Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

האם ישנם מקורות שניתן לשלוט בפונקציות במכשיר ע"י הטלפון, כולל החלפת שירים ותיקיות?

האם המקור צריך להיות גלוי בשביל שליטה כזו?

באתר של פיוניר כתוב כך:

If you have a compatible audio player device that also features built-in Bluetooth, you have the ability to wirelessly stream (A2DP) and control audio (AVRCP) to the receiver.

מה כולל המונח AVRCP?, האם למישהו ישם ניסיון ספציפי עם מכשיר זה?

תודה לעונים!,

דופו

פורסם

אם אני מבין נכון, הסרטון שהראת הקבצים ממוקמים בטלפון ומשודרים "בלוטוט" למקור. אלו בדיוק הפונקציות שלא מעניינות אותי. מה שכן, זו היכולת להפוך את הטלפון הנייד למעין שלט חכם, איתו אפשר לשלוט על הפונקציות במקור, כמו שכתבתי, להעביר שירים לעבור בין תיקיות, להגביר ווליום וכו'... בסרטון שהבאת, אני לא רואה את הפונקציות האלו. בבקשה תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אכן, הכוונה היא שניתן לשלוט דרך הרדיו בשירים שנמצאים בטלפון, דרך BT (אפשר גם בחיבור ישיר של USB בדגמים מסויימים).

למה שתרצה לשלוט בהעברת שירים ממקור כמו דיסק און-קי דרך הטלפון ולא בצורה פשוטה דרך הרדיו?

AUX לא רלוונטי כמובן, ורדיו שוב מה הפואנטה?

פורסם (נערך)

לפיוניריש אפליקציה שנקראת ARC והיא אמורה לבצע בדיוק את מה שאתה רוצה.

אני אישית לא הצלחתי לגרום לה לפעול בצורה תקינה במכשיר שלי, למרות שהוא נמצא ברשימת המכשירים שתומכים בצורה מלאה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

הפואנטה שהרדיו יהיה במקום נסתר ולכן יש צורך בשליטה מרחוק.

OOGA תודה על התשובה העניינית, באסה לשמוע שלא עובד.

רעיונות נוספים לשליטה מרחוק? ב PRS80 או לפחות במכשירים עם מפרט דומה לשלו.

פורסם

אולי אם היית יותר ספציפי מלכתחילה (דגם, העובדה שיהיה נסתר וכד'), היה ניתן לתת לך תשובה עניינית יותר מראש.

מה לגבי שימוש בשלט רגיל שעובד עם היחידה?

ראה גם הפתרונות כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?612463

מה לגבי חיבור לשליטה מההגה אם קיימת (או להתקין כזו אם יש אופציה כזו נגיד ברמת גימור גבוהה יותר)?

גם בלי אפליקציות מיוחדות, אם אתה מנגן דרך הטלפון ב-BT, אתה עדין יכול להעביר שירים דרכו ומניח שגם הווליום הכללי שלו שולט על הנעשה.

פורסם
הפואנטה שהרדיו יהיה במקום נסתר ולכן יש צורך בשליטה מרחוק.

OOGA תודה על התשובה העניינית, באסה לשמוע שלא עובד.

רעיונות נוספים לשליטה מרחוק? ב PRS80 או לפחות במכשירים עם מפרט דומה לשלו.

ה PRSים במילא לא תומכים באפליקציה, לפחות לפי עמוד המידע ב PLAY.

פורסם

טום, אין לי כל רצון לנגן דרך בלוטוט. יש לי רצון, כפי שאמרתי לשלוט דרך הטלפון בפונקציות המקור. שלטים למיניהם יכולים לבוא בחשבון רק אם יש להם מסך, ובמקרה הזה שוב, אני מעדיף שימוש בטלפון (שכבר יש לו מסך) אם ישנן הצעות רלוונטיות אשמח מאוד לשמוע ותודה על הניסיון לעזור.

OOGA, צודק, המכשיר לא מופיע, לכן מנסה למצוא פתרון של אפליקציה אחרת, או בסופו של דבר אולי לשקול מכשירים נוספים עם פונקציות דומות וברמה דומה במקום ה- PRS80 למרות שמאוד רוצה ללכת עליו.

פורסם

אז אולי הכיוון שאתה צריך ללכת אליו הוא יותר לכיוון של DAC מהטלפון לפרוססור. כך הטלפון יהיה הנגן הראשי ושלום על ישראל.

פורסם

אכן סוני מצויינים באפליקציות שליטה וגם כן לאחרונה ראינו כאן התקנה של חבר פורום LIORWHOL אם אני זוכר נכון את הכינוי של HU של סוני שגם מצוייד במגבר פנימי 4*70 שניתן גם לגישור ואני חייב לציין שעד כמה שהDSP שלו פשוט יחסית - התוצאה היתה מאוד מרשימה ביחס למוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי שווה לציין שאני הולך לעבוד אקטיבית. נשמע מעניין, אבל מעבר לאפליקציית שליטה, האם המכשיא הוא באיכות שומה ל PRS80 מבחינת אפשוריות כיוונים וכמובן איכות הסיגנל שהוא מוציא. באם לא, אשמח להמלצה על מכשיר שיש לו איכויות סוניות דומות ל PRS80 ואפשרויות כיוון דומות יחד עם אפליקציית שליטה ראויה.

פורסם

היית צריך לציין את זה בתחילת השרשור, כי לא הרבה HU מסוגלים לעבוד אקטיבית.

באיזו תצורה אתה מתכוון לעבוד?

ולמה HU עם שלט לא מספק אותך?

פורסם

תודה על ההערה, נראה לי שמאוחר מידי :/ , בכל זאת, מגבר ארבעה ערוצים למידים וטוויטרים ומגבר נוסף, מונו לסאב.

אני רוצה להמנע מפריצות, אז המחשבה לש'ים את ה HU במקום נסתר, נניח תא כפפות. ואז יש צורך בשליטה מהטלפון במכשיר.

האם אתה יכול לחשוב על HU מתאים?

• תוכן חדש...