Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמי מרנין, לפני כשבוע רכשתי לי רכב חדש (טויוטה אוריס 2016 חדשה).

אני חובב מוזיקה (כמו כולנו), ואני מעוניין לשדרג לרכב מערכת סאונד איכותית לרכב,אבל אין לי שמץ של מושג בכל הנוגע למערכות שמע לרכבים,אילו חברות מותג מומלצות, חנויות מומלצות לרכישה, איפה להתקין וכו'..

-התקציב הוא בין 3000-4000 ש''ח בערך, אפשר גם לגלוש טיפה אם זה ממש קריטי/שווה את זה.

כמה שאלות כדי למקד את הנושא:

*אני מעוניין ברמקולים (מקדימה וגם מאחורה) עם צליל איכותי שיפגינו נוכחות וישמעו אותם טוב, אילו חברות מומלצות,ואיזה דגמים של רמקולים?

*אני מעוניין גם בסאב ומגבר (יש לאוריס בגאז' יחסית קטן, אז אני כנראה אצטרך סאב דק יחסית שלא יתפוס הרבה מקום לא אם כן יש איזה פתרון יצירתי).

*אני מחפש מתקינים אמינים (אני גר באזור נתניה אבל אין לי בעיה לפנות למקומות מרוחקים יותר (כמו תל אביב/הרצליה/פתח תקווה/ רמת גן וכו'..)

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

התקציב קצת נמוך גם ל2 סטים, מגבר סאב, התקנה.

ממליץ לך לדבר עם ישראל ג'וניור הוא נמצא בפ"ת.

בנוסף יש לך את יוסי אלפיין באור יהודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...