Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חדש יחסית בתחום (אני old school לי באופן אישי יש את mb quart 218 למי שמכיר ממערכת רכב מלפני עשרים שנים)

מתעניין עבור חבר שגר בשווייץ ולמסכן יש פרארי.

הוא אוהב לשמוע בעיקר deep house (אלקטרונית) כמובן שהוא ירכוש גם סאב והגברה (אשמח לקבל גם המלצה למגבר מתאים עבור המלצתכם)

בהיעדר תקציב (פרארי.. ;) ) על איזה קומפוננט הייתם ממליצים, כרגע אינני יודע איזה גודל נדרש, הרעיון בשאלתי הוא להבין איזה קומפוננט תמליצו למוזיקה אלקטרונית, הגוון צריך להיות מפורט מאוד בדגש על התחום הנמוך שיהווה השלמה יפה לסאב, לא חד מידי בגבוהים שלא יעייף את האוזן.

תודה רבה! :)

פורסם

הוא חושב שאתה ילד שמשעמם לו ומחפש קצת תשומת לב.

אני לא מאשים אותו, היו הרבה כאלה פה.

בכל מקרה, יש לו פרארי. איזה דגם ושנה? הוא חייב להגדיר תקציב.

יש סדנאות סאונד מעולות באירופה, למההוא לא ניגש לאחת כזו? יהיה הרבה יותר רלוונטי מאשר לקבל המלצה פה.

• תוכן חדש...