Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה בעצם היתרון של נקסוס על HU רגיל? המערכת (אנדרויד)?

כרגע יש לי HU של פיוניר 8650BT (דאבל דין),

ראיתי איזה פרוייקט של מישהו שהתקין טאבלט של נקסוס במאזדה,

זה לא נראה ממש מסובך, וחשבתי אולי גם להכנס לפרוייקט כזה.

אבל אני לא רוצה לרדת מהאיכות של פיוניר (אני לא אודיופיל אבל נהנה לשמוע מוזיקה ברכב).

מה אתם אומרים ?

הבנתי שאפשר לשים DAC USB ולחבר לנקסוס ואז למגבר,

לחבר את המצלמת רוורס לנקסוס (עוד לא קראתי על זה לעומק).

מה עושים עם הדיבורית בלוטוס' ? (היום אני משתמש במערכת כדיבורית).

למה דווקה כולם מחפשים נקסוס 2013 ?

אשמח ליתרונות, חסרונות, המלצות.

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תקרא כאן - תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אדי, תודה על התגובה,

זכרתי שעשית איזה פרוייקט על זה.

קראתי קצת (כמעט 10 עמודים) מתוך הפרוייקט,

אני אשמח לשאול שאלות, ומקווה שלא ענית עליהם בהמשך.

אני רוצה לעשות את הפרוייקט הזה במינימום עלויות, ולא להכנס לבנייה וכו, אם אני אראה שזה בלתי אפשרי מבחינתי, אני יורד מהעניין.

1. אני מאמין שיש אפשרות לנתק את הסוללה מהטאבלט, ואז לתת לו טעינה קבועה לא ?

2. אני לא מתכוון לפרק את הטאבלט כל פעם, אלא התקנה קבועה, ככה שאני רוצה להתקין על אותו על התושבת הקיימת של הדאבל דין.

3. מה- DAC ניתן לחבר ישירות למגבר? אני לא רוצה להוסיף פרוססור.

4. חקרת קצת לגבי מצלמת רוורס?

אשמח לתשובות שלך.

דרך אגב, יש אפליקציה לאנדרויד, שממש מקרינה את כל המסך כולל שליטה עליו על HU של פיוניר.

אצלי בפלאפון זה לא עובד הכי יפה, לפי דעתי בגלל שהטלפון טיפה "עגלה".

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לגבי השאלות שלך על הסרת הסוללה (עם תיאור פרטני) ולגבי מצלמת רוורס (גם עם תיאור פרטני) אתה צריך לחפש את המידע כאן.

לדעתי זה גם יענה לך על שאלה 2.

לגבי שאלה 3 - כן, הDAC הוא גם יציאת אזניות אנלוגית איכותית מאוד.

כבל PL3.5 לRCA יפתור לך את הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולא "יוריד" לי מהאיכות ?

יש לי כבל RCA שעובר היום מהמגבר ל- HU, אני יודע שיש כבל מ-PL לRCA,

זה לא יוריד מהאיכות ?

דרך אגב, מה עשית לגבי היציאה של הטעינה ?

איך הצלחת לחבר אותה ? הרי היא למטה.

דרך אגב, מה עשית לגבי דיבורית ?

כיום אני משתמש ב- HU בתור דיבורית. (מחובר בבלוטוס)

פורסם

לא, הDAC מאוד איכותי.

תצטרך להתאים את הגיין במגבר אבל סה"כ הDAC מוציא סיגנל נהדר.

על איזו יציאת טעינה אתה מדבר? לא ברור לי אם אתה שואל על הסטאפ של דביר (סטולרקום) או על הסטאפ שלי.

אצלי מדובר בהתקנה שליפה (אני כבר עם רכב אחר - תריץ חיפוש על פרוייקט OPTIMUS וגם תחפש שם את הסקירה על המוצרים של דיטק)

אצל דביר מדובר בהתקנה קבועה ללא סוללה ולכן הוא יצר שם פתרון שמבוסס על שני ספקי כוח - אחד בחיבור ישיר לסוללה במתח 4.2V והשני בחיבור לשקע טעינה (שהוא היה צריך להחליף וגם לי אחד כזה נשבר ולקחתי מהטאבלט המשובת) לקבלת מתח 5V

את ה4.2V הוא חיבר ישירות לסוללה ואת ה5V הוא חיבר אחרי הACC וזה מדמה לו POWER EVENT שהקרנל והרום שלו יודעים לשלוט עליהם.

אצלי יש דיבורית חיצונית שמחוברת לשקע MUTE (יותר נכון PHONE) של הביט 1 - לא משנה מאיזה מקור אני שומע, כאשר נכנסת שיחה לדיבורית זה משתיק את הביט 1.

Pioneer TS-X150

פורסם

הוא חיבר ישירות לסוללה, וכן אם הפרוייקט אצלי יצא לפועל,

אז גם אנתק את הסוללה ואחבר ישירות.

אבל נניח שלא, יש צורך לחבר כבל OTG לטאבלט, וזה כאילו "מאריך" אותו, צריך לראות איך אני מלביש אותו ברכב אצלי.

פורסם

אדי עם איזה ROM אתה ?

