Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא מזמן התקדמתי לרכב חדש ישן B4 08'

שמתי לב שיש רק זוג רמקולים קידמיים באוטו בלבד, והסאונד נשמע על הפרצוף =\

הבעיה באוטו המעצבן הזה שיש לו מלא דברים שעולים מלא כסף לדוגמא: הUSB צריך לקנות איזה מתאם שעולה איזה 500 ש"ח וכל זה רק בשביל USB אין כניסה של RCA למערכת האורגנלית זאת אומרת שצריך לשים מולטימדיה..

השקעה +השקעה + השקעה ממש לא בא לי להיכנס לזה עכשיו..

אני מבקש ממכם המלצה על 2 סטים איכותיים כולל טויטרים שאני הולך לשים קדימה+אחורה

הסטים לא יוגברו ע"י מגבר וסאב מהסיבה שרשמתי למעלה,

אלא אם כן למישהו יש רעיון איך אני יכול לחבר מגבר למערכת האורגינלית שם.

התקציב שלי לסט אחד בערך 500 שח +/-

תודה.

פורסם

ממליץ לקרוא על המדריך לאינגרציית OEM - הכוון ברמז הוא למוצרים חדשים מבית ניפון.

DSP משולב מגבר פנימי בחיבור PLUG AND PLAY לצמה של הרכב שלך.

ניתן להשיג אצל ספונסר הפורום ארט סאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ממליץ לקרוא על המדריך לאינגרציית OEM - הכוון ברמז הוא למוצרים חדשים מבית ניפון.

DSP משולב מגבר פנימי בחיבור PLUG AND PLAY לצמה של הרכב שלך.

ניתן להשיג אצל ספונסר הפורום ארט סאונד.

קראתי את המדריך שלך בנושא,

האמת? לא הבנתי כלום=\

תוכל קצת להסביר בנושא? גם מבחינת עלויות?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי מגבר של soundextrime שיש לי יציאה של hi-input בחוברת רשום שאפשר לחבר את היציאות של הרמקולים מהמערכת ל-hi input ולהוציא מהמגבר ישר לרמקולים.

מישהו מכיר?

פורסם

משנה את הכותרת למשהו קצת יותר "ענייני".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...