Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]אז ככה יש לי מולטימדיה של טרגייט בקיה פיקנטו.[/h]

אתמול בלילה המגבר שלי משום מה הפסיק לעבוד,בדקתי פלוס ומינוס הם היו בסדר הבנתי שזה ה REM .

פתחתי את הקדימה ובדקתי שהכל מחובר טוב עם רב מודד.

מפה לשם פתאום המערכת לא נדלקת בכלל לא מגיבה. בדקתי עם רב מודד אם יש מתח מהחיבור של הפלוס שמתחבר למערכת ויש!.

בדקתי את הפיוז שעל המולטימדיה והוא תקין,בדקתי את הקופסת פיוזים וגם שם תקין.

מה עוד אפשר לנסות לפני שאני הולך למישהו שבטוח ישחט אותי במחיר?

תודה מראש.

פורסם

הוא כתב בבירור שהוא בדק את הפיוז של המולטימדיה וגם של הרכב. בנוסף גם מדד ואישר שמגיע מתח למולטימדיה.

אתה לא יודע לקרוא?

פורסם

הוא כתב בבירור שהוא בדק את הפיוז של המולטימדיה וגם של הרכב. בנוסף גם מדד ואישר שמגיע מתח למולטימדיה.

אתה לא יודע לקרוא?

לא, לא יודע.

לא יודע גם מי התקין את המערכת ועל אילו פיוזים התעלקו, ואילו פיוזים הוא בדק.

פורסם

לא מתעלקים על פיוזים. יש בכל רכב פיוז שמיועד לרדיו.

אם הוא בדק את הפיוז הזה ומצא שמגיע מתח לרדיו, אז התגובות שלך לא רלוונטיות.

הבעיה ככל הנראה ביחידת ראש ולא בחשמל הרכב.

פורסם

יחידת ראש זה מושג כללי לרדיו או מולטימדיה.

תנתק את הרימוט מהמגבר ותגשר את הפלוס של המגבר לרימוט - אם המגבר נדלק אז הרדיו בעייתי.

באותו הזמן תראה אם הרדיו נדלק.

אם המגבר לא נדלק אז כנראה שהוא הגורם לבעיה, ואם גם הרדיו לא נדלק אז יש סיכוי גדול שהוא גם תקול בגלל המגבר.

פורסם

חשמאלי רכב/מתקין עם המלצות.

יש לך את יוסי אלפיין, ישראל ג׳וניור, בלו מאנקי, ארט סאונד ועוד כמהחברה טובים בארץ. הכל תלוי באזור מגורים שלך

פורסם

תבדוק האם התעלקו על המרים שמשות למולטימדיה, נתקלתי בזה ברכבי ליסינג לשעבר.

בדוק האם במקרה הקונקטור התנתק מהבית, בפיקנטו אם אני זוכר נכון זה מחובר בצד שמאל למעלה. יש פתח שירות.

אם עדיין לא נגיש, פתח 4 ברגי פיליפס ופרק את הכיסוי.

• תוכן חדש...