הבנתי שאין יותר תמיכה של טימוקין ברום שלו.

במידה והפרוייקט יצא לדרך, אקנה את הנקסוס 7 2013.

פורסם

אני עם נקסוס 2012 עם הרום המקורי והראשון של טימור. Cm10.1

Pioneer TS-X150

פורסם

אין לך בעיות ?

הבנתי שהפסיקה התמיכה בו.

פורסם

לא, אני מריץ עליו התקנה מאוד פשוטה

שני נגנים - MORT PLAYER וגם USB AUDIO PLAYER PRO

WAZE סתם בשביל שיהיה

TUNE IN RADIO בשביל לשמוע רדיו אפליקטיבי

TORQUE בכדי לסרוק תקלות מנוע

FIREFOX

VLC

YOUTUBE

ועוד שתי אפליקציות קטנות כמו FAST REBOOT וREAL REBOOT

כל השאר זה הדברים שנועדו לתמוך בסביבה של הרכב אבל מעבר לזה בעצם שום דבר.

כמה סרטים לילדים במידה ואני ממקם אותו במשענת ראש או משמיע להם אוסף שירים בדרכים ארוכות.

גם מותקן פופקורן וקודי אבל זה בשביל השימוש הביתי בטאבלט.

סה"כ כמעט בעצם ולא מותקן בו כלום.

Pioneer TS-X150

פורסם

שמע הוויז זה החשוב לי,

שאני אשתף אינטרנט מהפלאפון ולצפות בוויז,

בין היתר, אני רואה קליפים במערכת הקיימת,

מצלמת רוורס מחוברת (כיום), מה שבנוסף חשוב לי זה העניין של דיבורית בלוטוס.

פורסם

אדי, בסופו של יום,

ממליץ להכנס לפרוייקט כזה ? להחליף את ה-HU של פיוניר בטאבלט ?

פורסם

אני אשאל שאלות שיעזרו לי מאוד לענות לך -

אתה מאזין לדיסקים? דהיינו CD?

כמה נפח תופס בד"כ מאגר הMP3 שלך או FLAC או כל פורמט אחר שאתה שומע?

האם יש צרכים מיוחדים שהמערכת שלך לא מסוגלת לספק?

האם זה קריטי עבורך שהסיגנל יהיה אופטי או ישירות דרך DAC? או שאתה תסתפק בסיגנל אנלוגי טוב?

למה מלחתכילה רצית להשתמש בטאבלט? מה כל כך מיוחד בו שאין היום במערכות דאבל דין? (בשבילי התשובה ברורה - יציאה אופטית בגרושים, יכולת להריץ 256GB של MP3, ניגון ישיר מDAC למצב היי אנד, שימוש בTORQUE אם כי גם זה היום קיים כמעט בכל דאבל דין ובסופו של דבר וורסטיליות - אפליקציות אין סופיות של רדיו אינטרנטי וניגון ישיר מיוטיוב)

בתכלס היום עם מערכת דאבל דין אנדרואיד בתקציב יחסית שפוי אתה מקבל סיגנל סביר ביותר שלא לדבר על מותגים באזור ה2K-3K השקעה, אתה יכול היום לקנות בלי מאמץ גדול מידי דאבל דין שישכפל את מסך הסמארטפון שלך ויסנכרן ממנו את השמע, חיבור למנוע, מצלמות, טלוויזיה וכך הלאה - בעצם למעט שימוש בטאבלט כנגן היי-אנד, אני היום לא רואה שום הצדקה להתקין אחד.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אז ככה,יש לי היום דאבל דין של פיוניר 8650BT, 2 סדרות מתחת לסדרה הכי מתקדמת שלהם,

יש לי בו כניסת דיסקים, כניסת כרטיס SD.

והדבר היחיד שאני משתמש מכל המערכת זה רק עם USB 32 GB, וזה גם מספיק לי, שוב, אני שם קליפים, אין לי על ה- USB בכלל שירים.

העתקת המסך לפיוניר היא ממש על הפנים, למרות ששוב יש אפליקציה בתשלום שאמורה לעשות את זה יחסית טוב, (כולל שליטה מהמסך על הפלאפון), יש לי את האפליקציה הזו, אבל הפלאפון שלי כנראה לא עומד בעומס להעביר וויז ואינטרנט ביחד.

מה שחשוב לי במערכת, שיהיה וויז, קליפים כמובן (כמו עכשיו), חיבור למצלמת רוורס,

ואם כל הפרוייקט יעלה פחות מהמערכת הקיימת אז מה טוב.

לגבי הסיגנל זה לא קריטי לי, כי היום אני מחובר ב-RCA, משער שזה סיגנל אנלוגי ? ואני ממש מרוצה מהתוצאה, אני לא יודע אם DAC יתן לי שיפור משמעותי, אבל עד שלא אנסה לא אדע.

אני לא רוצה לגעת במערכת אנדרויד בגלל שהם ממש לא מעודכות, תקועות אי-שם ב- 4.4/4.4.2 (למרות שהקיטקט מעולה)

שימוש בטורוק אני לא ממש מתלהב, יש לי סורק תקלות מקורי של מאזדה ועוד סורק ג'נרי פשוט.

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

• תוכן חדש...