Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

בחיפוש נתקלתי בחברות הבאות:

CLIFFORD , VIPER , מצמן, רב בריח, גארד.

להבנתי, מצמן, רב בריח וגארד דומות מאות באיכותן וביכולות הפונקציונליות שלהם, האם בכל זאת ישנה עדיפות לאחת משלושת החברות האלו?

וייפר וקליפורד, נראות בליגה משלהן מבחינת פונקציות נוספות ומרובות, אך להבנתי התקנתם מורכבת יותר ואינני בטוח עם הפונקציות שמציעות רלוונטיות לגבי.

אבקש עזרה למציאת אזעקת ביפר שתתאים לצרכי:

1. שלט עם צג ברור, ובטריה שמחזיקה מה שיותר

2. אפשרות לשימוש בטלפון הסלולארי כמחליף את שלט האזעקה, על שלל תכונותיו, קראתי שאפשרות זאת קיימת באזעקות גארד וקליפורד אך לא הבנתי אם שירות זה כרוך בתשלום קבוע כשימוש באפליקציה.

3. אפשרות כיוון מתקדמות לרגישות מגע, למשל כאשר מישהו נוגע בחלון במגע קל, מציף פנימה תופעל האעזקה, אבל נניח מגע במכסה מנוע לא יפעיל אותה.

4. אשמח להמלצות לדגמים רלוונטים שיכולים להתאים לבקשותי, אפשר מאלו ואפשר גם מחברות אחרות כמובן

5. האם ניתן לרכוש את האזעקות שצויינו בארץ, אם כן אצל מי ומי מומלץ כמתקין בעל ניסיון וידע ועם מחיר הוגן.

6. לגבי עלויות, כמה תעלה פחות או יותר, התקנה של אזעקת ביפר מסוג גארד או קליפורד כאשר האזעקות לא נרכשו אצל המתקין. וכמה תעלה התקנה של דגמים אלו פחות או יותר, כאשר המוצרים נרכשו אצל המתקין.

תודה לעוזרים!

דופו

פורסם

אני איתך באותה דילמה אתה יכול לראות כמה נושאים למטה

לפי מה שבררתי הויפר יקרה, המצמן מוצעת במחיר של 600 שקל + התקנה של 300 שקל אצל הניצוץ בנתניה, היא נראת לי אחלה אזעקה, הרב בריח מזמן נכחדה, הגארד אין לי מידע עליו רק מישהו פה אמר שהתקנה והאעקה עצמה עולה 750 שקל אבל לא נתן תשובה איפה. בקיצור אני גם אבוד חח

PEUGEOT 206XS

פורסם

שליטה דרך הטלפון אפשרית רק viper עד כמה שזכור לי צריך לקנות עוד יחידה בשביל זה , מבחינת רב בריח היא כבר לא קיימת מצמן היא כמו הרב בריח ו הגארד, אולי עדיין ניתן לקנות את הגארד בכמה חנויות שיש להם במלאי, להזמין אזעקה כמו viper מחו״ל יש מצב שהיא לא תעבור במכס, מצמן פלוס התקנה תעלה בערך 850-900 שקל

פורסם

דרך חברת בלדרות הכל עובר. יקר אבל שווה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אדי, תודה על התשובה

על איזה דגם תמליץ?, בבקשה נמק את המלצתך למען אבין את היתרונות.

פורסם

אני כבר שנים לקוח של BUY2USA - מעולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לצערי קבלתי תשובות חלקיות לשאלותי. אשמח אם מישוה יכול להתייחס לשאלותי ע"פ סדר וכך לעשות קצת סדר עבורי ולפחות עבור חבר פורום נוסף שנראה אבוד לא פחות ממני.

תודה.

פורסם

טוב אני מעדכן לטובת פותח השרשור ולטובת כל מי שיחפש אזעקות בעתיד

לאחר הרבה בירורים בסוף הזמתי את האזעקה של ויפר Viper 5706V

https://www.amazon.com/gp/product/B00GT2GA6Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

עלה לא מעט אבל זה אזעקה מוכרת וטובה ומה לעשות עדיף להשקיע מאשר לשלם על זה בדרך ובצורה אחרת. עלה 996 שקל כולל משלוח ומיסים(אני מקווה מאוד שלא יבקשו ממני לשלם עוד כסף בכל מקרה אני יעדכן) ובנימה זאת צריך יעוץ למתקין מקצועי ואמין באזור השרון.

PEUGEOT 206XS

פורסם

admtaynov,

תודה על השיתוף, אני חושב להזמין את האזעקה הזאת בדיוק, אך עדיין מתלבט בינה לבין התקנה של המצמן בארץ. תוכל להסביר יותר ולנמק למה בסופו של דבר החלטת להזמין אזעקה זו? יעזור לי ואני מניח שגם לאחרים לבצע החלטה מושכלת.

ומי יכול להגיד משהו לגבי עלות התקנה של VIPER כזאת?, איפה כל המתקינים?

תודה.

פורסם
admtaynov,

תודה על השיתוף, אני חושב להזמין את האזעקה הזאת בדיוק, אך עדיין מתלבט בינה לבין התקנה של המצמן בארץ. תוכל להסביר יותר ולנמק למה בסופו של דבר החלטת להזמין אזעקה זו? יעזור לי ואני מניח שגם לאחרים לבצע החלטה מושכלת.

ומי יכול להגיד משהו לגבי עלות התקנה של VIPER כזאת?, איפה כל המתקינים?

תודה.

כי זה חברה מוכרת וטובה ויש לאזעקה הזאת מלא אפשרויות כמו התנעה מרחוק ולהטעין את השלט עצמו ועוד ים דברים בסופו של יום 300 שקל זה לא מה שיהרוג אותי_המצמן עולה 650 שקל אצל הניצוץ הם רוצים עוד התקנה ביחד 1000 שקל ואני לא מתכוון לשלם לגנבים האלה כסף(לא חסר עליהם ביקורות גרועות והייתי אצלם 3 פעמים ובשלוש תהפעמים התאכזבתי.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...