Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה סיד 2008.

זה כאילו בברירת מחדל של הרכב היה AUX כי זה רשום על מערכת המולטימדיה וליד הגיר יש חריץ שנראה היה מיועד לחיבור AUX ובכל זאת, אין.

אני מטעינה את הפלאפון דרך המצת. מה האופציה הכי זולה שלי על מנת לחבר את הפלאפון למערכת המולטימדיה? להחליף מערכת שמע נשמע כמו המוצא האחרון שחי. אני עוד שבוע נוסעת לאילת במכונית ובלי מוסיקה אני אשתגע:shock: מה עושים?

פורסם (נערך)

הרכב לא הגיע במקור עם מערכת מולטימדיה. ידוע לך הדגם המדויק?

יותר מיתכן שיש למולטימדיה יציאות מאחורה, ואז יש להאריך את החיבורים למקום נוח מקדימה.

אפשר סתם עם כבלים או להתקין איזשהו מתאם נוסח אלו שצירפתי בשרשור הזה.

אגב, אם אכן יש חיבור מקורי ל-AUX/USB, ולמערכת מולטימדיה גם יש, אז ניתן להשמיש את המקורית בתוספת מודול שיתאם בין השניים. היה דיון לפני כמה שנים לגבי פורטה, ע"ב אותו עיקרון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן יש לי קיה סיד 2008 LX 1.600

חיפשתי בכל האוטו אין חיבור AUX. אז מה שאתה אומר לי זה לקנות כזה און ליין ולבקש איש מולטימדיה שיתקין לי?

ומה ההבדלים בין המוצרים שצירפת בפוסט הקודם?

אין חיבור מקורי של AUX/USB כלל. אם היה לי חיבור כלשהו איפשהו לא הייתי פה בכלל. רק שיהיה :)

כמה עולה השמשה? יש לך מושג במחירים? לא כדאי לי קודם ללכת לאיזו חנות ולשאול אותם איזה חיבור כדאי לי לקנות? או אולי להם יש בכלל...

תודה

פורסם

התכוונתי לדגם של המערכת מולטימדיה שמותקנת ברכב.

כאמור, זה לא הגיע במקור ולדעתי החיבורים קיימים בחלק האחורי שלה.

בדקי גם אולי הבעלים הקודמים שהתקין אותה הוציא כבר כבלים לאזור תא הכפפות.

פורסם

החברה היא SR משהו.. אתה מאמין לי? לפני שניה חזרתי מהרכב וכבר שכחתי:)

הסתכלתי בתא הכפפות הדבר הכי מוזר שמצאתי שם היה פתח איוורור.

אז בעצם על מה שאנחנו מדברים זה להוציא את המערכת ולהשמיש אותה?

פורסם

פעם הבאה צלמי תמונה ברורה ותעלי לפורום.

לפני שניגשים לשלוף אותה, וודאי שאין איזו "דלתית" קטנה בפאנל מקדימה שמסתירה כניסות רלוונטיות.

ואם אין, אז סביר שיש משהו מאחור ואז ניתן לחבר כבלים מתאימים ולמשוך אותם קדימה למקום נוח.

קחי בחשבון שחיבור לכניסת AUX בזמן שהטלפון בהטענה עשוי לייצר רעשים קלים בשל הפרשי פוטנציאלים בין שקע ההטענה לר"ד (לולאת הארקה). אם יש למערכת גם כניסת USB, תוכלי לקבל הטענה מינימלית (לפחות 500mA) גם דרכה, ובאותה הזדמנות לנגן אולי קבצים שנמצאים על הטלפון דרך המערכת.

לדעתי כל מתקין ממוצע אמור להבין מה יש לבצע. לא יודע לגבי עלות מדויקת, אבל לא חושב שזה אמור להיות ענין יקר.

• תוכן חדש...