Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים

אז אתמול בת דודה שלי התקשרה אליי והודיעה לי שהיא מתקינה ברכב מערכת קומפלט

(אחרי ששמעה אצלי ברכב 8))

היא כבר אצל המתקין ושניה לפני שהתחיל לעבוד התקשרה אליי (מזל גדול)

המתקין ניסה לדחוף לה מגבר של פולס אודיו קומפוננט של פאוור באס וסאב של JVC :shock:

ביקשתי ממנה לדבר עם המתקין ולנסות להבין מה פשר העניין ומה אפשר לעשות

אחרי קצת וויכוחים (למי יש יותר גדול) ושלילת כל דגם שזרקתי לו בטענה שאין במלאי בסופו של דבר היא הוסיפה 300ש"ח

והחלפנו את הרכיבים ל מגבר של מאסיב BX4 סט של מורל מקסימו וסאב של קנווד (הרע במיעוטו)

שמעה את המערכת יצאה מרוצה (מהמערכת אך לא מהשירות) ונסע לדרכה.

היום היא מתקשרת אליי שוב בטענה שכשהיא מגבירה לעוצמה של כ30 מתוך 45 יש פיצוצים מהרמקולים הקטנים :-D (טוויטרים)

אני עוד לא ראיתי את המערכת או את ההתקנה

אמרתי לה שתחזור אל המתקין ושיסדר לה אתזה,

אבל התעקשה לא לחזור לשם בטענה כי היא לא סומכת עליו והוא לא נתן לה רושם של מישהו אמין

בשלט רחוק, מה לדעתכם זה יכול להיות?

חשבתי אולי גיינים גבוהים מדי או כיוונים חדים מדי

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

יכול להיות גיין גבוה מידי, יכול להיות גם הרדיודיסק שמוציא אות מלוכלך ב30.

יכול להיות יותר מידי EQ.

איזה רדיו דיסק מותקן אצלה?

תהיה בן דוד טוב ותיגש לבדוק את העניין בשבילה.

פורסם

"פיצוצים\בומים" ברמקולים זה לרוב בעיה של מתח DC

זה יכול לקרות בד"כ מקבל שמגיע לשיא הקיבולת שלו או שזה יכול להגיע מבעיה במעגל שמיישר מתח בHU או במגבר - למשל דיודה סוררת.

הייתי חושד באחד מהשניים בתור התחלה - הקרוס אוברים של הסט קומפוננט או המגבר.

האם הפיצוצים נשמעים משני הטוויטרים? או רק אחד מהם? אם זה משניהם - הייתי חושד במגבר קודם כל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ראיתי את ההתקנה, סך הכל סבירה ביותר, חוץ מחיבור של RCA קדמי ליציאה אחורית (כמה עיוורים אפשר להיות)

לגבי הכיוונים היו הזויים, הגיין היה כמעט סגור לגמרי והסט הקדמי ניגן רק תדרים גבוהים, סירסו לו את הבאס

הגיין של הסאב היה על רבע והבאס בוסט על 12 :?

עם קצת כיוונים במגבר ומהHU הפיצוצים נעלמו והסט נשמע אחרת לגמרי, כנ"ל הסאב

שאלה כללית

אם הסט מסוגל לספוג 90RMS ופיק של 240

כמה RMS יהיה בטוח לדחוף לטוויטר במידה ועובדים אקטיבי?

Cheers :)

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

קודם כל אני חוזר ומזכיר - גיין זה לא ווליום.

גיין זה כיוון של רגישות הכניסה של המגבר ביחידות של וולט לעומת עצמת היציאה של הHU בוולט.

גיין סגור מידי במגבר לא "יראה" אות מלאה ויגביר רק חלק מהמידע מה שמתפרש באזניים שלנו כווליום נמוך מידי.

גיין פתוח מידי "יראה" גם כאות את הרעש במערכת ויגביר אותו - עיוותים, חוסר שליטה באלמנטים וכך הלאה.

הווליום האמיתי נקבע כאשר הגיין במגבר מכוון להיות באותה רמה פחות או יותר של האות הנכנסת אליו ואין רעשים במערכת כאשר לא מתנגנת אות - אז אתה מבין באמת מה הווליום של המערכת שלך ואז אתה מבין באמת מה המשמעות להספק של המגבר ולעוצמת יציאת המגבר בHU שלך ומה זה נקיון אות ומה היא באמת איכות.

ממה שאני מבין - הדלתות הקידמיות ברכב לא מבודדות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...