, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מולטימדיה עם הנתונים הבאים: * BT * כניסה לדיסקים * 2 יציאות למגבר * כנסית USB & AUX קידמית * הרמת\הורדת ווליום דרך גלגל - לא כפתורים. * אפשרות לחיבור פאלפון (אייפון\אנדרואיד) ואשמח לקבל קצת הסבר בנושא, איך עושים את זה. חשבתי לקנות מולטימדיה של פיונר אבל לאחר כמה חיפושים אין במולטימדיה אחת שלהם את כל מה שאני צריך (או שאני טועה ויש?) אם יש אשמח לדעת מה הדגם, אם אין אז אשמח להצעות שלכם למולטימדיה איכותית לא פחות טובה מהרמה של פיונר. יש לי כרגע רדיו דיסק: Pioneer DEH-X6600BT, שהמולטימדיה שאתם מציעים לא תהיה פחות טובה מבחינת סאונד. ועוד דבר אחד, אני ראיתי את המולטימדיה: Zed ZI-633M אבל לא מצאתי עליה פרטים ברשת זה מוצא רק על…
הודעה אחרונה מאת LoveSound555,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,657 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Michazzz
- oferg22
- laviil
- daniel.asu
- חולגי
- Tal7
- GREEN.
- yoav911gt2
- 2jzns
- srool
- פריג'י
- carsgo