Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי ביום שישי בספורטאז חדשה מהיבואן

קיבלתי את המולטימדיה שלהם.

יש לי שאלה בנוגע לנקודת גישה לאינטנרט עבור המולטימדה.

הבנתי שזו מערכת אנדרואיד, השאלה שלי אם דרך האייפון אפשר לתת נקודת גישה למולטימדיה האנדואיד ברכב

והאם יש אפשרויות נוספות לתת לה אינטרנט כי הבנתי שאין מקום לכניסת סים

תודה

פורסם

בהחלט אפשר להפעיל נק' גישה אישית דרך האייפון ולהנות מ WIFI זה כרגע מה שאני עושה בספורטג'.

חבל שלא ביקשת בסוכנות כשהוצאת את הרכב שיסבירו לך איך.

בכל מקרה באייפון תיכנס להגדרות, תדליק את "נק' גישה אישית". אם צריך להגדיר שם משהו לפני כן עשה זאת.

במולטימדיה ברכב, כנס לחיפוש רשת WIFI ומצא את שם הרשת של האייפון שלך והתחבר אליה.

זה כל הסיפור. בהצלחה

לגבי SIM אני לא יודע אם אדי מערכות חסם את זה כי בתכלס אפשרי לקנות פשוט דונגל וכרטיס סים ואז להנות מאינטרנט קבוע ברכב

אשמח לדעת אם מישהו ביצע זאת

פורסם

ניתן לרכוש דונגל 3g וכרטיס סים דרך אדי מערכות (המתקין המורשה של קיה). החיבור של הדונגל הוא בצד האחורי ואינו נגיש לבעל הרכב.

במידה ואתה לא מעוניין, אפשר לנסות את מה שעשיתי ברכב של אשתי (ספורטאז' עם מערכת אנדרואיד)- הורדתי אפליקציה שפשוט מייצרת סדר פעולות במכשיר ע"פ "טריגר" מסוים. סדר הפעולות שיצרתי הוא שברגע שהנייד מתחבר ב- BT לרכב הספציפי הזה אז נקודת הגישה נפתחת במכשיר הנייד. בצורה כזו המולטימדיה מתחברת אוט' בכניסה לרכב לנקודת גישה של הטלפון הנייד ויש אינטרנט.

אחרת, צריך להפעיל את "שיתוף האינטרנט" בנייד ידנית בכל תחילת נסיעה וזה לא נוח.

עד עכשיו במשך כמה חודשים...0 בעיות.

האפליקציה שהתקנתי לה נקראית MacroDroid ויש כל מיני כמוה, מקווה שיש גם משהו לאייפון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא קיבלתי את הרכב, רק רכשתי.

אני פשוט חושש מהחיבור הזה של הפלאפון בכל כניסה לרכב, כל דבר שהוא לא אוטומטי זה מטריד ובסוף לא בשימוש. הדונגל הזה מאחורה נשמע כמו הפתרון הנוח השאלה כמה עולה בקניה ובכל חודש

• תוכן חדש...