Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך האזעקה הזאת?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=343353

250 שקל התקנה שווה?

או עדיף להשקיע עוד 150 להביא את הVIPER שהוא הציע?(למה שהמחיר יכלול גם מיסים אני לא הבנתי)

יש לי אותה. בטוח שהיא תומכת בהתנעה מרחוק? הרכב שלי ידני וזכור לי שנאמר לי שהדגם שתומך בהתנעה מרחוק הוא אחר.

אם כן היא עונה על כל הדרישות שלך.

פורסם

אין לי ביטוח מקיף ככה שמה שאמרת לא תקף אבל טוב לדעת.

איך האזעקה הזאת?

Viper 3305V Responder LCD 2-Way Security System

בעיקרון היא האזעקה הכי משתלמת שמצאתי עומת האזעקות שיש בארץ שעולות גם 600 שקל ואין לי מושג של איזה חברה הם בכלל...

האם כדאי לקנות אותה? ההרכבה שלה מסובכת?

PEUGEOT 206XS

פורסם

טוב חברים כנראה אני ילך בסוף על אזעקת ביפר של מצמן היא תעלה בארץ 600 ועוד התקנה כנראה 300, משום שאזעקות של VIPER פשוט עולות הרבה ובאמאזון אין משלוח לארץ(לפי מה שזה מראה תקנו אותי אם אני טועה) איך הבחירה? יש משהו אחר?

אולי זול יותר

PEUGEOT 206XS

פורסם
למה לא להתקין את גארד ששנים עובד אצל לא מעט אנשים, במחיר של כ-750 ש"ח? - כולל התקנה.

איפה בדיוק אני מוצא אחת כזה? תן קישור

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...